- Konu Sahibi White Mocha
- #1.641
Daliahcım rojdacım çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için eşimde en çok esmeraldayı seviyor bende:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nihayet merhabaa.s epeydir forumda sadece okuyucu olarak vardım sizlerin sayesinde (kıvılcım,daliah,oxypete,didem,arkhen,liv85) benim için en ugun olabilecek lense sizlerin yazdıklarıyla karar verdim ve Arzu hn. la görüşüp esmeralda için gün sayıyorum aslında ilk tercihim nc. mel di fakat son anda esmeralda da durdum. (Arzu han. tekrar teşekküra.s.) Çünkü buğday tenli ela gözlü siyah saçlıyım biraz farkedilr birşey olsun istedim elime geçer geçmez sizlerle paylaşacağım. :lepi:
Daliahcım rojdacım çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için eşimde en çok esmeraldayı seviyor bende:)
benim göz rengim bal rengi canım. sarımsı yani...çok teşekkürler şekerler evet biraz iddalı bir renk esmeralda fakat benim gözlerim hc mel' e çok yakın çok farkedilmeyecekti mel o yüzden esmeralda olsun dedim aslında 3 renk arasında gittim geldin mel topazio ve esmeralda topazionun gözlerimde nasıl duracağını kestiremedim çünkü dediğim gibi gözlerimin içinde hem sarı hem yeşil tonu var kahverengi gözlü olsam hiç tereddüt etmezdim 2. ye artık topazio yada mel olur aklım kaldı ama esmeralda çok güzel bir yeşil bende yeşil ağırlıklı istiyordum sabırsızlıkla bekliyorum hem lensli hem lenssiz resimlerimi ekleyeceğim benim gibi kararsız kalan arakadaşlara fikir olur en azından oxypete ve daliah sizde topazio süper durmuş siznde gözler ela değilmi ?
Sana bir şey söylüyeyimmi arkhencim dün akşam seninle buluştuğumuz alışveriş merkezine gittim makyaj malzemeleri satan bölümde aynaya bakıyorum ay hıdrocor mele bayıldım nedenmi?ya aynada gözümün dibine kadar bakıyorum bu kadarmı doğal olur bir lens hıdrocor meli birisine lens desem hayatta inanmaz :)dedim kendi kendime eşim hala bana hıdrocor meli yakıştıramadı ama :)ben hıdrocor meli çok sevdim:) Arkhencim soloticaların hepsinin yapısı aynı geldi bana ben bir
fark göremedim hepsinin yapısı yumuşacık bütün kullanan arkadaşlar biliyordur
numaralılar dahil hepsinin tüm serilerin yapısı çok yumuşak bu yüzden elimizde dönüyor zaten:) Teşekkür ederim okypeteciğim sendede topaziolar muhteşem duruyor abartısız Charlize Theron gibi:lepi:
benim göz rengim bal rengi canım. sarımsı yani...çok teşekkürler şekerler evet biraz iddalı bir renk esmeralda fakat benim gözlerim hc mel' e çok yakın çok farkedilmeyecekti mel o yüzden esmeralda olsun dedim aslında 3 renk arasında gittim geldin mel topazio ve esmeralda topazionun gözlerimde nasıl duracağını kestiremedim çünkü dediğim gibi gözlerimin içinde hem sarı hem yeşil tonu var kahverengi gözlü olsam hiç tereddüt etmezdim 2. ye artık topazio yada mel olur aklım kaldı ama esmeralda çok güzel bir yeşil bende yeşil ağırlıklı istiyordum sabırsızlıkla bekliyorum hem lensli hem lenssiz resimlerimi ekleyeceğim benim gibi kararsız kalan arakadaşlara fikir olur en azından oxypete ve daliah sizde topazio süper durmuş siznde gözler ela değilmi ?
Sana bir şey söylüyeyimmi arkhencim dün akşam seninle buluştuğumuz alışveriş merkezine gittim makyaj malzemeleri satan bölümde aynaya bakıyorum ay hıdrocor mele bayıldım nedenmi?ya aynada gözümün dibine kadar bakıyorum bu kadarmı doğal olur bir lens hıdrocor meli birisine lens desem hayatta inanmaz :)dedim kendi kendime eşim hala bana hıdrocor meli yakıştıramadı ama :)ben hıdrocor meli çok sevdim:) Arkhencim soloticaların hepsinin yapısı aynı geldi bana ben bir
fark göremedim hepsinin yapısı yumuşacık bütün kullanan arkadaşlar biliyordur
numaralılar dahil hepsinin tüm serilerin yapısı çok yumuşak bu yüzden elimizde dönüyor zaten:) Teşekkür ederim okypeteciğim sendede topaziolar muhteşem duruyor abartısız Charlize Theron gibi:lepi:
Livcim attığın adore videoların
YouTube - ADORE C ( IN VERY DARK BROWN EYES-EN OJOS MARRON MUY OSCUROS)
buna bayıldım. Kızın koyu kahve gözünde aqua gris ve white harika durmuş renkleri de tam benim istediğim beğendiğim renkler. Gris'e bayıldım özellikle. Ama burda resimler baya uzaktan çekilmiş. Sadece yellow rengini yakın koymuşlar.. Yakından görünüşü için ne diyosunuz kızlar? Doku olarak nasıl acaba. Piyasaya sürüldüğünde mutlaka denicem ben de. önceki seri 3 aylıktı ve 50 tl civarındaydı sanırım. Yine aynı şekilde üretilirse beğenmesek bile çok bi maddi kaybımız olmaz :)) İnşallah adore yeni serisini -14 e kadar üretirde bütün miyop ark larım istifade eder :))
soz verdıgım gıbıııııııı gun ısıgında grafiteeeeeeeee kızlarrrrrr.cok ılgınc gun ışıgında hic yeşerme yok...
soz verdıgım gıbıııııııı gun ısıgında grafiteeeeeeeee kızlarrrrrr.cok ılgınc gun ışıgında hic yeşerme yok...
daliah çok hoş lenslerin :))
ya melde kesin karar kılmıştım bi sitede koy ukahve gözde esmeraldalanın duruşunu gördüm.bayıldım ya mükemmel.
kullanan başka arkadş varmı?
Nc melle kıyaslarmısnız
daliahcım çok yakışmış ayrıca çok doğal.güle güle kullan.wetmancım senin bana önerdiğin charm mel di dimi canm?kafam karıştı şimdi charm melde hareliydi dimi rica etsem foto ekleyebilirmisin.
sagol bırtanem..senın topazıolar kadar mavı olmasada su anda en favorı mavım bu :))))Gözünle çok güzel bütünleşmiş güle güle kullan :lepi: