- 7 Ağustos 2008
- 75
- 0
secret girl topazio fazla iddalı geldiyse grafite rengine bakabilirsin oda gri mavi..
cnm grafitiyi kullanmdınmı hiç.bnde grafite düşünüorum ama koyu kahve gözde nası durur bir fikrin varmı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
secret girl topazio fazla iddalı geldiyse grafite rengine bakabilirsin oda gri mavi..
Vetmancım baby blue lar bir harika bir kere kalitesi dediğin gibi tartışılmaz bir lens.İddalı olmasına rağmen bir o kadar da doğal ve yapısını kullananlar çok konforlu buluyor. Ben kendime en çok eski seri quartzomu yakıştırıyorum ve onu şu an bulmam mümkün değil malesef.Topazio denedim o da güzel olmadı bende. Kullanıyorum ama esmeralda kadar yapay durdu.İçime sinmedi. Bende mavi güzel olmuyor ona karar verdim. Gri-yeşil tonlar benim renklerim. Bu şartlar altında naturel touch sultry grey düşünüyorum. Ama senin önerebileceğin başka eski quartzo tonlarında naturel touch var mıdır?
Gerçekten çok ince mi? Çok rahatlar değil mi ? Bunlardan sonra solotica bile sana konforsuz gelebilir :) Güle güle kullan süper duruyorlar.
arkadaşlar boşuna türkiyedeki satıcılara para vermeyin okadar yurt dışından bedava kargo ile geliyor hidrocorlar kargo dahil 72$ hidrocharme lar 75$.naturel colour 85$. sizi düşündüğüm için söylüyorum. ben kaç tane ordan aldım orjinalmi sahtemi derdide yok. burda link verebilirmiyim bilmiyorum bana bilgi verin isteyene özelden de atarım.
kızlarrr yeni seri quartzo hiç böle beklemiyodm çok sevdim
phi çooook güzel.senin göz şeklinde muhteşem