• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar benim quartzolar geldi rengi beklediğimden açık bu açıdan olumlu ama bana niyeyse pupil boşluğu büyük gibi geldi bide gün ışığında beklediğim gibi durmadı doğal durmadı yani :bbo: Sanırım akşam daha güzel durur en kısa zamanda resimleri çeker eklerimlaelaelaelaelae

yakamozz,quartzodan memnun olmayan ilk seni gördüm. neden olmadı acaba sana.??
resim bekliyoruz. belki alışık değilsin bu kadar açık tona ondan mı acaba.?

ama bu resimdeki kızda ne kadar güzel ve doğal durmuş ice lar..
yakamoz senin de lenslerini merakla bekliyorum ayrıca doğal bulmamana çok üzüldüm :((( n.c serisinden quartzo ya da topazio denemeyi düşünüyordum.. ama galiba vazgeçicem..

En kısa zamanda resimleri çekip ekliycem canım ben quartzo kullananların fotograflarından ve videolarından yola çıkarak daha doğal duracagını düşünüyordum ama öyle durmadı pupili ben burdayım diyor resmen içeriden görünen kahverengi çok bariz:delphin: O yüzden çok içime sinmedi hani sürekli lens kullanan birisi olmasam bana farklı geliyo diycem ama öyle değil sanırım bana gitmedi bu renk yoksa quartzoyu begenen çoktu :1no2: Bide renk soluk gibi geldi bana acaba henüz alışamadım lense ondan mı ki ya :çok üzgünüm:

yakamozz,quartzodan memnun olmayan ilk seni gördüm. neden olmadı acaba sana.??
resim bekliyoruz. belki alışık değilsin bu kadar açık tona ondan mı acaba.?

Olabilir Okypetecim bende aynı şeyi düşündüm quartzonun rengi diğer yeşil lenslere göre çok açık durdu bende gg deki fotograflardan daha açık durdu niyeyse o yüzden yadırgamış olabilirim, resimleri ekleyince bide sizin fikirlerinizi alırım beraber karar veririz nasıl durduğuna a.s Ya da ben quartzoyu gözümde çok büyüttüm bilmiyorum fisfisfis

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. hihoyyyt esmeralda ve charme ice kullanıyorum. daha önce başka markalar da kullanmıştım ama artık başka marka kullanamam heralde. opuyorumnanaktan.sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim.

crysta1 hoşgeldin cnm a.s. Ben charme ice ı merak ediyordum baya. açıkçası ice daki hareden biraz korkuyorum. normalde kalın hareye bayılırım yani charme'a :)) charme mel kullanıyorum. ama mel ice a göre oldukça koyu olduğu için hare göze batmıyor. ice da dikkat çekiyor mu acaba?

crysta1 hoşgeldin cnm a.s. Ben charme ice ı merak ediyordum baya. açıkçası ice daki hareden biraz korkuyorum. normalde kalın hareye bayılırım yani charme'a :)) charme mel kullanıyorum. ama mel ice a göre oldukça koyu olduğu için hare göze batmıyor. ice da dikkat çekiyor mu acaba?[/QUOTE

hoşbuldum canım teşekkür ederim :1hug:. sakın korkma, charme ice çok çok doğal bi lens. şişesinde görünce haresinden korkmuştum ama gözüme takınca korkumun çok yersiz olduğunu anladım. hare göze batmıyor. nc nin haresinden az daha koyu o kadar. öyle abartılı değil yani. bugün öğrencilerin arkamdan hocanın gözleri ne güzel ya diye fısıldaştıklarını duydum. gözümde icelar vardı :) kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• 41,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $100_0294!.JPG
    $100_0294!.JPG
    36,1 KB · Görüntüleme: 43
:
crysta1 hoşgeldin cnm a.s. Ben charme ice ı merak ediyordum baya. açıkçası ice daki hareden biraz korkuyorum. normalde kalın hareye bayılırım yani charme'a :)) charme mel kullanıyorum. ama mel ice a göre oldukça koyu olduğu için hare göze batmıyor. ice da dikkat çekiyor mu acaba?[/QUOTE

hoşbuldum canım teşekkür ederim :1hug:. sakın korkma, charme ice çok çok doğal bi lens. şişesinde görünce haresinden korkmuştum ama gözüme takınca korkumun çok yersiz olduğunu anladım. hare göze batmıyor. nc nin haresinden az daha koyu o kadar. öyle abartılı değil yani. bugün öğrencilerin arkamdan hocanın gözleri ne güzel ya diye fısıldaştıklarını duydum. gözümde icelar vardı :) kaydirigubbakcemile3

offf hocam bu kaş göz ne böyle:1shok:..maşallah çok güzel göz yapın var.
ice lar gerçekten çok olağanüstü güzel durmuş.Ama bu lensler foto da güzel çıkıyor ben buna karar verdim.yani demek istediğim benim mel lerim gözümde resimlerini çektiğim şekilde durmuyor.Eminim yakamozz -sen de hayal kırıklığına uğramış gibisin- resmini çekip baktığında beğenecektir. :çok üzgünüm:

Maşallah kaş göz süper lenslerde çok yakışmış:kedi: bi bana gitmedi şu soloticalar ya :çok üzgünüm:

:
offf hocam bu kaş göz ne böyle:1shok:..maşallah çok güzel göz yapın var.
ice lar gerçekten çok olağanüstü güzel durmuş.Ama bu lensler foto da güzel çıkıyor ben buna karar verdim.yani demek istediğim benim mel lerim gözümde resimlerini çektiğim şekilde durmuyor.Eminim yakamozz -sen de hayal kırıklığına uğramış gibisin- resmini çekip baktığında beğenecektir. :çok üzgünüm:

Aynen her harfine şiddetle katılıyorum bu lensler fotoda güzel çıkıyor normalde doğal değil daha önce kullandığım dandik freshlooklar bile fotograflarda çok güzel çıkıyordu gören yemyeşil parıl parıl gözlerim var sanar halbuki alakası yok normalde hiçde öyle durmuyo :çok üzgünüm: Quartzolar resmen hayal kılıklığı oldu benim için, lensi aldıgıma değilde şöyle doğal duran güzel yeşil bi lens bulamadıgıma üzülüyorum :a015:

:

Aynen her harfine şiddetle katılıyorum bu lensler fotoda güzel çıkıyor normalde doğal değil daha önce kullandığım dandik freshlooklar bile fotograflarda çok güzel çıkıyordu gören yemyeşil parıl parıl gözlerim var sanar halbuki alakası yok normalde hiçde öyle durmuyo :çok üzgünüm: Quartzolar resmen hayal kılıklığı oldu benim için, lensi aldıgıma değilde şöyle doğal duran güzel yeşil bi lens bulamadıgıma üzülüyorum :a015:

ya canım yasakkelimeözelden mesaj yazamıyomuşum daha yeni geldin :olmaz:sen biras ortadan yas diolar :) 50 mesaj olmadan olmuyomuş ben de sana yazdığım cevabı buradan yolluyorum.

evet a.s.kampüsteyim. edebiyat fakültesinde. mimarlık 97 mezunuyum. tanışmıyosak da tanışırıs :1hug:

bi de lensler gerçekten resimdeki gibi duruyolar. en azından bende öle oldu. biraz beklentiyle ilgili bişey bu galiba. beni fazla fazla tatmin etti zemuszemus

merak edenler için esmeralda da böle bişi buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $101_0114!.JPG
    $101_0114!.JPG
    50,6 KB · Görüntüleme: 150
  • $101_0114!!.JPG
    $101_0114!!.JPG
    22,8 KB · Görüntüleme: 466
  • 60,2 KB · Görüntüleme: 991
Hoşgeldin cyrsta forumumuza seni burda görmek ne güzel:)Yakamozcum senin baştan beri düşüncen Topazioydu hatta biliyorsun beraber topazioyaya karar vermiştik ama son dakika quartzo istediğini söyledin ben 188.sayfada quartzoların herkeze yakışmayan bir renk olduğunu biraz riskli bir renk olduğunu söylemiştim.Özellikle beyaz tende çiğ durduğunu örneğin esmeraldaların beyaz tene çok yakıştığını söylemiştim.Quartzo tam yeşil bir renk değildir daha çok gri ağırlıklı yeşile bakan bir renktir.Hatta şunu şunuda tespit ettim siyah yada siyaha bakan çok koyu göz tabanlarında mavi tonda duruyor quartzolar.Yani quartzoya tam yeşil bir renk asla diyemeyiz dedimya kendine has çok farklı bir rengi var quartzoların.Ama sen ilk başta bu kadar farklı bir renk kullandığın için sana değişik gelmiş olabilir zaten quartzo rengi kendine has çok değişik bir tondadır bu rengi ne freshlookda ne rainbowda nede sophistic lenslerde bulabilirsin .Bu yüzden yadırgıyorsun bence yoksa eminim yakışmıştır.Birde fotoğraf koy bakalım bereber karar verelim yakışıp yakışmadığına.Bunların hepsi bir yana quartzo alan bazı arkadaşlar ilk başta çok farklı geldiğini yadıgadıklarını söylüyorlar ama 15 gün sonra alıştıklarını hatta çok beğendiklerini söylüyorlar umarım sendede öyle olur.

Hoşgeldin cyrsta forumumuza seni burda görmek ne güzel:)Yakamozcum senin baştan beri düşüncen Topazioydu hatta biliyorsun beraber topazioyaya karar vermiştik ama son dakika quartzo istediğini söyledin ben 188.sayfada quartzoların herkeze yakışmayan bir renk olduğunu biraz riskli bir renk olduğunu söylemiştim.Özellikle beyaz tende çiğ durduğunu örneğin esmeraldaların beyaz tene çok yakıştığını söylemiştim.Quartzo tam yeşil bir renk değildir daha çok gri ağırlıklı yeşile bakan bir renktir.Hatta şunu şunuda tespit ettim siyah yada siyaha bakan çok koyu göz tabanlarında mavi tonda duruyor quartzolar.Yani quartzoya tam yeşil bir renk asla diyemeyiz dedimya kendine has çok farklı bir rengi var quartzoların.Ama sen ilk başta bu kadar farklı bir renk kullandığın için sana değişik gelmiş olabilir zaten quartzo rengi kendine has çok değişik bir tondadır bu rengi ne freshlookda ne rainbowda nede sophistic lenslerde bulabilirsin .Bu yüzden yadırgıyorsun bence yoksa eminim yakışmıştır.Birde fotoğraf koy bakalım bereber karar verelim yakışıp yakışmadığına.Bunların hepsi bir yana quartzo alan bazı arkadaşlar ilk başta çok farklı geldiğini yadıgadıklarını söylüyorlar ama 15 gün sonra alıştıklarını hatta çok beğendiklerini söylüyorlar umarım sendede öyle olur.
Evet Vetmancim baştan beri topazioydu benim düşündüğüm renk ama topazio da turkuaza çalan bi mavi ben mavi istemiyorum diye quartzo tercih ettim amacım zaten yeşil yada gri bir renk olmasıydı gg deki resimlerdeki bayanlarda süper durmuştu quartzolar ama dedim ya hiç hoş durmadı bende niyeyse begenen çok insan var quartzları sanırım bana gitmedi ama topazioyuda mavi oldugu için alamazdım nc serisinden yeşil duracak başka bi lens yoktu sadece quartzolar benim istediğim rengi veriyor diye quartzoları tercih ettim bende umarım zamanla alışırım :çok üzgünüm: Resim ekliycem ama lensler fotolarda daha güzel duruyo o yüzden yalnış karar verebilirsiniz, Elifbe de aynı şeyden bahsetmiş hatta fotograflarda daha doğal görünüyo genelde lensler tabi ışıktan dolayıda olabiliyo fotograftaki o doğallık ekleyince hep beraber karar veririz arkadaşlarda fikirlerini söyerler :kedi: Netten yaptıgım araştırmalarda videolardaki ve fotograflardaki beyaz tenli bayanlarda quartzo çok güzel durmuştu aslında bende dediğin gibi çok çiğ durdu valla bi bana olmadı bu lens herkese yakışmıştı yoksa :delphin:

ya canım yasakkelimeözelden mesaj yazamıyomuşum daha yeni geldin :olmaz:sen biras ortadan yas diolar :) 50 mesaj olmadan olmuyomuş ben de sana yazdığım cevabı buradan yolluyorum.

evet a.s.kampüsteyim. edebiyat fakültesinde. mimarlık 97 mezunuyum. tanışmıyosak da tanışırıs :1hug:

bi de lensler gerçekten resimdeki gibi duruyolar. en azından bende öle oldu. biraz beklentiyle ilgili bişey bu galiba. beni fazla fazla tatmin etti zemuszemus

Ben sana göre çömez oluyorum galiba :roflol: Memnun oldum canım bende Selçuk 2008 anaokulu öğretmenliği mezunuyum :dance:
Canım esmeraldalarda sende çok hoş durmuş valla bende bi problem var galiba herkese çok yakışıyo soloticalar sırnaşık şey Ya ben çok kararsız kalmıştım aslında quartzo topazio arasında git gel yaşadım baya, sonunda quartzo almaya karra verdim ama hiç öyle quartzo alıp fotografını ekleyen arkadaşlarda durdugu gibi güzel durmadı bende, sende fotograftaki gibi durduysa gerçekten çok hoş olmuş hiç çıkarma gözünden o lensleri:sm_cool: acaba senin kullandıgın lensler dahamı doğal yoksa ben mi çok şey bekliyorum bu lenslerden yaCADIARZU çokmu mükemmelliyetçiyim ne :jeyyar:

Yakamozzz33 merhaba canım.Bende geçen bayram arifesinde Quartzo almıştım. Hatta burda da rengi paylaştım.Renk ilk başta alışılmadık geliyor insana ama taktıkça renge alışıyorsun.Herkes kendi gözün sanıyor.Bu renk göz yoktur deme var ben gördüm :) Ben genel olarak memnun sayılırdım ancak hala kayma problemini çözemedim.Kayma yapıyor.Sensde de kayma varmı?

Yakamozzz33 merhaba canım.Bende geçen bayram arifesinde Quartzo almıştım. Hatta burda da rengi paylaştım.Renk ilk başta alışılmadık geliyor insana ama taktıkça renge alışıyorsun.Herkes kendi gözün sanıyor.Bu renk göz yoktur deme var ben gördüm :) Ben genel olarak memnun sayılırdım ancak hala kayma problemini çözemedim.Kayma yapıyor.Sensde de kayma varmı?

Merhaba canım ben quartzoların bu kadar açık bi renk olacagını tahmin etmemiştim aslında, kullanan arkadaşların fotograflarında da bende ki duruşundan bi nebze daha koyu durmuş çok açık bi renk oluncada ilk etapta daha çok yadırgamaya sebep oluyor, bendede ilginçtir sol gözümde kayma yok ama sağda kayma yapıyo hatta göz kırptıgımda kenardan kahverengi gözün çerçevesi görünüyo çok kötü bi görüntü oluşuyor :delphin: Umarım zamanla alışırım ama önemli olan ilk başta güzel durması değilmidir hani güzel olana ilk taktıgımızda da tepkimiz 'aa gerçekten güzel durdu hiç te belli olmuyor' olurdu değilmi bende öyle olmadı quartzo açık renk olmasının dışında doğal göz renklerinin dışında bi renk sanki, farklı bir renk o yüzden çok tuhaf geldi bana ya da ben alışamadım bilmiyorum :1no2:

Kızlar size Quartzoyu birde yakından göstereyim :)
p9200036.jpg

Canım sende de benden koyu durmuş ya bende acayip açık bi yeşil oldu ilk taktıgımda böyle göz rengimi olur dedim, resmen sırıttı daha cesaret edip lenslerle dışarı bile çıkamadım o kadar kötü oldu yani kaydirigubbakcemile3 ben çarpıcı bi renk istiyordum ama bu fosforlu bişey oldu olmadıki ama yaaaaa :çok üzgünüm: Yemekteyizin Fundasının gözlerine döndü çok dalga geçmiştim zamanında onunla başıma geldi vallahi :roflol:

Kızlarr resimler inanın dediğiniz gibi gerçekten daha doğal durmuyor. hatta charme mel adına konuşayım gerçekte daha doğal. 80. sayfada flashlı resimlerde bazılarında hare ne kadar belirgin çıkmış normalde öyle göze batmıyor hare. ama şu da var.. esmeralda quartzo ve topazio gerçekten çok opak olan renkler ve resimlerden ya da kullananlardan öğrendiğim kadarıyla göz rengi çok açık değilse doğallığını yitiriyor biraz. Taban renk ne kadar açıksa ela bal rengi gibiyse okadar doğal ve güzel duruyor. Ben de kahve gözlü biri olarak o renkleri beğenmeme rağmen cesaret edememiştim. Yakamozcum valla freshlook ne normalde ne de resimlerde doğal duruyor mellerimi çektiğim foto mak. ile freshlook larımı çeksem korkarsın :))))) ama net olmayan bulanık resimler tabiki yanıltıcı olabilir. Genelde burda freshlook kullananların web camla ya da telle falan fotolarını çekip koyduklarını görüyorum. inanın öyle durmuyor ne gerçekte ne de benim çektiğim fotolarda. bir ara melleri ve freshleri aynı anda çekip koyarım farkı görün die :))
Elifbecimm cor mel soloticanın zaten en en en açık rengi :)))) ben cor meli özellikle esmerlerde çok beğeniyorum. Çok da riskli bir renk. çoğu kişi soluk gösterdiğinden şikayet etmişti. liv arkadaşımız almıştı ve hemen elden çıkardı açık tenlilere de hiç tavsiye etmiyordu.
crysta ice lara bayıldımm :))) ama yeni grafite siparişi vermiştim artık bi daa kine belki ice alırım :))

Crysta hocammmmm ben mesleğinizi yeni fark ettim :))) Çok da memnun oldum aramızdaa olmanızdan sizin yolunuzdan ilerliyorum :))) a.s.

Back