Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sağol , şu an hepsini kullanmıyorum çoğunu sattım yeni ve eski quartzolarım ve cristalim var sadece elimde. Charm cristal benimde beklediğim bir lens bir de cor mel istiyorum... Listeme naturaltouch sultry grey de ekledim. Almak istediğim bir diğer lenste o. Cor grafite benim şu ana kadar en sevmediğim lensti ne yazıkki hiç belli bile olmuyordu ve renk vermedi ama benim gözlerim baya koyu ondandır.Güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
phi TOPAZİO süper olmuş ben siyah saça çok yakıştırıyorum maviyi. Cildinde bebek gibi maşallah.
Brownicim muhtemelen yeni seni grafite denedin sen arkadaşımda da vardı daha açıktı bendekilerden bazen böyle lensler koyu gözlerde daha açık durabiliyor. Alınca fotoları ekle sabırsızlandım bende :) Topazio da aldım. 2 güne kadar fotoları eklerim. Quartzolar yerine aldım bakalım açık olacak mı?
:) inşallah güzel olur bende de istediğim gibi açık durur.
Temmuz sonunda aldığım lenslerimi satıyorum.Cor mel ile takas da edebilirim.Temmuz sonunda almıştım fakat haftada birkaç defa kullandım sadece dışarı çıkarken.Doğallığı gerçekten tartışılamaz fakat mavimsi tonların yüzüme yakışmadığını düşünüyorum o yüzden satıyorum.Daha önce yeşil tonları kullanmıştım yine yeşile döneceğim=)
İsteyen olursa özelden ulaşsın, fiyatta anlaşabiliriz.Faturasını da gönderirim, vetmandan almıştım.
Kendi gözümde fotoğraflarım
Hayır flashsız gün ışığında çekilmiştir=)bu fotolar flaşlı mı acaba?
Kızlar ve Vetmancım yeni nesil QUARTZO mu aldım şimdi emin olmak isteyen varsa benimkiler de vetmanınkiler gibi bildiğin maviş duruyor. Gri mavi tonlarda eski yeşilliğinden eser yok. Çok doğal olmuş. Çok sevdim artık gündüz bile quartzo takıcam pupili çok güzel eskisi daha da küçüktü sanki.Bu cidden doğal duruyor. Eskisi daha bombeli duruyordu. ya da benim elimdekiler öyleydi. Ben çok sevdim akşama foto eklicem yanımda kablom yok.
Vetman bir kez daha çoooooooooooooooook çok teşekkür ederim , ellerine emeğine sağlık.
Öncelikle insanları yanlış yönlendirmeyelim ki bu yorumları okuduğumda ben baya bir üzülmüştüm farklıymış diye ki cık cık
hiç bir farkı yok arkadaşlar en yeni seriyi denedim hemde daha yenisi yoktur değil mi ablacım kaydirigubbakcemile3
Yine quartzo her zman ki güzelliği ile duruyor. Hiç bir değişiklik yok ki zaten quartzo dönüşen bir renk mavi yeşil arası çünkü gri bir renk yani topazio gibi olmuş mavi olmuş bunlar doğru değil.
Bu arada herkese ve biricik ablacım Vetman10 a selamlar opuyorumnanaktan