- Konu Sahibi White Mocha
- #1.981
biraz daha net bir çekim yapmanız mümkünmü acaba. ben tam anlayamadım.
icelar için diyorum bunu.
icelar için diyorum bunu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daliah çok hoş lenslerin :))
ya melde kesin karar kılmıştım bi sitede koy ukahve gözde esmeraldalanın duruşunu gördüm.bayıldım ya mükemmel.
kullanan başka arkadş varmı?
Nc melle kıyaslarmısnız
Crysta hocammmmm ben mesleğinizi yeni fark ettim :))) Çok da memnun oldum aramızdaa olmanızdan sizin yolunuzdan ilerliyorum :))) a.s.
rihanna nın gözleri cok özel göz renklerinden gercekten güzel bende begeniorum
bende gercekten yeşil duran canlı bi renk arıorum ama bulamadım gel aynı dertteyiz.. :gitme:
Kızlarr resimler inanın dediğiniz gibi gerçekten daha doğal durmuyor. hatta charme mel adına konuşayım gerçekte daha doğal. 80. sayfada flashlı resimlerde bazılarında hare ne kadar belirgin çıkmış normalde öyle göze batmıyor hare. ama şu da var.. esmeralda quartzo ve topazio gerçekten çok opak olan renkler ve resimlerden ya da kullananlardan öğrendiğim kadarıyla göz rengi çok açık değilse doğallığını yitiriyor biraz. Taban renk ne kadar açıksa ela bal rengi gibiyse okadar doğal ve güzel duruyor. Ben de kahve gözlü biri olarak o renkleri beğenmeme rağmen cesaret edememiştim. Yakamozcum valla freshlook ne normalde ne de resimlerde doğal duruyor mellerimi çektiğim foto mak. ile freshlook larımı çeksem korkarsın :))))) ama net olmayan bulanık resimler tabiki yanıltıcı olabilir. Genelde burda freshlook kullananların web camla ya da telle falan fotolarını çekip koyduklarını görüyorum. inanın öyle durmuyor ne gerçekte ne de benim çektiğim fotolarda. bir ara melleri ve freshleri aynı anda çekip koyarım farkı görün die :))
Elifbecimm cor mel soloticanın zaten en en en açık rengi :)))) ben cor meli özellikle esmerlerde çok beğeniyorum. Çok da riskli bir renk. çoğu kişi soluk gösterdiğinden şikayet etmişti. liv arkadaşımız almıştı ve hemen elden çıkardı açık tenlilere de hiç tavsiye etmiyordu.
crysta ice lara bayıldımm :))) ama yeni grafite siparişi vermiştim artık bi daa kine belki ice alırım :))
rojjda esmeralda sende cok güzel bi renk almıss yerimseniben
sanırım gözlerin acık kahve ?
Yakamoz sende Selçuk üniversitesindenmi mezunsun:)Bende Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde aldım ingilizce öğretmenliği formasyonumu.Sevgili Crysta nın da söylediği gibi Esmeralda,Topazio,Quartzo renklerinin içinde herkeze yakışan en risksiz renk esmeralda gerçekten genelde herkeze yakışıyor.Hıdrocor mel ile quartzo en riskli renkler nedense bu iki renk aynı zamanda soloticanın en çok tercih edilen renkleri.Ben esmeraldaya resmen hayranım benim gözlerim o kadar koyu renk olmasına rağmen nasıl bu kadar yeşil yapabiliyor gerçekten taktir ediyorum solotica üreticilerini.Bende crystanın söylediği gibi daha önce kullandığım başka markalarda bu yeşil rengi asla yakalayamamıştım.Anaksunamon hala kayma yapıyormu üzüldüm gerçekten gerçekten quartzo rengi gerçek insanların göz renklerinde mevcut hatta bir gün alt kat komşumun torunun gözlerinin fotoğrafını çekip yüklüyeceğim denk geldiğinde resmen quartzo arkadaşlar kızın gözleri.
..................yakamozzz ay anacım bi resim çekip göndersen de hep beraber karar versek.. gittikçe karamsarlaşıyorsun tatlım.senağlama
bak taktıkca alışacaksın :teselli:.. sanırım takınca aldığın ilk tepkiler seni soğuttu. ama lütfen artık şu resimleri gönder .:a015:
yakomozzz sen hangi lensten memnun klmadında böle tövbelesinn :)
koysana resmini eminim büyüttüğün kadr deildir.
bende galiba esmeraldaya dönecem kızlar mel le onun arasında gidip geliorum ama bilemiorum ya koyu kahve gözde esmeralda çokmu iddalı durur?