• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

soz verdıgım gıbıııııııı gun ısıgında grafiteeeeeeeee kızlarrrrrr.cok ılgınc gun ışıgında hic yeşerme yok...

lensu.jpg

kendi gozlerime bakmıs gibi oldum ...nasıl yakısmıs kasına gozune masalllah yani fıstıksın fıstık

kızlar ben size demıstım grafite 10 numara diye =)

canım benımmmmmmm sayende ben grafitelendım, bakalım sımdı bızım sayemızde kım grafıtelenecek :)))))

evet canım sormustum ısmarlamadan once hatırlıyormusun ::)))))

okypetecım beklerız canım :)

okypete tesekkur ederım canım hakıkaten sende dusun bence.oda ısıgında cektıklerım sanırım ısıgın rengınden dolayı benı yanılttı.

kıvılcım bence sende daha bıle mavı durur bu lens canım

canım ben sendeki gibi hafif grmsi durmasını istiyorum ama
cırt mavi durmasın istemem öyle
sırada bende varım galiba kızlar meli ikinci sıraya attım
hidrocordan nefret eden ben bu sefer hidrocor alıcam sanırım
baka baka doyamıyorum şu son koyduğun resme cnm ya :asigim:

canım bu cart mavı ıstesende durmaz ınan bana,cunku ıcınde gıdım mavi yok.lens full gri.ama nasıl oluyorsa gozde mavılesıyor.
cok tesekkur ederım buarada,ınanın cok mutlu ettınız benı.herkes begendi.cok cok ıcıme sınmıstızaten ama sımdı daha mutlu mutlu takacagım :)))

daliahcım çok yakışmış ayrıca çok doğal.güle güle kullan.wetmancım senin bana önerdiğin charm mel di dimi canm?kafam karıştı şimdi charm melde hareliydi dimi rica etsem foto ekleyebilirmisin.
Son olarak eklediklerim hıdrocharm ocreydi Behriyecim evet hareli olan ama meller daha yeşil ocrelere göre ben senin için hıdrocharm mel fotoğrafları eklerim Akşama.

Behriyecim daha karar veremedin mi?Valla bana kalırsa hiç ocreye yanaşma.Normal kahverengi gözden hiçbir farkı yok bence.Ama meller çok güzel.Alacaksan onu al derim.

zaten benim gözümde kahwe ela karışımı ocreye benzio o yüzden ocre bende fazla değişiklik yapmaz.bakalım mel bende nasıl durcak çok merak ediorum

Kesinlikle.Ya solotica kullananlar satanlar falan kızmasın ama bu soloticanın bazı renkleri özellikle bu ocresi şaşı gibi gösteriyor insanı.Çok büyük gösteriyor gözleri.Birde kahverengi olunca acaip duruyor.Bencede behriyecim valla mel ve topazio çok güzel soloticada.Aman hata yapıp kahverengi lens falan alma.Sen gri-mavi gibi belirgin renklere alışkınsın üstelik.Göz renginde bariz bir değişiklik olmazsa bu defa hayal kırklığı yaşayabilirsin.Soloticada karar kıldıysan bence bu iki renkten birini tercih edebilirsin.Diğer konularda senin için resim ekliycem canım oradan az çok fikir ednebilirsin.

daphne cnm çok saol ewt ocreyi bende beğenmedim mel seninde dediğin gibi.resimleri ekle cnm ben bi bakayım zahmet olcak cnm sana ama çok saol.

Back