Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

:)))) canım valla bazen ben de senin gibi düşünüyorum. Ciddi bir değişim olsun diye topazio düşünmüyo değilim. Önceden deneme imkanımız olsa keşke..

Evet ya insanı en çok o düşündürüyor zaten deneme şansın olmayınca hani başkasında güzel durmuş ama bende o tonu yakalayabilirmiyim diye düşünüyorsun ister istemez opuyorumnanaktan Ben uzun zamandır düşünüyordum deneyemediğimden şimdiye kadar erteledim zaten, baktım olacagı yok gözümü karartıp alim dedim delikafadulden Ama gözlerin kahverengiyse ve mavi düşünüyorsan topazio hoş olur ben mavi düşünmüyorum diye quartzo da karar kıldım yoksa topazio da güzel bi renk yakışana yakışıyo gerçekten ...a.s

Canım kahve gözlerde topazio daha mavi bir sonuç veriyormuş zaten ben henüz kullanmadım topazioyu ama kullanan arkadaşlar öyle söylüyor bide istediğin göz rengini resim olarak eklersen hangi markanın hangi serisinde o rengi yakalayabileceğin konusunda daha çok yardımcı olabiliriz ...a.s

yakamoz canım daha önce forumumuzda quartzolu resimleri olan arkadaşın rumuzu anaksunamoon olmalı umarım doğru yazmışımdır:)teşekkür ederim bende seni sevdim.Hala fikrin aynı değilmi ?.Bende senin gibiyim biliyormusun demekki terazilerin tipik özelliği kararsızlık:)

CRCS merhaba Zaten soloticanın Topazio esmeralda ve quartzo rengi en opak renkleridir ve en koyu gözlerin bile rengini rahatlıkla değiştirebilme özelliğine sahiptir.Yani gözünüz siyahda olsa kahverengide olsa fotoğraflarda nasıl görüyorsanız sidede öyle duracağından emin olabilirsiniz..Didemcim ben kendime quartzoları daha çok yakıştırdım ama fotoğraflarımı görenler sanırım topaziları bende daha çok beğendiler akşam yakamoz quartzolu ve esmeraldalı fotoğraflarımı gördüğünde topazioyu beğendi bende:)

Aynı Arzu ablacım bu defa karar verdim artık opuyorumnanaktan Evet sanırım terazilerin tipik özelliği bu ben her konuda böyleyim ya çok kararsızım gerçekten sırnaşık şey Yapmayı isteyipte sırf kararsızlığımdan dolayı ertelediğim bi sürü şey var :roflol: Quartzo lenslerimi sabırsızlıkla bekliyorum gelince resimlerini atarım hemen yakışıp yakışmadıgına beraber karar veririz ...:dance:

Şimdi baktım rumuz doğru ablacım, anaksunamoonda da quartzolar çok hoş durmuş yakışmış gerçekten benim istediğim renk tonu tamda o işte şutarafagitti Yalnız quartzo almamdaki en büyük etmen senin msn resmindeki hatun oldu a.s Kızın güzel oldugundanmıdır bilmem ama herkesten çok yakışmıştı ona görüpte almamak mümkün değil gerçekten :dance:

Daha öncecede gri yeşil tonlar kullanmışsın yakamozcum o yüzden quartzoları seveceğinden eminim bakalım bu 2 gün senin için nasıl geçecek:hulyapuyorumnanaktan

Merhabaalkisalkisalkis nihayet esmeraldalara kavuştum fakat denemem nezle, soğuk algınlığı derken uzun sürdü sayfaya ekleyebilmek sizlerle paylaşabilmek için hızlıca çektiğim resimleri sevgili vetman10' a yolladım kendisinede bu güzel lenslerin bana ulaşmasını sağladığı için tekrar teşekkür ederim. hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Rojdacım aklımdaydın çok geçmiş olsun bende bize esmeraldalı resimlerini ne zaman yükleyeceğini merak ediyordum ama mailime baktım resimlerin gelmemiş?

Rojdacım aklımdaydın çok geçmiş olsun bende bize esmeraldalı resimlerini ne zaman yükleyeceğini merak ediyordum ama mailime baktım resimlerin gelmemiş?

Sağol Arzu' cum çok teşekkürlera.s. ancak toparlanabildim iş yerindeyim işim elverdiği sürece yazmaya çalışacağım resimleri hotmail adresine yolladım bende gitti görünüyor umarım sorun çıkmamıştır.

Rojdacım ben baktım mailime ama resimlerin gelmemiş canım.Tekrar gönderirsen sevinirim sanırım bir hata oluştu ve çok merak ettim bende doğru maile gönderdiğine eminmisin?

Rojdacım ben baktım mailime ama resimlerin gelmemiş canım.Tekrar gönderirsen sevinirim sanırım bir hata oluştu ve çok merak ettim bende doğru maile gönderdiğine eminmisin?
Arzu canım senin solaticacenter olan mailine yolladım çok ilginç bende anlamadım başka mailin varmı yollayabileceğim.

rojjda hayırlı olsun güle güle kullan
resimlerini bekliorum yerimseniben

Teşekkür ederim canım bende resimlerin eklenmesini sabırsızlıkla bekliyorrum 100 mesaj olması gerekiyormuş resim ekleyebilmek için bende sevgili vetman10' a yolladım. Yorumlarınızı bende merak ediyorum çok hızlı çekilmiş resimler fakat daha iyi resimler ekleyeceğim sonra lenssiz, flaşlı, flaşsız gün ışığı v.s. kısaca almak isteyenlere yardımcı olacak her türlü resim eklemeye çalışacağım

Son düzenleme:
Daha öncecede gri yeşil tonlar kullanmışsın yakamozcum o yüzden quartzoları seveceğinden eminim bakalım bu 2 gün senin için nasıl geçecek:hulyapuyorumnanaktan

Evet hem yeşil hem gri kullandım ama freshlookun yeşili ve grisini kullandım kötü bi marka freshlook, hem rahatlık açısından iyi bir kullanım sağlamıyor hemde hiç doğal görünmüyor yeşilini hiç begenmedim zaten çok kullanamadım grisini de istediğim tonu diğer markalarda bulamadığım için mecburen kullanıyorum rainbowda kullandım oda çok doğaldı ama gözünün içine girilmesi lazım renginin anlaşılabilmesi için :roflol: Ben şöyle on metreden gözlerimin rengi anlaşılsın çarpıcı bi renk olsun istiyorum sırnaşık şey Sanırım soloticanın nc serisiyle istediğim olacak delikafaduldenYani inşallah öyle olur :dance:

yakamoz valla ozaman tam istediğin seri nc serisi. :))) nc den üç renkde gayet opak ve belirgin. hatta ben de karar verdim. nc serisinden ya topazio ya da quartzo alıcam kızlar. önce grafite lerim gelsin. mel ve grafite in renk olarak hangisini daha çok yakıştırırsam ve etrafımdakiler (sizlerde dahil :)) ) bana hangi tonu daha çok yakıştırırsanız ona göre quartzo ya da topazio alcam :))) inşallah grafite daha çok beğenilir çünkü gönlüm mavi tonlarından yana

yakamozcum bu arada rainbowun sanırım yeşil tonlarını deneyip doğal buldun sen. çünkü ben mavi tonlarını pek doğal bulmadım.. grisi de oldukça dikkat çekiciydi

yakamozcum bu arada rainbowun sanırım yeşil tonlarını deneyip doğal buldun sen. çünkü ben mavi tonlarını pek doğal bulmadım.. grisi de oldukça dikkat çekiciydi

Evet canım yeşildi ama soluk bi yeşildi o yüzden hiç belli olmuyordu sadece lens oldugu belli değildi, doğal duruyordu ama renk güzel olmayınca doğal durmasının da bi anlamı yok zaten delikafadulden Mavi gözlere bayılıyorum ben aslında mesela avatardaki Megan ın gözleri muhteşem ama o tonda mavi olacak turkuaz tonları değil topazionun turkuaza çalan bi mavisi var naniknanik Şu hatunun gözlerine benzer bi mavi bulursam quartzodan sonra da onu alacam :sm_cool: Yaşasın lens çılgınlığıııııı delikafadulden

Bende öyle düşünüyorum canım, şu hatundaki gibi dursun başka bişey istemem

Üfffff hele şu hatunda acayip güzel durmuş ayyy inşallah bende de böyle durur ya, lensler gelene kadar çatlıycam valla ben valladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…