Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

solatica marka lens kullanan arkadaşlar daha önce hiç lens kullanmamış bu konuda yeterince cahil biri olarak bana yardım edin lütfen ela gözlüyüm solatica marka lens almak istiyorum ama bana ne renk gider hangisi daha doğal durur hiç fikrim yok ayrıca hareli haresiz hangisi daha iyi birde yurt dışından siparişle alındığını biliyorum ama tam olarak internet adresini bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım :kedi:

solatica marka lens kullanan arkadaşlar daha önce hiç lens kullanmamış bu konuda yeterince cahil biri olarak bana yardım edin lütfen ela gözlüyüm solatica marka lens almak istiyorum ama bana ne renk gider hangisi daha doğal durur hiç fikrim yok ayrıca hareli haresiz hangisi daha iyi birde yurt dışından siparişle alındığını biliyorum ama tam olarak internet adresini bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım :kedi:

canım ten rengi kaş rengi vb. renkte buyuk onem tasıyor ...bunlar hakkında bilgi verirsen sana daha cok yardımcı olabiliriz

ben belluci den siparis vermıstım cnm

okypetecim benim de -2 numara lenslerim. mercekten dolayı daha kalın duruyor mu acaba nurmarasız lenslere göre? benim bütün arkadaşlarım numaralı kullandığı için numarasız renkli lens nasıl durur bilmiyorum :)) fotolardan da kalınlığı çok fazla anlaşılmıyor.

okypetecim benim de -2 numara lenslerim. mercekten dolayı daha kalın duruyor mu acaba nurmarasız lenslere göre? benim bütün arkadaşlarım numaralı kullandığı için numarasız renkli lens nasıl durur bilmiyorum :)) fotolardan da kalınlığı çok fazla anlaşılmıyor.

kızlar numaralı olması kalınlıgına lensin kalınlıgını etkliyor mu
hayır. etkilemiyor.....fark yok , arkadaşlar..

lensin kalın ya da ince olması lensin kaymasını onluyormus bende bir yerde okumustum tanita tikaram cok kalın kayma yapmıyor fln diye yazmıstı bir arkadas

freshlook solotica ya göre baya ince aslında. ama hiç doğal diil. freshlook un kaymasından dolayı şikayet eden baya kişi oluyor. ben hiç birinde kayma sorunu yaşamadım şimdiye kadar.

canım ten rengi kaş rengi vb. renkte buyuk onem tasıyor ...bunlar hakkında bilgi verirsen sana daha cok yardımcı olabiliriz

ben belluci den siparis vermıstım cnm

ben beyaz tenliyim kaşlarım koyu değil saç rengim sarı ama değiştirmeyi düşünüyorum ilgilendiğin için sağol canım

freshlook bende hiç sevmem cokkkkk damarlı ben lensim diye bagırıyor resmen

sevindim cnm senin adına genelde kayması buyuk problem oluyor

livcim kaysa nolur kaymasa nolur :))) hiç kullanmadım kii kaymamasına rağmen :)) dışarda alien gibi gezip insanların göz zevkini bozamam, göz zevkini bırak kalpten bile giderler valla :)))

livcim kaysa nolur kaymasa nolur :))) hiç kullanmadım kii kaymamasına rağmen :)) dışarda ailen gibi gezip insanların göz zevkini bozamam, göz zevkini bırak kalpten bile giderler valla :)))

sırnaşık şey =) canım ya cok dogru diyon vallaha yalnız freshlook kullanlar bunları okunca bize tav olabilirler =)

kızlar freshlookun hareli gry lensinin rengi çok güzel
ama sadece rengi dokusu berbat
grafiteleri ben biraz o renk gibi hayal ediyorum

topaziolarım gelsin artık yaaa

azulsig1fu1.jpg

ben nc. azula da taktım. burada çok güzel duruyor. kullanan yokmu aranızda acaba.başka resim hiç bulamadım azula ait...
yalnız bu resimde pupil boşluğu topazioya göre dahamı büyük ne.

Son düzenleyen: Moderatör:
didem tanıta tıkaram vsy nin yıLLık Lensi sophistic qibi benim bir arkadaşım grisini kuLLanıyordu güzeLdi ama çok kaLın diyordu =( ..ya bu arada bende soLotica aLmak istiyorum ama gg de pahaLı =( yurtdışından nasıL aLınıyor kızLar?yardımcı oLursanız cok sevınırım.. yerimseniben

X