- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi White Mocha
- #2.001
......................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım keşke bi nebze beğenseydimde taktıkça belki alışabilirim deseydim ilk başta hiç beğenmeme rağmen zamanla belki gözüme iyi görünür diyordum ama taktıkça canım sıkılıyo ya :çok üzgünüm: Resimleri çektim canım ekliyorum şimdi sadece fotografını çekmek için taktığımda bile eşim hayalet gibi olmuşsun dedi :çok üzgünüm: Ki normalde çok yakıştırır bana lensi çok güzel duruyor sende derdi bunu her taktıgımda çıkar Allahaşkına şunları felaket olmuş korkunç görünüyorsun diyor (freshlookları bile yakıştımıştı herkes)arkadaşlarda aynı şekilde tepki verdi zaten bi kere takabildim bide şimdi foto çekmek için taktım :çok üzgünüm: Fotografta sadece gözler göründüğü için biraz daha iyi görünüyor sanki ( bu iyi hali yani :)kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten çok iğrenç oldu ya fosforlu bi renk oluştu hiç böyle hayal etmemiştim ben böyle duracagını bilsem esmeralda alırdım :a015:
ya tatlım ben beğendim ama bu beklentiyle ilgili bişey. doğallık için quartzo ve topazio hatta esmeralda bile yanlış seçimler. evet güzel renkler bunlar ve oldukça keskin bi renk değişimi sağlıyorlar ama hidrocorlar charmeler ve nc nin diğer renkleri daha doğallar. bir sonraki seçimini bunlardan yana yaparsan eşin böyle reaksiyon göstermez belki. aslında alışır belki sürekli görse ama bi kere tepki oluşmuş. bence gözlerin çok güzelmiş.opuyorumnanaktan yapıları yani. zaten biliyo musun gözü göz yapan rengi değil bakmasını bilmesidir. bence kötü olmamış :teselli:
ya tatlım ben beğendim ama bu beklentiyle ilgili bişey. doğallık için quartzo ve topazio hatta esmeralda bile yanlış seçimler. evet güzel renkler bunlar ve oldukça keskin bi renk değişimi sağlıyorlar ama hidrocorlar charmeler ve nc nin diğer renkleri daha doğallar. bir sonraki seçimini bunlardan yana yaparsan eşin böyle reaksiyon göstermez belki. aslında alışır belki sürekli görse ama bi kere tepki oluşmuş. bence gözlerin çok güzelmiş.opuyorumnanaktan yapıları yani. zaten biliyo musun gözü göz yapan rengi değil bakmasını bilmesidir. bence kötü olmamış :teselli:
crysta1 gercekten cok güzel görünüor bayıldım
yeşil lens bendede hic görünmüor yaa hatta oyüzden aqua falan aramaya baslamıstım
belki yesil görünür diye..
gözlerin hangi renkk bnm cok koyu kahve?
uzaktan bitane foto eklermisin?
bukdr belli mi uzaktanda ?
cok soru sordum sanırımm :kedi:
bende çok beğendim. tam çağla rengi durmuş..
yakamoz neden begenmedin kı sahane durmus sende
topazio konusunda katılmıyorum. diğerlerini kullanmadım bilemem. ama bendeki topazio son derece doğal duruyor. ve herkes kendi gözüm sanıyor. bu kişiye göz rengine göre değişen bir olay bence.
crysta 1uzaktan da gayet belli bariz yeşil oluyor gözlerin. acaba mavi mi denmiyor yani bi uzak bi de yakın resim koyuyorum. benim gözlerim de koyu kahve.ilki uzak, ikincisi yakın.
Esmeraldayı sende görüp begenmemek mümkün değil gerçekten çok güzel durmuş gözlerde muhteşem süper olmuş opuyorumnanaktan