• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben de rengini beğendim ama hafif kayma mı var? ya da foto çekersen sabit bakmak için kastığın için lens kayabiliyo ondan da olabilir.. ama kızlar çok opak gerçekten yha.. kullanımı diğer seriler gibi rahat gelmez olduğu gibi göz rengini kapıyor..

ayy yakamoz bence cok tatlı bi renk bu
ne hos yesil gri biseyler begendim benn yerimseniben[
buarada fosforlu diosun cok mu iddalı yani
bence esmeralda daha bi carpıcı yani resimlerde öyle görünüor
quartzo biraz daha soluk görünüor

Son düzenleme:
Canım keşke bi nebze beğenseydimde taktıkça belki alışabilirim deseydim ilk başta hiç beğenmeme rağmen zamanla belki gözüme iyi görünür diyordum ama taktıkça canım sıkılıyo ya :çok üzgünüm: Resimleri çektim canım ekliyorum şimdi sadece fotografını çekmek için taktığımda bile eşim hayalet gibi olmuşsun dedi :çok üzgünüm: Ki normalde çok yakıştırır bana lensi çok güzel duruyor sende derdi bunu her taktıgımda çıkar Allahaşkına şunları felaket olmuş korkunç görünüyorsun diyor (freshlookları bile yakıştımıştı herkes)arkadaşlarda aynı şekilde tepki verdi zaten bi kere takabildim bide şimdi foto çekmek için taktım :çok üzgünüm: Fotografta sadece gözler göründüğü için biraz daha iyi görünüyor sanki ( bu iyi hali yani :)kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten çok iğrenç oldu ya fosforlu bi renk oluştu hiç böyle hayal etmemiştim ben böyle duracagını bilsem esmeralda alırdım :a015:

ya tatlım ben beğendim ama bu beklentiyle ilgili bişey. doğallık için quartzo ve topazio hatta esmeralda bile yanlış seçimler. evet güzel renkler bunlar ve oldukça keskin bi renk değişimi sağlıyorlar ama hidrocorlar charmeler ve nc nin diğer renkleri daha doğallar. bir sonraki seçimini bunlardan yana yaparsan eşin böyle reaksiyon göstermez belki. aslında alışır belki sürekli görse ama bi kere tepki oluşmuş. bence gözlerin çok güzelmiş.opuyorumnanaktan yapıları yani. zaten biliyo musun gözü göz yapan rengi değil bakmasını bilmesidir. bence kötü olmamış :teselli:

ya tatlım ben beğendim ama bu beklentiyle ilgili bişey. doğallık için quartzo ve topazio hatta esmeralda bile yanlış seçimler. evet güzel renkler bunlar ve oldukça keskin bi renk değişimi sağlıyorlar ama hidrocorlar charmeler ve nc nin diğer renkleri daha doğallar. bir sonraki seçimini bunlardan yana yaparsan eşin böyle reaksiyon göstermez belki. aslında alışır belki sürekli görse ama bi kere tepki oluşmuş. bence gözlerin çok güzelmiş.opuyorumnanaktan yapıları yani. zaten biliyo musun gözü göz yapan rengi değil bakmasını bilmesidir. bence kötü olmamış :teselli:

:kedi: Teşekkür ederim güzel sözlerin için opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

topazio konusunda katılmıyorum. diğerlerini kullanmadım bilemem. ama bendeki topazio son derece doğal duruyor. ve herkes kendi gözüm sanıyor. bu kişiye göz rengine göre değişen bir olay bence.

crysta1 gercekten cok güzel görünüor bayıldım
yeşil lens bendede hic görünmüor yaa hatta oyüzden aqua falan aramaya baslamıstım
belki yesil görünür diye..
gözlerin hangi renkk bnm cok koyu kahve?
uzaktan bitane foto eklermisin?
bukdr belli mi uzaktanda ?
cok soru sordum sanırımm :kedi:

uzaktan da gayet belli bariz yeşil oluyor gözlerin. zemuszemusacaba mavi mi denmiyor yani alkisalkisalkis bi uzak bi de yakın resim koyuyorum. benim gözlerim de koyu kahve.

ilki uzak, ikincisi yakın. :kahve:

Eklentiler

• $100_0336!.JPG
    $100_0336!.JPG
    16,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $100_0323!.JPG
    $100_0323!.JPG
    34,3 KB · Görüntüleme: 41
topazio konusunda katılmıyorum. diğerlerini kullanmadım bilemem. ama bendeki topazio son derece doğal duruyor. ve herkes kendi gözüm sanıyor. bu kişiye göz rengine göre değişen bir olay bence.

topazio çok hoş bi renk. hatta benim bir dahaki seçimim olabilir. ama ben mesela gözümde belirgin değişiklik seviyorum. buna alışamayan insanlar için daha soft seçimler gerekiyor.direk göz rengini değiştirmeden hafif renklendiren bişeyler olabilir mesela. ben topazio yapay görünen bi lenstir demedim. bi de bu renk olaylarının ten rengiyle saç rengiyle makyajla vs. bile etkileştiğini düşünüyorum ki biz buna tarz diyoruz. malum herkes aynı değil. a.sa.s.

crysta 1uzaktan da gayet belli bariz yeşil oluyor gözlerin. acaba mavi mi denmiyor yani bi uzak bi de yakın resim koyuyorum. benim gözlerim de koyu kahve.ilki uzak, ikincisi yakın.

Esmeraldayı sende görüp begenmemek mümkün değil gerçekten çok güzel durmuş gözlerde muhteşem süper olmuş opuyorumnanaktan

yakamoz cnm üzülme yhaa okadar yapısı şekli güzel gözlerin olsun da quartzo da yakışmayıversin kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa numarasız lenslerin istersen onları elden çıkarabilirsin hemen.. keşke memnun kalsaydın ama bu kadar soğuk bakıyosan lense alışamazsın bence. sen onları fazla zaman geçmeden satmaya bak cnm. quartzonun çok meraklısı vardır zaten sen de sadece 2 kere taktın.

Yakamozcum gerçekten harika durmuş yani avatarımdaki kızdan daha güzel durmuş bütün forumdaki kızların yorumlarıda bu yönde zaten quartzonun klasik rengi bu daha öncede gördüğün yüzlerce quartzo resimlerinden bir çoğundan güzel durmuş gözlerinde bence yani quartzonun alabileceği en güzel renk şu an gözlerinde:)quartzo başka nasıl durabilirki?Bence çevrendekilerin tepkileri seni biraz soğutmuş quartzolardan.

Esmeraldayı sende görüp begenmemek mümkün değil gerçekten çok güzel durmuş gözlerde muhteşem süper olmuş opuyorumnanaktan

bence sana da güzel olur. keşke seçim yaparken ben de burda olsaydım birlikte karar verseydik canımcım. benim seçimime de vetmancım yardım etti sağolsun.:içelim: ama ben zaten esmeralda istiyordum o da beni cesaretlendirdi. ama üzülme biz çok beğendik ama tabi senin ve etrafındakilerin içine sinmesi lazım.
ben de bi sürü alışveriş kazası yapıyorum.:kedi:alıp alıp kullanamadıklarımı yazsam ansiklopedi gibi bişey olur. o paralarla araba alınır yaakafamçokkarıştı

Hatta fikir konusunda sana yardımcı olsun diye tüm kendi esmeraldalı topaziolu quartzolu resimlerimi göstermiştim hatta ilk anda senin fotoğrafını gördüğümde topazionun daha çok yakışacağınıda söylemiştim sana hatırlarsan ama sen gri yeşil istiyorum dedin sürekli mavi olmasın dedin hatta son ana kadar fikrini değiştirirsen mail atabilirsin dedim Topazioyaya karar vermiştik son anda ben quartzo alan arkadaşlarla konuştum ablacım quartzo istiyorum son kararımdır dedin.mail gönderdin bana maille değiştirdik kararını Esmeraldayı zaten hiç istemiyordun Ben o saatten sonra takdir edersinki birşey söyleyemezdim sana yakamozcum...

Back