- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi White Mocha
- #1.921
Ya resim ekledim ama olmamış nedennn senağlama biri bana resim eklemeyi anlatırmıııııı -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya resim ekledim ama olmamış nedennn senağlama biri bana resim eklemeyi anlatırmıııııı -tatlicadiarzu-
Evet vetman kafam çok karıştı malesef salotica değilde solatica olarak yollamışım neyse doğru adrese yolladım şimdi kusura bakma senide oyaladım :kedi:Sevgili rojda sanırım bir harf hatası yapmışsın gelmemiş fotoğraflar salotica yazdıysan gelmez.Solotica olacak doğrusu tekrar gönderirsen hemen yüklemeye çalışacağımhihoyyyt
Tabiki canım kısaca şöyle anlatayım ilk önce resmi imageshack sitesine yüklüyorsun. Yükleme tamamlandığında üstte bir link çıkıyor. Bu linki kopyalayıp mesaj yazdığımız yerde bulunan seçeneklerden üzerinde dağ resmi olan grafik ekle kısmına ekliyoruz. Sonrada yazdığımız mesajı gönderdiğimizde resim siteye yüklenmiş oluyor. Bu işlemi yaparken senin için değil ama yeni arkadaşlar için söylüyorum siteye en az 100 adet mesaj göndermiş olmalısınız.
vetmancım evet en önemlisi rahatlığı ki, benim gözlerim ciddi hassastır varmı yokmu anlamıyorum çok başarılı tekrar teşekkür ederim tatlıma.s. Bunlar hızlı resimler aslında göründüğünden çok daha doğal duruyor daha iyilerini müsait zamanda eklemeye çalışacağım.:dance:Rojdacım mailinede gönderdiğim gibi çok yakışmış ben esmeraldaları kaş göz yapına çok yakıştırdım güle güle kullan en güzel günlerde eminim çok rahatsındır bir problem varmı lenslerinle alakalı?Elifcim bende bundan sonra o yöntemle yükleyeyim o zaman daha kolaymış seninkisiopuyorumnanaktan
Didem canım teşekkür ederim seninkileride merakla bekliyorum.rojjda ben de çok beğendim esmeraldaları sende. gerçekten çok yakışmış güle güle kullan..
Elifbe nin dediği şekilde resimleri yapmaya çalıştım umarım başarılı olabilmişimdir. Buyrun esmeralda lenslerim
Tabiki canım kısaca şöyle anlatayım ilk önce resmi imageshack sitesine yüklüyorsun. Yükleme tamamlandığında üstte bir link çıkıyor. Bu linki kopyalayıp mesaj yazdığımız yerde bulunan seçeneklerden üzerinde dağ resmi olan grafik ekle kısmına ekliyoruz. Sonrada yazdığımız mesajı gönderdiğimizde resim siteye yüklenmiş oluyor. Bu işlemi yaparken senin için değil ama yeni arkadaşlar için söylüyorum siteye en az 100 adet mesaj göndermiş olmalısınız.
Vetmancim aynen o şekilde yapmıştım bende ama olmadı sanırım ben beceremedim bi yerde yalnışlık yaptım :1no2: Bide Elifbe nin yaptıgı şekilde deneyim
Yakamoz maillere cevap veremiyorum .. çünkü 50 mesajım yok..işte burada mesaj sınırlamasına takıldım :)
yapman gereken şey, mesela benim mailime alıntı yaparak cevap ver..
orada çıkan kutunun üstünde eklentiler sekmesi var, ataç'a benziyor...
sonra karşına çıkan kutuda browse ye basacaksın ve bilgisayarında kayıtlı resimleri arattırıp göndermek istediğini açacaksın.