- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.581
teşekkür ederim önce.
ben 129 a aldım. bir arkadaşım ,oda kkdan . nefertari,, kendine getirecekti. banada getirebilirmisin dedim. o esmeraldayı getirtiyordu. tamam dedi. o getirtti. bana yolladı sonra.
ama burada arkadaşlar liv,daliah sana nasıl getirteceğinizi söylerler. onlar getirtiyor çünkü....
yalnız topazio bende yeşil durdu. mesela daha koyu gözlerde mavi duruyor. göz rengine göre değişiyor. benim bal rengi olduğu için yeşil oldu lensim. göz rengin ne acaba. koyumu açıkmı ,kahvesi...
benim göz rengim koyu kahve
buda freshlook green fakat begenmiorum gözümde görünmüor hiçkimse yeşil oldugunu farketmior
ya umarım resimler cıkmıstır acemilik :Saruboceq:
okypetecim sanırım adoreler -4 e kadar üretiyor.. hatırladığım kadarıyla senin numaralrın daha yüksekti.. inşallah yanılıyorumdur canım.
gözlerin koyu kahveyse topazio sende daha mavi olarak duracaktır. yeşillik o kadar olmaz sanmam. livde olmadı mesela. mavi durdu. nafertaridede. illaki yeşil dersen esmeralda yada quartzoyu önerebilirim sana...
quartzoda harika okypete yanlız ben -5.30 miyop kullanıorum bu rengin kaça kdr numarası var bilgin varmı? simdi forumdaki arkadaslar getirtior sonrada türkiye içi kargoyamı verior beni yönlendirirmisin onlara öğrenciyim valla gg.de cok pahalı napalım :1closedeyes:
kızlar esmeraldanın duruşu için ne dersiniz koyu kahve gözde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?