- Konu Sahibi White Mocha
- #1.561
yalnız içine dikkat ettinizmi. nasıl bariz kahve,, lens takmış gibi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benım adam yıne begenmedı...begenmeyecekte..lense karsı...nedenini hala anlamadım.
ama onun dısında herkes cok begendı lıvcım.annem bayıldı hele.bende cok begendım ve begenerek kullanacagıma emınım tatlım,iyiki aldırdın bana graifteleri
Kızlar bu lens mi yoksa değil mi ?
yok düş,o jude lawın muhteşem gözleri.
jude lawın kendı gozlerı lens degıl ama tabıkı bu dergı fotosu.oynamıslar bariz.
Ne renk tam olarak bilmiyorum sanki mavi ve yeşilin karışımından meydana çıkan bi renk gibi çok farklı bi ton..Ama çok güzel..Daliahcım ben meli bu renge pek benzetemedim bi kaç resim ekledim netten yine baktım ama benzemiyorlar:S
ben geldim yine kimse yok doğal olarak sabahın köründe =))
gecede maşallah döktürmüşsünüz sayfaları okuyana kadar canım çıktı =))
daliah ve livv ben bu graphiteyi hep aşkı memnundaki peykerin gözleri gibi hayal ediyorum
benziyormu sizce
onun gözüde haresiz yani haresi çok belirgin değil ve çok açık mavi değil
biraz olsun benziyormu?
canım ısın komıgı bende aynen bole yesıle donukte duruyor..anlamıyorum neden..ama gri yeşil mavi gibi..ıcınde yesıl yok asla dıyemem..ama bende butun lensler yeserıyor solotıcanın.
mesafe ıcın hemen aynaya bakıp bır daha teyıt edıp soyluyorum,dibime gırmedıkce yani soyle 6-7 cmlik mesafemde asla asla anlasılmıyor..bana sorsan o kadardan da anlasılmıyor ama ben bıldıgım ıcın o payı bırakıyorum