- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.621
evet cok belllıııı kotu duruyorr livcim.senin aldıgın hangısı ıdı? var mı nette ?
gris cok cok acık..dıger sayfalara bende koydum blue olanı.cok begenmıstım.zaten azul dememın nedenı bu tona yakın olurmu dıye dusunmustum.ama sımdı senın adorelerı beklemeye kara rverdım lıvcim
kızlar esmeraldanın duruşu için ne dersiniz koyu kahve gözde?
vetman10 harikamış lenslerin
ahh ahhh bi gün benimde olcakmı acaba bukadar güsel bi lens :sinifsinif:
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah en kısa zamanda seninde olur en az bir çift
Nihayet merhabaa.s epeydir forumda sadece okuyucu olarak vardım sizlerin sayesinde (kıvılcım,daliah,oxypete,didem,arkhen,liv85) benim için en ugun olabilecek lense sizlerin yazdıklarıyla karar verdim ve Arzu hn. la görüşüp esmeralda için gün sayıyorum aslında ilk tercihim nc. mel di fakat son anda esmeralda da durdum. (Arzu han. tekrar teşekküra.s.) Çünkü buğday tenli ela gözlü siyah saçlıyım biraz farkedilr birşey olsun istedim elime geçer geçmez sizlerle paylaşacağım. :lepi:
bu arada Arzu hanımda esmeraldanın duruşuna bayılıyorum kendisinede söyledim karar vermemde o resimlerin büyük payı oldu kendisine ben en çok esmeraldayı yakıştırıyorum
wetmancım merhaba haresiz olan ocre deil mi
mrhaba vetmen önceki sayfalarda ocre resimlerini mellerle beraber eklemişsin fakat hep fotoların karanlık ortamda çekili gibi acaba ocreleri daha net olarak çekip koyar mısın gündüz gece ve flaslı olarak uzaktan yakından vb 4 gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?