Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet cok belllıııı kotu duruyorr livcim.senin aldıgın hangısı ıdı? var mı nette ?

gris cok cok acık..dıger sayfalara bende koydum blue olanı.cok begenmıstım.zaten azul dememın nedenı bu tona yakın olurmu dıye dusunmustum.ama sımdı senın adorelerı beklemeye kara rverdım lıvcim

yanlıs anladn galiba cnm yeni seri daha cıkmadı tatlım keske cıksada alsak ...demek istedigim simdilik bizi idare edecek grafiteler var adore yeni lenslerini pıyasaya sursun onlardan alalım demek istedim ..

vetman10 harikamış lenslerin
ahh ahhh bi gün benimde olcakmı acaba bukadar güsel bi lens :sinifsinif:

behriyeciğim,hidrocor mel canım. vetmandaki ,yani haresiz olan mel. charme olan ocre. yani koyu olan....

Nihayet merhabaa.s epeydir forumda sadece okuyucu olarak vardım sizlerin sayesinde (kıvılcım,daliah,oxypete,didem,arkhen,liv85) benim için en ugun olabilecek lense sizlerin yazdıklarıyla karar verdim ve Arzu hn. la görüşüp esmeralda için gün sayıyorum aslında ilk tercihim nc. mel di fakat son anda esmeralda da durdum. (Arzu han. tekrar teşekküra.s.) Çünkü buğday tenli ela gözlü siyah saçlıyım biraz farkedilr birşey olsun istedim elime geçer geçmez sizlerle paylaşacağım. :lepi:

bu arada Arzu hanımda esmeraldanın duruşuna bayılıyorum kendisinede söyledim karar vermemde o resimlerin büyük payı oldu kendisine ben en çok esmeraldayı yakıştırıyorum

Livcim attığın adore videoların
YouTube - ADORE C ( IN VERY DARK BROWN EYES-EN OJOS MARRON MUY OSCUROS)
buna bayıldım. Kızın koyu kahve gözünde aqua gris ve white harika durmuş renkleri de tam benim istediğim beğendiğim renkler. Gris'e bayıldım özellikle. Ama burda resimler baya uzaktan çekilmiş. Sadece yellow rengini yakın koymuşlar.. Yakından görünüşü için ne diyosunuz kızlar? Doku olarak nasıl acaba. Piyasaya sürüldüğünde mutlaka denicem ben de. önceki seri 3 aylıktı ve 50 tl civarındaydı sanırım. Yine aynı şekilde üretilirse beğenmesek bile çok bi maddi kaybımız olmaz :)) ınşallah adore yeni serisini -14 e kadar üretirde bütün miyop ark larım istifade eder :))

canım esmeralda benım cok begendıgım ama hıc cesaret edemedıgım bır tondu.sanırım mavı renge takıklıgım oldugu ıcınde daha cok mavılı solotıcalara bakındım :)))))

esmeralda zumrut gıbı ve adı ustunde esmere cok yakısıyor..geldıgınde bızımlede paylasırsın :))) sımdıden gule gule kullan canım

bu arada Arzu hanımda esmeraldanın duruşuna bayılıyorum kendisinede söyledim karar vermemde o resimlerin büyük payı oldu kendisine ben en çok esmeraldayı yakıştırıyorum

Arzu Hanım hakıkaten bu rengı cok guzel tasıyor :lepi:

wetmancım merhaba haresiz olan ocre deil mi

Behriyeciğim sol gözümde dışında çember olan lens hıdrocharm ocre mel değil.Sağ gözümdeki ise haresiz olan hidrocor serisi mel .Koyu kahverengi gözde duruşları böyle .Ama daha açık renk gözlerdeki duruşları biraz daha farklı daha açık duruyorlar.Eşimde senin gibi düşünüyor rojdacım en çok bana esmeraldalarla quartzoları yakıştırıyor:)

Lauder senin istediğin ocre fotoğraflarını ne zamandır çekememiştim dün çektim yükledim umarım yardımcı olabilmişimdir.Koyu kahverengi gözde flashsız gün ışığında meller ve ocrelerin duruşu böyle.Özellikle mümkün olduğu kadar doğal olması için gün ışığında flashsız çektim fotoğrafları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…