• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canımm daha çok var gitmeme ((: amerikada ünv lerin fall dönemleri ağustos gibi başlıyor. yani 2010 temmuz ağustos gibi gidicem inşallah. Ben de ozamana kadar ingilizce çalışıp toefla giricem. Bu ara ders çalışıyorum çok fazla gelemiyorum ((:

Didemcim hayırlı olsun cor graphitelerin çok güzel bir seçim yapmışsın:)Allah kolaylık versin toefl oldukça zor bir sınavdır.Ama senin için sorun olmayacaktır eminim.Camilacım merak etme gelir lenslerin bazen postada gecikmeler oluyor.

canımm daha çok var gitmeme ((: amerikada ünv lerin fall dönemleri ağustos gibi başlıyor. yani 2010 temmuz ağustos gibi gidicem inşallah. Ben de ozamana kadar ingilizce çalışıp toefla giricem. Bu ara ders çalışıyorum çok fazla gelemiyorum ((:

Kolay gelsin o zaman.Şu ders çalışma konusunda bende bi azimlenebilsem neler yapacam ama olmuyor işte:))

kızlar topiğimiz çok hareketsiz artık yaa
herkes nerede =((

bugün rainbow denedim
lıght blue,gry ve lıght green rengini
ve hiç birini beğenmedim
green berbattı zaten
blue da hiç beklediğim gibi çıkmadı var ile yok arasında birşeydi
en belirgin olan gry di ama pupil boşluğu maalesef o renk de çok kötü duruyor yaa
birde rainbowun şu özelliğini farkettim
hareli serisi bile göze irilik katmıyor markanın ya
sanki gözü olduğundan daha küçük gösteriyor gibi harelisi bile
çok sinir bozucu
ben sanırım rainbowdan da ümidimi kestim

Kıvılcımcım hakikaten nerde bu kızlar:)Hareketsiz kaldı forumumuz.Göze irilik katmasını istiyorsan kesinlikle hıdrocharm serisi kıvılcım sana önerim sende biliyorsun zaten.Charm nerdesin senin göz rengin için kesinlikle natural colours mel öneriyorum son fikrim:)Emin olabilirsin rihannanın göz rengini sende n.c mel sağlayacak .Zaten gözünde doğal bir hare olduğu için sana kalın hareli hıdrocharm yerine n.c melin haresi tam olucak...

slm kızlar .. hakkatten ya bi kaç gündür girip bakıyorum yeni bişiler var mı ki diye ama çok hareketsizdi gerçekten =)=)
bu arada amazonun aqua diye bi rengi varmış .. nasıl duruyorki deneyeniniz oldumu ?? amazonun dokusuda fena değil aslında .. sophistiğe bakarak daha az damarlı vsy .. green gözümde fena durmadı ama ben açık bi renk istediğim için memnun olmadım .. aqua baya açığa benziyor ..
vetman cım seni kıskanıyorum resmen =)=) solotica renkleri gerçektende bir harika duruyor sende .. .. ama senin fotolarına bakarak sanada en çok esmeralda yakışıyor ..

Kıvılcımcım hakikaten nerde bu kızlar:)Hareketsiz kaldı forumumuz.Göze irilik katmasını istiyorsan kesinlikle hıdrocharm serisi kıvılcım sana önerim sende biliyorsun zaten.Charm nerdesin senin göz rengin için kesinlikle natural colours mel öneriyorum son fikrim:)Emin olabilirsin rihannanın göz rengini sende n.c mel sağlayacak .Zaten gözünde doğal bir hare olduğu için sana kalın hareli hıdrocharm yerine n.c melin haresi tam olucak...

tesekkurler canım... bende nc yı aynı sekılde dusunmedım degıl.. zaten gzum cemberlı charmeyle bırlesınce abatrı olurmu acaba demıstım.. yalnız su zam ısı canımı sıktı bıraz.. bu yuzden sıparıs askıya alındı benım.. :)

herkes nerede =((

bugün rainbow denedim
ve hiç birini beğenmedim
green berbattı zaten
en belirgin olan gry di ama pupil boşluğu maalesef o renk de çok kötü duruyor yaa
çok sinir bozucu

Yalnız bir lens gözü olduğundan iri gözterdiği zaman yapay durmuyo mu?yani bana öyle geliyor en azından.Göz bebeği olduğu gibi,normal boyutlarında görünmeli bence.Gözü iri gösteren lens kullananlar şaşı gibi bakıyolar sanki.

herkes nerede =((

bugün rainbow denedim
ve hiç birini beğenmedim
green berbattı zaten
çok sinir bozucu

cnm sana daha önce söylemiştim ben de selen optiğe gittim diye :))
Miyop olduum için optikçiye denettim onun gözlerinde gördüm rainbowu
Gry light blue dark blue denettim ben de
Valla dark blue freshlook un safiri kadar yapaydı renginden dolayı. Dark blue ya da topaz olması lazım adını tam hatırlamıyorum ama çok kötüydü gerçekten..
Gry aslında fena değil ama dediğin gibi renk olarak baya iddialı ve çok açıyor gözü çok uzaktan bile belli oluyor. Pupil boşluğu okadar keskin hatlarla ayrılmışki pupil dar bile olsa çok yapay. solotica da mesela pupil çok güzel kaynaşıyor.
Light blue valla diğerlerine nazaran daha iyi geldi bana daha doğal daha soft bir renk.

merhaba herkeseeee

veee sonunda cor mellerimmmkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Fotoğraf-0300.jpg
    $Fotoğraf-0300.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf-0301.jpg
    $Fotoğraf-0301.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf-0304.jpg
    $Fotoğraf-0304.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 44
elifbe çok yakışmışşşş walla solotica yı icat edenlere helal olsun bi lens anca bu kadar doğal olur aldığı parayı hakedio gerçekten.bu arada güle güle kullan canm.

teşekkür ederim... resimlerde çok doğal duruyor bu bir gerçek ama ben aynada baktığım zaman o yapaylığı görüyorum.. anlayamadım gitti. sonuçta insan 36 sene aynada kayverengi gözler görüyor, sonra pat diye karşında Ahu Tuğba ya bakıyorsun :bbo:
rengi çok açık geliyor bana. Ama şu varki gözden göze değişiyor.Geçen zor bela kuzenime taktık.müthiş durdu. onun gözleri benimkinden daha iri,ama rengi aynı.
sonuçta şunu söylüyorum... çok acik renk istemiyorsanız, insanlar sizi görüp aaaa demesini istemiyorsanız, cor . mel i tercih etmeyeceksiniz.

çokilginç. ben melin soloticanın koyu renklerinden biri olarak düşünüyordum. siz rengi açık diyorsunuz.

hayır .. kesinlikle değil. nasıl anlatayım size, açık yeşik, duruyor,sarılık da var. bazen açık gri... ya aslında çok karaktersiz bir lensCADIARZU
ama ben yine de sevdim. haftasonu takıyorum, insanların bi göz ucuyla tekrar baktığını hisediyorum.

iş yerinde pek takmıyorum,çünkü çalışma arkadaşlarım konuşurken sürekli gözlerime bakıyorlar ve ben bundan rahatsız oluyorum... karşımdaki ne anlattığını unutuyor,ben de ne anlatıldığını anlamıyorum, çünkü konuşma sırasında '' acaba lensler nasıl görünüyor,karşımdakine çokmu komik görünüyorum ''diye geçiriyorum
delikafadulden
tabi bütün bunlar ilk defa renkli lens kullandığımdan kaynaklanıyor.

olabilir elifbe.
ilk defa kullandığın içindir. düşün biz daha uç renkler kullanıyoruz. ben mesela hep iddialı renkler kullandım. kendi gözüm bal rengi olduğu için.
topazio mesela. tamamen açık bir renk. ama çok doğal. yani insanların kendi gözüm sandığı bir renk
alışık değilsin belki. o yüzden bunu hissediyorsun .
ama şuda var. meli bilmiyorum. livde pek tutmamıştı. kişidede farklı duran bir renk sanırım. .

Back