• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vetmancim benim lensler henüz Ankaradaymış kargo takipten baktım az önce, umarım yarın buraya ulaşır :bbo:

merhaba kızlar bende bu lenslerden almayı çoook istiyorum ama önce biraz para biriktirmem lazım.gerçekten çok doğal lensler fotolarınızı gördüm çok beğendim.umarım bende bir gün lensli fotolarımı burdan size gösterebilirm.-tatlicadiarzu-

Elifbe nin dediği şekilde resimleri yapmaya çalıştım umarım başarılı olabilmişimdir. Buyrun esmeralda lenslerim

Canım resimleri ekleyebilmene çok sevindim. Elifbe ye de çok teşekkür ederim. Gerçekten bu şekilde 100 mesaj dolmadan resim eklemesi yapılabildiğini bilmiyordum. Bende ancak şimdi, anlattığım şekilde tekrar yüklemek istedim resimlerini. Buyrun arkadaşlar tekrar sevgili ROJJDA nın esmeraldaları:

rojjda.jpg

rojjda1.jpg

rojjda2.jpg

Benim Quartzolar gelsede bende hemen eklesemsositososito heyecanla bekliyorumm yarın elimde olur inşallah :teytey:

vetmancım çok teşekkür ederim bende şansımı denemek istedim oldu ama benim eklediğimde direk açılmıyor böyle daha iyi görünüyor sağol canıma.s

skyscrapper hoşgeldin :)bu lensler Türkiyede yok Brezilyadan getirtiyoruz ya Brezilyadaki vaillure,otticabellucci,lenstesdecontado.net gibi Brezilyadaki internet satış siteleriden temin edebilirsin yada Türkiyede sahibinden com yada gittigidiyordan temin edebilirsin ...

tşkr ederim. topazio lens almak istiyorum. gözlerim koyu kahve açık buğday tenliyim. saçlarım sarı kullanıyorum. ne tavsiye edersiniz?

Kızlar benim quartzolar geldi rengi beklediğimden açık bu açıdan olumlu ama bana niyeyse pupil boşluğu büyük gibi geldi bide gün ışığında beklediğim gibi durmadı doğal durmadı yani :bbo: Sanırım akşam daha güzel durur en kısa zamanda resimleri çeker eklerimlaelaelaelaelae

kızlar hepinizin lensleri hayırlı olsun rojda lenslerini cok begendim tenine cok yakımıs gule gule kullan

gelmisken netten hidrocor ice fot.larını bulmustum onları ekleyim ...kıza nasılda yakısmıs

coreicee2.jpg

coricee.jpg

coricee3.jpg

livimmmmmmmmm hoşgeldin canım yokluğun fazlasıyla hissedildi bi daa bu kadar arayı açma :))
grafite lerimi alırken danıştığım kadarıyla ice ın öyle korkulucak bir renk olmadığını grafite'e baya yakın bir renk olduğunu öğrendim. biraz daha açık tabii.. yalnız boyaması değişebiliyormuş bazen sorun çıkabiliyormuş..

Son düzenleme:
ama bu resimdeki kızda ne kadar güzel ve doğal durmuş ice lar..
yakamoz senin de lenslerini merakla bekliyorum ayrıca doğal bulmamana çok üzüldüm :((( n.c serisinden quartzo ya da topazio denemeyi düşünüyordum.. ama galiba vazgeçicem..

didemim hosbulduk tatlım =)hepinizi cok ozledim opuyorumnanaktan

dedigin gibi ice bazı fot.larda gayet hos duruyor oyle korkulacak bir rengi yok gibi helede su son koydugum fot.takı renge bayıldım grafitenin 2-3 ton acıgı gibi duruyor ...cnm bir aralar ice ların boyamasında sorun vardı acaba halen aynı sorun devam ediyor mu ?

didemim bencede o seriden vazgec tatlım

valla ben grafite lerimi 13 14 gün çnce sipariş verdim sanırım.. o sıralar acaba ice mı alsam diye düşünüyordum ice ların boyamasında sorun olduğu için hiç riske atmadım. şu 10 gün içinde düzelmişmidir hiç bilmiyorum. ama o resimdeki gibi duracağını bilsem hiç düşünmeden alırım.

bu kızdada ben beğenmedim işte. çok soluk geldi bana. ben mavi arayışıma devam ediyorum. bu çok soluk bir ton. yok. ben grafite yi daha çok beğeniyorum.

didemcim senin tercihin bence harika cok iyi yaptın grafiteleri secmekle belki 2 lens olarak ıce dusunulebilir (bende o sekilde dusunuyorum ama halen karar verebilmıs degilim )

yorkshine bende seni cok ozledim yoklugun fazlasıyla hissediliyor ...bugun aksam ustu ozelden sana resimleri yollarım cnm

tamam tatlım merakla bekliyorum resimleriopuyorumnanaktan...okypete bence topaziolar sende muhtesem otesi duruyo baska lense gerek bile yok...oyle duracagını bılsem hemen alırdım ama durmazki:çok üzgünüm:

tamam tatlım merakla bekliyorum resimleriopuyorumnanaktan...okypete bence topaziolar sende muhtesem otesi duruyo baska lense gerek bile yok...oyle duracagını bılsem hemen alırdım ama durmazki:çok üzgünüm:
sağol canım. işte birde mavi olsun istedim ama sanırım bulamayacağım.. ama topaziolarımı çok seviyorum. gerçekten çok güzeller...

okypete bence adore lerin yeni serilerinde senin tam istediğin tonlar var bi piyasaya sürülseydi (((: inşallah videolardaki kadar güzeldir dokuları..

ROJDA süper olmuş esmeraldalar ya.
kesin karar vermiştim NC mel almaya.Bikaç resim gördüm esmeraldaların kararsız kaldım aklım kaydı esmeraldyaa.ne yapsam?ne önerirsiniz?rojda memnunmusun esmeraldadan

Back