- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.861
hosbulduk canım en kısa zamanda fotoları koyucam.bu arada hepinizi cok ozledim sekerler...
cnmmm ne kadar güzel durmuşş ........ işte böyle bi renk tam istediğim var ya.... böyle duracağını bilsem ah .. ama deneyebileceğim hiç bi yer yok off =(=( keşke ankarada kullanan biri olsa .. senin gözlerin ne renk bitanem ?? açık renk tir mutlaka değil mi ??
olabilir elifbe.
ilk defa kullandığın içindir. düşün biz daha uç renkler kullanıyoruz. ben mesela hep iddialı renkler kullandım. kendi gözüm bal rengi olduğu için.
topazio mesela. tamamen açık bir renk. ama çok doğal. yani insanların kendi gözüm sandığı bir renk
alışık değilsin belki. o yüzden bunu hissediyorsun .
ama şuda var. meli bilmiyorum. livde pek tutmamıştı. kişidede farklı duran bir renk sanırım. .
canım benımmmmmmm sayende ben grafitelendım, bakalım sımdı bızım sayemızde kım grafıtelenecek :)))))
evet kapali kaveeee canim ama solotica baya basarili
hayır .. kesinlikle değil. nasıl anlatayım size, açık yeşik, duruyor,sarılık da var. bazen açık gri... ya aslında çok karaktersiz bir lensCADIARZU
ama ben yine de sevdim. haftasonu takıyorum, insanların bi göz ucuyla tekrar baktığını hisediyorum.
iş yerinde pek takmıyorum,çünkü çalışma arkadaşlarım konuşurken sürekli gözlerime bakıyorlar ve ben bundan rahatsız oluyorum... karşımdaki ne anlattığını unutuyor,ben de ne anlatıldığını anlamıyorum, çünkü konuşma sırasında '' acaba lensler nasıl görünüyor,karşımdakine çokmu komik görünüyorum ''diye geçiriyorum
delikafadulden
tabi bütün bunlar ilk defa renkli lens kullandığımdan kaynaklanıyor.[/QUOElifbeciğim bence insanlar hep yapay lensler gördükleri için bir lens nasıl bu kadar doğal duruyordur diye bakıyorlardır .Sen daha önce renkli lens kullanmadığın için sana biraz fazla değişik gelmiş olabilir meller .Okypetecim daliah ve livin başına gelenlere üzüldüm neden site böyle yapıyor?Yakamoz senin gözlerin orta kahveyse sende topaziolar mavi ağırlıklı duracaktır.Topazioların boyaması oldukça belirgin bir mavidir ama gözleri açık renk olanlarda ortasındaki hafif sarı boyanan kısım bazen yeşilimsi durmasına sebeb oluyor .Gözün kendi yapısı ve parlaklığıda renk duruşunu çok etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?