Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben kullanmıyorum. nefertari getirtmişti. önce biraz farklı geldi ama sonra çok beğendi. vetmandada var.ondada güzel duruyor.

yardımcı oldugn için cok tsk edermm a.s.

cemre ben de düşünmüştüm o rengi ama baya riskli bi renk herkese yakışmıyor. Renk olarak da topazio ve quartzo kadar doğal bulmuyorum ben..

kızlar galıba ben bır cesaret azulu deneyecegım,ne dıyorsunuz ?? gozum acık renk oldugu ıcın belkı dogal durur dıorum

slm daliah
solotica lensleri gg hariç nası getirtilecegini sanıırım biliormussun
yardımcı olursan cok sevinirim canım yaa lenslerimin son kullanma tarihi doldu
en gec 1 2 aya yeni lens almam lazım özeldende msj atma yetkim yok nasıl irtibat
kurabilirim seninle? msn de yazamam sanırtım burdan :sinifsinif:

tsk ederm canım bu lens konusunda oldukca heycanlıyım
ekleyiverdim hemen seni maille çatlarım patlarım kaydirigubbakcemile3
ama sana öyle uygunsa sorun değil :gitme:

tsk ederm canım bu lens konusunda oldukca heycanlıyım
ekleyiverdim hemen seni maille çatlarım patlarım kaydirigubbakcemile3
ama sana öyle uygunsa sorun değil :gitme:

tatlım ozelden maılımıde yazdım.msne gırebılecek bır yerde deılım o yuzden mail atarım ..tabiki eklemende bir sorun yok olamazda..aşk olsun

hhhhhhhhhhhhm ii dusun diyorum cnm

canım yaaa canlı mavıde ıstıorum ((((( bulamıorum (

canım evet tam mavı olmus o bayanda..sanırım solotıcada mavı arayısım en son azul ıle noktalanacak..cunku baska mavı kalmadı..

Daliah tsk ederm canım anlayısın için buyrunnnnnnnnn
msn e girince konusalım ozaman blue_.... diye baslıo kbl edersin yerimseniben

karısmak gibi olmasın cnm ama su yeni adorelerimi beklesek ...yeni serisinın renkleri hem daha hos hemde pupılı daha dar

evet cok belllıııı kotu duruyorr livcim.senin aldıgın hangısı ıdı? var mı nette ?

gris cok cok acık..dıger sayfalara bende koydum blue olanı.cok begenmıstım.zaten azul dememın nedenı bu tona yakın olurmu dıye dusunmustum.ama sımdı senın adorelerı beklemeye kara rverdım lıvcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…