Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

rojjda önce hoşgeldin aramıza...
,esmeralda güzel bir renk. tam yeşil. ve vetmanda muhteşem duruyor. yeşil sevenler için doğru bir seçim. güle güle kullan şimdiden. resimlerini bekliyoruz

çok teşekkürler şekerler evet biraz iddalı bir renk esmeralda fakat benim gözlerim hc mel' e çok yakın çok farkedilmeyecekti mel o yüzden esmeralda olsun dedim aslında 3 renk arasında gittim geldin mel topazio ve esmeralda topazionun gözlerimde nasıl duracağını kestiremedim çünkü dediğim gibi gözlerimin içinde hem sarı hem yeşil tonu var kahverengi gözlü olsam hiç tereddüt etmezdim 2. ye artık topazio yada mel olur aklım kaldı ama esmeralda çok güzel bir yeşil bende yeşil ağırlıklı istiyordum sabırsızlıkla bekliyorum hem lensli hem lenssiz resimlerimi ekleyeceğim benim gibi kararsız kalan arakadaşlara fikir olur en azından oxypete ve daliah sizde topazio süper durmuş siznde gözler ela değilmi ?

Rojjdacığım hoşgeldin,resimler ve yorumlar faydalı olduysa ne mutlu bize :) Esmeraldalarını şimdiden güle güle kullan.Bekliyoruz resimlerini.

Daliahcım rojdacım çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için eşimde en çok esmeraldayı seviyor bende:)

Canım sana cor mel.i çok yakıştırdım ben çok güzel bütünleşmiş,bu arada birşey soracağım cor ların yapısı diğer serilere göre daha sert değil mi,bana öyle gelmedi yani

Sana bir şey söylüyeyimmi arkhencim dün akşam seninle buluştuğumuz alışveriş merkezine gittim makyaj malzemeleri satan bölümde aynaya bakıyorum ay hıdrocor mele bayıldım nedenmi?ya aynada gözümün dibine kadar bakıyorum bu kadarmı doğal olur bir lens hıdrocor meli birisine lens desem hayatta inanmaz :)dedim kendi kendime eşim hala bana hıdrocor meli yakıştıramadı ama :)ben hıdrocor meli çok sevdim:) Arkhencim soloticaların hepsinin yapısı aynı geldi bana ben bir fark göremedim hepsinin yapısı yumuşacık bütün kullanan arkadaşlar biliyordur numaralılar dahil hepsinin tüm serilerin yapısı çok yumuşak bu yüzden elimizde dönüyor zaten:) Teşekkür ederim okypeteciğim sendede topaziolar muhteşem duruyor abartısız Charlize Theron gibi:lepi:

benim göz rengim bal rengi canım. sarımsı yani...

sağol vetmancığım. evet. topazio bende aynen charilize in göz rengi gibi duruyor. ben çok memnunum. sendede tam bir yeşim rengi durmuş.yeşim taşınıda çok severim ben.
bir kere acaip rahat bir lens. benim gözlerim çok hassas.hemen kızarır ,batar lens taktığımda. ama soloticada çok şükür bu sorunolmadı. yok gibi sanki. oyüzden konfor açısındadn da çok rahat bir lens.

benim göz rengim bal rengi canım. sarımsı yani...

sağol vetmancığım. evet. topazio bende aynen charilize in göz rengi gibi duruyor. ben çok mrmnunum. sendede tam bir yeşim rengi durmuş.yeşim taşınıda çok severim ben.
bir kere acaip rahat bir lens. benim gözlerim çok hassas.hemen kızarır ,batar lens taktığımda. ama soloticada çok şükür bu sorunolmadı. yok gibi sanki. oyüzden konfor açısından da çok rahat bir lens.

ben eski serisini denedim canım yellow rengini doku mükemmel rainbowun pupil boşluğu dar olanını düşünün aynı onun gibi..ama renk konusunda çok başarısız eski serisi

soz verdıgım gıbıııııııı gun ısıgında grafiteeeeeeeee kızlarrrrrr.cok ılgınc gun ışıgında hic yeşerme yok...

okypete tesekkur ederım canım hakıkaten sende dusun bence.oda ısıgında cektıklerım sanırım ısıgın rengınden dolayı benı yanılttı.

kıvılcım bence sende daha bıle mavı durur bu lens canım

daliah çok hoş lenslerin :))
ya melde kesin karar kılmıştım bi sitede koy ukahve gözde esmeraldalanın duruşunu gördüm.bayıldım ya mükemmel.
kullanan başka arkadş varmı?
Nc melle kıyaslarmısnız

daliahcım çok yakışmış ayrıca çok doğal.güle güle kullan.wetmancım senin bana önerdiğin charm mel di dimi canm?kafam karıştı şimdi charm melde hareliydi dimi rica etsem foto ekleyebilirmisin.

daliahcım çok yakışmış ayrıca çok doğal.güle güle kullan.wetmancım senin bana önerdiğin charm mel di dimi canm?kafam karıştı şimdi charm melde hareliydi dimi rica etsem foto ekleyebilirmisin.

tesekkurler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…