- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.901
:)))) canım valla bazen ben de senin gibi düşünüyorum. Ciddi bir değişim olsun diye topazio düşünmüyo değilim. Önceden deneme imkanımız olsa keşke..
yaa arkadaslar yardım edın
benım gozlerım koyu kahve yesıl veya mavı len kullanmak ıstıyorum aslında gonlum yesılden yana ama mavılerde cok gsll hele su topazıo muydu neydı.ama gozler k.rengı olunca topazıo dan ıstedğımı elde edermıyım bılemıyorum.yesılden yada mavıden onerebılceğınız bı renk varmı arkdaslarr
CRCS merhaba Zaten soloticanın Topazio esmeralda ve quartzo rengi en opak renkleridir ve en koyu gözlerin bile rengini rahatlıkla değiştirebilme özelliğine sahiptir.Yani gözünüz siyahda olsa kahverengide olsa fotoğraflarda nasıl görüyorsanız sidede öyle duracağından emin olabilirsiniz..Didemcim ben kendime quartzoları daha çok yakıştırdım ama fotoğraflarımı görenler sanırım topaziları bende daha çok beğendiler akşam yakamoz quartzolu ve esmeraldalı fotoğraflarımı gördüğünde topazioyu beğendi bende:)yaa arkadaslar yardım edın
benım gozlerım koyu kahve yesıl veya mavı len kullanmak ıstıyorum aslında gonlum yesılden yana ama mavılerde cok gsll hele su topazıo muydu neydı.ama gozler k.rengı olunca topazıo dan ıstedğımı elde edermıyım bılemıyorum.yesılden yada mavıden onerebılceğınız bı renk varmı arkdaslarr
yakamoz canım daha önce forumumuzda quartzolu resimleri olan arkadaşın rumuzu anaksunamoon olmalı umarım doğru yazmışımdır:)teşekkür ederim bende seni sevdim.Hala fikrin aynı değilmi ?.Bende senin gibiyim biliyormusun demekki terazilerin tipik özelliği kararsızlık:)
yakamoz canım daha önce forumumuzda quartzolu resimleri olan arkadaşın rumuzu anaksunamoon olmalı umarım doğru yazmışımdır:)teşekkür ederim bende seni sevdim.Hala fikrin aynı değilmi ?.Bende senin gibiyim biliyormusun demekki terazilerin tipik özelliği kararsızlık:)
Rojdacım aklımdaydın çok geçmiş olsun bende bize esmeraldalı resimlerini ne zaman yükleyeceğini merak ediyordum ama mailime baktım resimlerin gelmemiş?
Arzu canım senin solaticacenter olan mailine yolladım çok ilginç bende anlamadım başka mailin varmı yollayabileceğim.Rojdacım ben baktım mailime ama resimlerin gelmemiş canım.Tekrar gönderirsen sevinirim sanırım bir hata oluştu ve çok merak ettim bende doğru maile gönderdiğine eminmisin?
rojjda hayırlı olsun güle güle kullan
resimlerini bekliorum yerimseniben
Daha öncecede gri yeşil tonlar kullanmışsın yakamozcum o yüzden quartzoları seveceğinden eminim bakalım bu 2 gün senin için nasıl geçecek:hulyapuyorumnanaktan
yakamozcum bu arada rainbowun sanırım yeşil tonlarını deneyip doğal buldun sen. çünkü ben mavi tonlarını pek doğal bulmadım.. grisi de oldukça dikkat çekiciydi
yakamoz valla ozaman tam istediğin seri nc serisi. :))) nc den üç renkde gayet opak ve belirgin. hatta ben de karar verdim. nc serisinden ya topazio ya da quartzo alıcam kızlar. önce grafite lerim gelsin. mel ve grafite in renk olarak hangisini daha çok yakıştırırsam ve etrafımdakiler (sizlerde dahil :)) ) bana hangi tonu daha çok yakıştırırsanız ona göre quartzo ya da topazio alcam :))) inşallah grafite daha çok beğenilir çünkü gönlüm mavi tonlarından yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?