• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Cor mel hareli değil miydi? Bu lenste hare denen bişey yok.Pupil boşluğuda söylenenin aksine epeyce büyük görünüyor bence.Ama renk olarak hoş yakışmış sana elifcim güle güle kullan.

selam kızlar uzun zamandır forumlara katılamıyordum.ama az cok takip ediyorum.bende cor mel kullanıyodum.gercekten yakısana cok yakısıyo ve cok dogal duruyo...cor mel acık bi renk ve ortama gore cok renk degıstırıyo belirgın bi yesil.ben cok iltifat aldım mellerle herkes kendi gozum sanıyodu.sonra rengı cok acık gelmeye basladı ve hidrocharme mel aldım.gozleri gercekten kocaman yapıyo ve makyajla ınanılmaz masum duruyo cor melden cok farklı.lens takmadım bı sure satıcaktım ama sonra vazgectım dun makyaj yapıp taktım ve asık oldum charme mellere en kısa zamanda resım koyucam...bu arada herkese lensi cok yakısmıs....

hoşgeldin yorkshire.
insan görmeye alışınca gerçekten arıyor merak ediyor..
charm mellerinin resmini bekliyoruz canım.

yorkshire soloticalarla tanışmamda senin de payın var :)) taa 1. sayfadaki yorumunu hatırlıyorum:))
ben de charme mel aldım cnm 1 hafta kadar önce de cor grafite siparişi verdim.

hosbulduk didemcim....sende charme mellerin durusuna bayıldım bende cok yakısmıs...cor grafite cok guzel bi renk kesin oda harika durucak tatlım...

cnmmm ne kadar güzel durmuşş ........ işte böyle bi renk tam istediğim var ya.... böyle duracağını bilsem ah .. ama deneyebileceğim hiç bi yer yok off =(=( keşke ankarada kullanan biri olsa .. senin gözlerin ne renk bitanem ?? açık renk tir mutlaka değil mi ??

Aynen çok hoş durmuş tam benim istediğim ton çok güzel durmuş gerçekten, aylardır araştırıyorum yeşil mavi arası bişey istiyorum bende istediğim gibi sadece topazioyu buldum tonla resim topladım topazio lens kullanıcılarından ama hala kararsızım ya aldıgımda bende böyle durmazsa benim gözümde orta kahverengi bu tonu yakalarmıyım acaba CADIARZU Valla dayanamıycam artık siparişi verecem resimlerle karar vermek zor oluyo ama almadan da anlayamıycam kafamçokkarıştı Kızlar bu lensi sipariş ederken sadece solotica topazio mu diyorum? direk topazio diyemi istiycem yoksa? şutarafagitti hangi siteden sipariş verebilirim acaba sositososito :uhm: :teytey:

Son düzenleme:
olabilir elifbe.
ilk defa kullandığın içindir. düşün biz daha uç renkler kullanıyoruz. ben mesela hep iddialı renkler kullandım. kendi gözüm bal rengi olduğu için.
topazio mesela. tamamen açık bir renk. ama çok doğal. yani insanların kendi gözüm sandığı bir renk
alışık değilsin belki. o yüzden bunu hissediyorsun .
ama şuda var. meli bilmiyorum. livde pek tutmamıştı. kişidede farklı duran bir renk sanırım. .

Canım topazio kullanıyosun sen bana bu konuda yardımcı olur musun KADINLAR KULÜBÜ nün yakaladıgı rengi istiyorum aslında bende, nerden sipaiş edeceğim konusunda bir bilgin varmı bide o rengi hangi ad altında istiyorum yani solotica topazio desem yeterli olurmu buralarda deneme şansım yok malum netten sipariş edecem geldiğinde hayal kılıklığına uğramak istemiyorum şutarafagitti Uzun zamandır mel hidrocorlar ve topazio arasında gidip geliyordum sonra sizin tavsiyelerinizide okuduktan sonra artık bi topazio alim diyorum :roflol: Umarım bende de öyle durur :kedi:

canım benımmmmmmm sayende ben grafitelendım, bakalım sımdı bızım sayemızde kım grafıtelenecek :)))))

Canım grafite değil amasizin sayenizde topaziolanacam bende sanırım kaydirigubbakcemile3 topazionun sendeki duruşunu çok beğendim tam benim istediğim ton bana topazio konusunda yardımcı olurmusun ...sositososito Sipariş ederken nasıl istiyorum bu lensi ? Solotica topazio demem yeterli mi tam olarak ne diycem yerimseniben CADIARZU sırnaşık şey

Son düzenleme:
evet kapali kaveeee canim ama solotica baya basarili

Canım sende de süper durmuş maşallah inş. bende de böyle durur ya sırnaşık şey fiyatlar da acayip artmış daha geçen 170 di aldım alacam derken 225 olmuş delikafadulden akannehir bunlar yıllıkmı canım opuyorumnanaktan

Ya resim ekliycem ekleyemiyorum şimdi gg den baktım rsimlere quartzo ile topazio arasında kaldım ne dersiniz millet gözlerim orta kahve ama açıkd değil ...

yakamozcum sen de topaziolar biraz daha mavi ağırlıklı durabilir. çünkü açık kahve ve ela gözlerde topazio yeşile çalıyor. orta ve koyu kahvelerde daha mavi ağırlıklı duruyor :) topazio tek bir renk yeşil mavi gri diye belirtmene gerek yok canım. bazı kişiler topazionun çok opak olduğu için herkeste aynı rengi vereceğini düşünüyor ama okypete kıvılcım daliah ve liv topazionun farklı renkler alabileceğinin en güzel kanıtları bencee :))) bu arada daliah ve liv nerde yhaa :((((

diddemciğim cevaplamış yakamozzz sorularını . solotica nc topazio kullandığım lens. açılımı böyle. quartzo daha griyeşil ağırlıklı bir ton. dideeminde dediği gibi,renkler göz tonuna göre değişyor. daliahcığımın dediği gibi bizde okyanus yeşili oldu. çünkü alt zeminimiz açık kahve bal tonu... dideemciğim,liv banlanmış daliah ise maalesef silindi canım

hayır .. kesinlikle değil. nasıl anlatayım size, açık yeşik, duruyor,sarılık da var. bazen açık gri... ya aslında çok karaktersiz bir lensCADIARZU
ama ben yine de sevdim. haftasonu takıyorum, insanların bi göz ucuyla tekrar baktığını hisediyorum.

iş yerinde pek takmıyorum,çünkü çalışma arkadaşlarım konuşurken sürekli gözlerime bakıyorlar ve ben bundan rahatsız oluyorum... karşımdaki ne anlattığını unutuyor,ben de ne anlatıldığını anlamıyorum, çünkü konuşma sırasında '' acaba lensler nasıl görünüyor,karşımdakine çokmu komik görünüyorum ''diye geçiriyorum
delikafadulden
tabi bütün bunlar ilk defa renkli lens kullandığımdan kaynaklanıyor.[/QUOElifbeciğim bence insanlar hep yapay lensler gördükleri için bir lens nasıl bu kadar doğal duruyordur diye bakıyorlardır .Sen daha önce renkli lens kullanmadığın için sana biraz fazla değişik gelmiş olabilir meller .Okypetecim daliah ve livin başına gelenlere üzüldüm neden site böyle yapıyor?Yakamoz senin gözlerin orta kahveyse sende topaziolar mavi ağırlıklı duracaktır.Topazioların boyaması oldukça belirgin bir mavidir ama gözleri açık renk olanlarda ortasındaki hafif sarı boyanan kısım bazen yeşilimsi durmasına sebeb oluyor .Gözün kendi yapısı ve parlaklığıda renk duruşunu çok etkiliyor.

Özellikle quartzolar için şunu söyleyebilirim fotoğraflarda nasıl görüyorsanız quartzolar öyle duruyor genelde ama çok beyaz tene quartzoları önermiyorum sadece çok beyaz tende quartzolar çok çiğ duruyor esmeralda ise süper duruyor beyaz tende fikir olsun diye söylüyorum.Bazen beni dinlemeyen beyaz tenli arkadaşlar quartzo alıyorlar sonrada renk iddialı geldi diyorlar oysaki ben baştan uyarıyorum beni dinleseler hiç pişman olmayacaklar:)

Back