• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

biraz daha net bir çekim yapmanız mümkünmü acaba. ben tam anlayamadım.
icelar için diyorum bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
daliah çok hoş lenslerin :))
ya melde kesin karar kılmıştım bi sitede koy ukahve gözde esmeraldalanın duruşunu gördüm.bayıldım ya mükemmel.
kullanan başka arkadş varmı?
Nc melle kıyaslarmısnız

merhaba cemre cim. zemuszemus ben yeni olduğum için özelden cevap veremiyorum. ancak böyle bi yolla sana dönebiliyorum. esmeraldaya kadar benim gözlerimde yeşil lens pek belli olmuyordu. çünkü ben bariz bi yeşillik istiyordum. mavilerde sorun olmuyordu ama ne zaman yeşil istesem hep hayal kırıklığı oluyordu. esmeralda benim 15 yıldır hayal ettiğim yeşil. çok güzel tepkiler alıyorum ve çok da rahatım. mel daha doğal bi lens ama esmeraldayı mele değişmem. kendi kuzenim var yeşil gözlü bana diyor ki, ya benimki orjinal ama senin gözlerin daha güzel görünüyor sinir oluyorum diyor :) daha başka bişey söylememe gerek var mı bilemiyorum. :emir_bebek:

Crysta hocammmmm ben mesleğinizi yeni fark ettim :))) Çok da memnun oldum aramızdaa olmanızdan sizin yolunuzdan ilerliyorum :))) a.s.

teşekkür ederim ben de çok memnunum :) burası dinlenme ve terapi merkezi gibi bi yer. kafa boşaltmak ve stresten arınmak için ideal bi platform.tecrübeleri paylaşmak çok güzel. böylece hata yapma riskiniz azalıyor. keşke imkan olabilseydi de burdaki herkesi yakından tanıyabilseydik. artık elimizde olanla idare edeceğiz ama ben kendi kız arkadaşlarım gibi algılıyorum hepinizi dideemcim. mühendismişsin zaten meslekdaş sayılırız. ben de y.mimar öğr. gör. im. doktora da devam ediyor.

saydincim güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim. esmeralda kimseyi üzecek bi renk değil. tabi zevklerle renkler tartışılmaz denir ama ben herkese çok yakıştırıyorum. aslında herkese yakışmasa daha iyi olur dediğim de oluyor kaydirigubbakcemile3 şaka tabi. ama güzel yani.

Yakamoz sende Selçuk üniversitesindenmi mezunsun:)Bende Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde aldım ingilizce öğretmenliği formasyonumu.Sevgili Crysta nın da söylediği gibi Esmeralda,Topazio,Quartzo renklerinin içinde herkeze yakışan en risksiz renk esmeralda gerçekten genelde herkeze yakışıyor.Hıdrocor mel ile quartzo en riskli renkler nedense bu iki renk aynı zamanda soloticanın en çok tercih edilen renkleri.Ben esmeraldaya resmen hayranım benim gözlerim o kadar koyu renk olmasına rağmen nasıl bu kadar yeşil yapabiliyor gerçekten taktir ediyorum solotica üreticilerini.Bende crystanın söylediği gibi daha önce kullandığım başka markalarda bu yeşil rengi asla yakalayamamıştım.Anaksunamon hala kayma yapıyormu üzüldüm gerçekten :(gerçekten quartzo rengi gerçek insanların göz renklerinde mevcut hatta bir gün alt kat komşumun torunun gözlerinin fotoğrafını çekip yüklüyeceğim denk geldiğinde resmen quartzo arkadaşlar kızın gözleri.

esmeraldayı bende çok seviyorum. mavi arayışım olmazsa esmeralda alırdım gerçekten çok güzel bir renk.

crysta1 gercekten cok güzel görünüor bayıldım
yeşil lens bendede hic görünmüor yaa hatta oyüzden aqua falan aramaya baslamıstım
belki yesil görünür diye..
gözlerin hangi renkk bnm cok koyu kahve?
uzaktan bitane foto eklermisin?
bukdr belli mi uzaktanda ?
cok soru sordum sanırımm :kedi:

rojjda2.jpg

rojjda esmeralda sende cok güzel bi renk almıss yerimseniben
sanırım gözlerin acık kahve ?

oyyyy renklerden başım döndü kaç saattir bakıyorum :bbo:
rihanna nın gözlerinden istiyorum bendeee senağlama
gözlerim koyu kahve hangi serinin hangi rengini almalıyım netten sipariş vericem hangi siteden vermeliyim
en son b&l gri kullandım oneydi ölee kafamçokkarıştı damarlardan renk görünmüyordu çok beğeniyorlardı ama herkesteki sorun çıktı bendede insanların gözlerine direk bakamıyordum
işin özü yardım edin nolurrr hangisini almalıyım :delphin:

rihanna nın gözleri cok özel göz renklerinden gercekten güzel bende begeniorum
bende gercekten yeşil duran canlı bi renk arıorum ama bulamadım gel aynı dertteyiz.. :gitme:

rihanna nın gözleri cok özel göz renklerinden gercekten güzel bende begeniorum
bende gercekten yeşil duran canlı bi renk arıorum ama bulamadım gel aynı dertteyiz.. :gitme:

yokmu derdimize bir çare bulacak olan şöle lens proösörüü :gitme:
valla çok dua edicem söz veriyorum :kedi:
okadar lens kullanan var ben artık alıp alıp kenara atmaktan bıktımmm nolur biriniz şu amrkanın hangi serisi hangi rengi bi akıl versin ona göre araştıralım senağlama

valla kızlar mel diyeceğim size...rihannanınkine benziyor. ama tabii kişiden kişiyede değişiyor... charme mel dideemde çok güzel durmuştu. cor mel daliahta bayılmıştım.

Akitracım çok teşekkür ederim benim gözlerim yeşile dönük ela bu arada esmeraldayı merak eden arkadaşlara şunu söyleyebilirim cidden doğal bir lens açıkçası ben bu kadar doğal duracağını tahmin etmiyordum vetmancım biliyor ben ilk başta nc mel de karar vermiştim sonra hızlıca esmeraldaya döndüm çünkü gözlerim zaten ela yazın direk güneş görünce sarı yeşil bir renk oluyor dedimki olmuşken tam olsun şöyle iddalı bir yeşil olsun istedim ve ben çok memnunum çevremdeki birçok kişinin çok doğal dbulduğunu söyleyebilirim sadece eşimi kandırdım o pek memnuniyetsiz:çok üzgünüm: nc mel alıcam kendi gözümden farklı olmayacak dedim ani esmeraldaya dönüşümden haberi olmadı pek iyi bir sürpriz olmadı onun için hiç yakışmadı diyor ama ben onu tanıyorum kıskanıyor :):asigim:

Kızlarr resimler inanın dediğiniz gibi gerçekten daha doğal durmuyor. hatta charme mel adına konuşayım gerçekte daha doğal. 80. sayfada flashlı resimlerde bazılarında hare ne kadar belirgin çıkmış normalde öyle göze batmıyor hare. ama şu da var.. esmeralda quartzo ve topazio gerçekten çok opak olan renkler ve resimlerden ya da kullananlardan öğrendiğim kadarıyla göz rengi çok açık değilse doğallığını yitiriyor biraz. Taban renk ne kadar açıksa ela bal rengi gibiyse okadar doğal ve güzel duruyor. Ben de kahve gözlü biri olarak o renkleri beğenmeme rağmen cesaret edememiştim. Yakamozcum valla freshlook ne normalde ne de resimlerde doğal duruyor mellerimi çektiğim foto mak. ile freshlook larımı çeksem korkarsın :))))) ama net olmayan bulanık resimler tabiki yanıltıcı olabilir. Genelde burda freshlook kullananların web camla ya da telle falan fotolarını çekip koyduklarını görüyorum. inanın öyle durmuyor ne gerçekte ne de benim çektiğim fotolarda. bir ara melleri ve freshleri aynı anda çekip koyarım farkı görün die :))
Elifbecimm cor mel soloticanın zaten en en en açık rengi :)))) ben cor meli özellikle esmerlerde çok beğeniyorum. Çok da riskli bir renk. çoğu kişi soluk gösterdiğinden şikayet etmişti. liv arkadaşımız almıştı ve hemen elden çıkardı açık tenlilere de hiç tavsiye etmiyordu.
crysta ice lara bayıldımm :))) ama yeni grafite siparişi vermiştim artık bi daa kine belki ice alırım :))

Didemcim freshlook normalde hiç doğal durmuyor zaten kötü bi marka bana göre hiç bi açıdan olumlu denilecek bi tarafı yok ama fotografta normalde göründüğünden daha doğal görünüyor hatta freshlook grisiyle çekilmiş fotograflarımdan birini ablamın arkadaşları gödüğünde gözlerime baya iltifat etmişler ne güzel gözleri var falan demişler :roflol: Halbuki normalde freshlooklar ben burdayım diye bagırıyor,çözünürlükle alakalı sanırım fotoda biraz daha iyi görünmesiyerimseniben soloticalar freshlooklarla kıyaslanamaz tabi ama quartzolarda bana gitmedi çok soluk bi renk oluştu kendime göre şöyle güzel yeşil bi lens bulamadım yaa :çok üzgünüm:

rojjda2.jpg

rojjda esmeralda sende cok güzel bi renk almıss yerimseniben
sanırım gözlerin acık kahve ?

Evet ya çok güzel durmuş maşallah, benim istediğim rengi vermiş sende esmeraldalar normalde esmeraldaları begenmeme ragmen sayende esmeraldaya kaydı gönlüm :kedi: Ama denemeden lens almaya tövbe artık alıp alıp kullanmamak sinir bozucu oluyor :a015:

Yakamoz sende Selçuk üniversitesindenmi mezunsun:)Bende Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde aldım ingilizce öğretmenliği formasyonumu.Sevgili Crysta nın da söylediği gibi Esmeralda,Topazio,Quartzo renklerinin içinde herkeze yakışan en risksiz renk esmeralda gerçekten genelde herkeze yakışıyor.Hıdrocor mel ile quartzo en riskli renkler nedense bu iki renk aynı zamanda soloticanın en çok tercih edilen renkleri.Ben esmeraldaya resmen hayranım benim gözlerim o kadar koyu renk olmasına rağmen nasıl bu kadar yeşil yapabiliyor gerçekten taktir ediyorum solotica üreticilerini.Bende crystanın söylediği gibi daha önce kullandığım başka markalarda bu yeşil rengi asla yakalayamamıştım.Anaksunamon hala kayma yapıyormu üzüldüm gerçekten :(gerçekten quartzo rengi gerçek insanların göz renklerinde mevcut hatta bir gün alt kat komşumun torunun gözlerinin fotoğrafını çekip yüklüyeceğim denk geldiğinde resmen quartzo arkadaşlar kızın gözleri.

Evet Vetmancim Selçuk mezunuyum bende kaydirigubbakcemile3 Benimde soloticalar içinde en çok begendiğim renkler quartzo ve hidrocor mel di tabi quartzoları deneyene kadar ...Gidip en riskli renkleri begenmişim bende desenekaydirigubbakcemile3 Keşke karar verirken söyleseydin Vetmancim bu kadar riskli bi renk oldugunu bilmiyordum açıkcası, bilsem farklı bi renk alırdım yerimseniben Esmeralda da herkeste aynı durmamış ama Crysta da farklı bi renk vermiş Rojda da farklı bi renk vermiş Rojda daki duruşu tam benim istediğim renk aslında ama bi daha denemeden almam sanırım alıp alıp kullanamamak sinir bozucu oluyo gerçekten :delphin:

yakamozzz ay anacım bi resim çekip göndersen de hep beraber karar versek.. gittikçe karamsarlaşıyorsun tatlım.senağlama

bak taktıkca alışacaksın :teselli:.. sanırım takınca aldığın ilk tepkiler seni soğuttu. ama lütfen artık şu resimleri gönder .:a015:

yakomozzz sen hangi lensten memnun klmadında böle tövbelesinn :)
koysana resmini eminim büyüttüğün kadr deildir.
bende galiba esmeraldaya dönecem kızlar mel le onun arasında gidip geliorum ama bilemiorum ya koyu kahve gözde esmeralda çokmu iddalı durur?

yakamozzz ay anacım bi resim çekip göndersen de hep beraber karar versek.. gittikçe karamsarlaşıyorsun tatlım.senağlama

bak taktıkca alışacaksın :teselli:.. sanırım takınca aldığın ilk tepkiler seni soğuttu. ama lütfen artık şu resimleri gönder .:a015:
..................

Son düzenleme:
yakomozzz sen hangi lensten memnun klmadında böle tövbelesinn :)
koysana resmini eminim büyüttüğün kadr deildir.
bende galiba esmeraldaya dönecem kızlar mel le onun arasında gidip geliorum ama bilemiorum ya koyu kahve gözde esmeralda çokmu iddalı durur?

Lens almaya da korkuyorum artık yine öyle kötü duracak diye naniknanik

Son düzenleme:
Back