• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

slmlar. bende solotica topazio kullanmak isteyenlerdenim fakat güvenilir olarak nereden temin edeceğimi bilemiyorum. yardımcı olabilirmisinz?

skyscrapper hoşgeldin :)bu lensler Türkiyede yok Brezilyadan getirtiyoruz ya Brezilyadaki vaillure,otticabellucci,lenstesdecontado.net gibi Brezilyadaki internet satış siteleriden temin edebilirsin yada Türkiyede sahibinden com yada gittigidiyordan temin edebilirsin ...

yakamozcum sen de topaziolar biraz daha mavi ağırlıklı durabilir. çünkü açık kahve ve ela gözlerde topazio yeşile çalıyor. orta ve koyu kahvelerde daha mavi ağırlıklı duruyor :) topazio tek bir renk yeşil mavi gri diye belirtmene gerek yok canım. bazı kişiler topazionun çok opak olduğu için herkeste aynı rengi vereceğini düşünüyor ama okypete kıvılcım daliah ve liv topazionun farklı renkler alabileceğinin en güzel kanıtları bencee :))) bu arada daliah ve liv nerde yhaa :((((

Canım teşekkür ederim cevapladığın için opuyorumnanaktan Aslında ben biraz yeşil ağırlıklı dursun istiyorum gg deki quartzo resimlerine bakınca kafam karıştı ordaki quartzolar çok güzel görünüyor acaba ışıktanmı o kadar doğal bir yeşil yoksa gün ışığında da öylemidir çok soru sordum biliyorum ama deneyemeyince böyle oluyor :kedi: Resim ekleyebilsem daha ayrıntılı anlatacam ama ekleyemiyorum ne yazık ki ing. bi yazı çıkıyor :bbo:

hayır .. kesinlikle değil. nasıl anlatayım size, açık yeşik, duruyor,sarılık da var. bazen açık gri... ya aslında çok karaktersiz bir lensCADIARZU
ama ben yine de sevdim. haftasonu takıyorum, insanların bi göz ucuyla tekrar baktığını hisediyorum.

iş yerinde pek takmıyorum,çünkü çalışma arkadaşlarım konuşurken sürekli gözlerime bakıyorlar ve ben bundan rahatsız oluyorum... karşımdaki ne anlattığını unutuyor,ben de ne anlatıldığını anlamıyorum, çünkü konuşma sırasında '' acaba lensler nasıl görünüyor,karşımdakine çokmu komik görünüyorum ''diye geçiriyorum
delikafadulden
tabi bütün bunlar ilk defa renkli lens kullandığımdan kaynaklanıyor.[/QUOElifbeciğim bence insanlar hep yapay lensler gördükleri için bir lens nasıl bu kadar doğal duruyordur diye bakıyorlardır .Sen daha önce renkli lens kullanmadığın için sana biraz fazla değişik gelmiş olabilir meller .Okypetecim daliah ve livin başına gelenlere üzüldüm neden site böyle yapıyor?Yakamoz senin gözlerin orta kahveyse sende topaziolar mavi ağırlıklı duracaktır.Topazioların boyaması oldukça belirgin bir mavidir ama gözleri açık renk olanlarda ortasındaki hafif sarı boyanan kısım bazen yeşilimsi durmasına sebeb oluyor .Gözün kendi yapısı ve parlaklığıda renk duruşunu çok etkiliyor.

Vetmancım teşekkür ederim yardımın için ben çok mavi ağırlıklı düşünmüyorum ama yeşil olsun istiyorummm sırnaşık şey artık gözümü karartıp birini seçecem gg deki resimlere güvenmekten başka çare kalmadı :kedi: Resim ekleyebilseydim alınca ekler yorumlarınızı alırdım ama site izin vermiyor niyeyse :bbo: :çok üzgünüm:

diddemciğim cevaplamış yakamozzz sorularını . solotica nc topazio kullandığım lens. açılımı böyle. quartzo daha griyeşil ağırlıklı bir ton. dideeminde dediği gibi,renkler göz tonuna göre değişyor. daliahcığımın dediği gibi bizde okyanus yeşili oldu. çünkü alt zeminimiz açık kahve bal tonu... dideemciğim,liv banlanmış daliah ise maalesef silindi canım

Teşekkür ederim okypetecim bugün yarın alıyorum artık topazio quartzo topazio quartzo med cezirlerinden sıkıldım cidden alimde kurtulim artık kaydirigubbakcemile3 Umarım güzel durur :Saruboceq:

elifbe'nin bahsettiği lens hangisi? yine bişeler kaçırmısım
derslerden pek vakit olmuor giremiorum fisfisfis

Ya az önce topazio siparişi verdim ama ben hala acaba quartzomu alsaydım diyorum ggdeki bayanda bana topazioyu önerdi siyah saç beyaz tene topazio daha uygun olur dedi ama bakalım nasıl duracak çarşamba elimde olacak topaziolarım gelince resim ekleyebilirsem paylaşırım sizinle öpüldünüz millettt opuyorumnanaktan

Yaaaa benim aklım quartzolarda kaldı topaziolar resmen mavi duruyo ben mavi istemiyorum ama senağlama Netten küçük çaplı bi araştırma yaptım ve quartzoda karar kıldım:dance: benim kadar kararsızı yoktur heralde delikafadulden Quartzo kullanan arkadaşlara da sordum topazio mavimsi görünür senin gözünde quartzo ışığa göre yeşil gri bir renk alıyor senin istediğin rengi quartzo verir dediler bende quartzoya karar verdim o yüzdensırnaşık şey mavi tonlarını sevmiyorum çünkü Az önce mail attım siparişimin değiştirilmesi için Allahtan hafta sonu sipariş vermişim yoksa değiştiremezdim gelince resşmlerini paylaşırım mutlaka :sm_cool: :teytey:

eğer yeşil gri tonları istiyorsan quartzo doğru seçim tabiki. topazio için bazı gözlerde ne kadar yeşilimsi duruyor desekte çok ağırlıklı mavi ton vardır topazioda. hatta orta ve koyu kahvelerde masmavi duruyor :)) iyi ki değiştirebilmişsin lenslerini çünkü eer yeşil ağırlıklı istiyorsan topaziodan memnun kalmazdın. vetmanın quartzolu resimleri vardı. onda çok güzel durmuştu. hangi sayfada hatırlamıyorum. bir de yine bu topicte kızıl saçlı bir arkadaşımızın (nickini hatırlayamadım şimdi :)) ) quartzoları vardıı çok süperdii valla :))) ama topazio quartzo baya radikal değişimler yapıyo o nedenle hazırlıklı ol :))

eğer yeşil gri tonları istiyorsan quartzo doğru seçim tabiki. topazio için bazı gözlerde ne kadar yeşilimsi duruyor desekte çok ağırlıklı mavi ton vardır topazioda. hatta orta ve koyu kahvelerde masmavi duruyor :)) iyi ki değiştirebilmişsin lenslerini çünkü eer yeşil ağırlıklı istiyorsan topaziodan memnun kalmazdın. vetmanın quartzolu resimleri vardı. onda çok güzel durmuştu. hangi sayfada hatırlamıyorum. bir de yine bu topicte kızıl saçlı bir arkadaşımızın (nickini hatırlayamadım şimdi :)) ) quartzoları vardıı çok süperdii valla :))) ama topazio quartzo baya radikal değişimler yapıyo o nedenle hazırlıklı ol :))

Bende radikal bi değişim istiyorum zaten canım diğer saçma sapan lenslerden bıktım gerçek bi değişim yapmamakla birlikte takınca ölü balık gibi oluyor bakışlar kaydirigubbakcemile3 keşke nicki hatırlayabilseydin bakardım hemencik yerimseniben diğer sitelerdeki lens kullanıcılarından bi sürü resim topladım Quartzo güzel gerçekten kahve gözleri yemyeşil gözlere çevirmiş akşam daha doğal görünüyor gibi geldi bana gün ışığında doğal durmuyor sanki aman güzel yeşil gözlere sahip olayımda çok doğal olmasada olur napalım delikafadulden

Didemcim baktım resimlere şimdi sayfa 129daymış vetmanın Quartzolu resimleri Ya bu arada Vetman Arzu ablaymış yeni farkettim çok yardımcı oldu saolsun lens konusunda bana :kedi: Çok sevdim ben onuuu sırnaşık şey

Özellikle quartzolar için şunu söyleyebilirim fotoğraflarda nasıl görüyorsanız quartzolar öyle duruyor genelde ama çok beyaz tene quartzoları önermiyorum sadece çok beyaz tende quartzolar çok çiğ duruyor esmeralda ise süper duruyor beyaz tende fikir olsun diye söylüyorum.Bazen beni dinlemeyen beyaz tenli arkadaşlar quartzo alıyorlar sonrada renk iddialı geldi diyorlar oysaki ben baştan uyarıyorum beni dinleseler hiç pişman olmayacaklar:)

İddaalı olsun canııııııım şöyle bi bakışta yakıp kavurmak lazım ortalığı :roflol: Şaka yahu güzel dursun yeter yerimseniben sositososito

İddaalı olsun canııııııım şöyle bi bakışta yakıp kavurmak lazım ortalığı :roflol: Şaka yahu güzel dursun yeter yerimseniben sositososito

:)))) canım valla bazen ben de senin gibi düşünüyorum. Ciddi bir değişim olsun diye topazio düşünmüyo değilim. Önceden deneme imkanımız olsa keşke..

yaa arkadaslar yardım edın
benım gozlerım koyu kahve yesıl veya mavı len kullanmak ıstıyorum aslında gonlum yesılden yana ama mavılerde cok gsll hele su topazıo muydu neydı.ama gozler k.rengı olunca topazıo dan ıstedğımı elde edermıyım bılemıyorum.yesılden yada mavıden onerebılceğınız bı renk varmı arkdaslarr

Back