Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

anladım canım. şöyle masmavi bir ton, yok . işte. başka arayışlara gireyim ben bu durumda... bakayım adorelarda olacak mı. yeni çıkan renklerinde öyle masmavi bir ton yakalamışlar mı...
adoraların yenileri çıktımı. yada ne zaman çıkacak,bilen varmı...

ben azulu arastırıcam okypetecım.madem gozumun rengi tum renkleri degıstırıyor.belki azulda o kadar çiğ durmaz

çok iyi olur daliahcığım ya. benim içinde harika olur. bir araştır bakalım.... belki
bizde farklı durabilir.

benim göz rengim koyu kahve

buda freshlook green fakat begenmiorum gözümde görünmüor hiçkimse yeşil oldugunu farketmior
ya umarım resimler cıkmıstır acemilik :Saruboceq:

Son düzenleme:
tuhaf olucak ama rainbow lıght blue yu da denesemmi acaba testerını
okypete biz bu gidişle bşy alamıcaz canım bizdeki kararsızlık kimsede yok

benim göz rengim koyu kahve

buda freshlook green fakat begenmiorum gözümde görünmüor hiçkimse yeşil oldugunu farketmior
ya umarım resimler cıkmıstır acemilik :Saruboceq:

gözlerin koyu kahveyse topazio sende daha mavi olarak duracaktır. yeşillik o kadar olmaz sanmam. livde olmadı mesela. mavi durdu. nafertaridede. illaki yeşil dersen esmeralda yada quartzoyu önerebilirim sana...

okypetecim sanırım adoreler -4 e kadar üretiyor.. hatırladığım kadarıyla senin numaralrın daha yüksekti.. inşallah yanılıyorumdur canım.

çok hoş durmuş, hiç yeşerme yok.. grafite ler genel olarak yeşermiyor ama çok kendini belli eden bir renk değil..

bayıldım. düş. 3 renkte çok güzelmiş.off. türkiyeye gelmedi bu lensler hala. birileri getirrttse ya bunları. satsa. ne güzel olur. dideem canım eminmisin 4 den yüksek numarası yok mu adorenin. keşke olsaydı.o3 tonu alırdım valla. yalnız takanın gözler yeşil ,sanırım. bu kadar doğal olması ondan birazda

cnm yeni serilerden bahsediyorsunuz onlar kaça kadar olur bilmiyorum ama konyali da satılan eski seri maalesef -3,5'a kadar. Ben de o videodaki renkleree bayıldımm. Ama takan kişinin gözleri dediğin gibi renkli. Kahverengi gözleri olan kişilerin videolarını izledim aynı doğallıkta değil ama yine de güzel..

bunlar yeni seri sanırım. umarım yüksekte çalışmışlardır. ben yeni seriyi beğendim....

gözlerin koyu kahveyse topazio sende daha mavi olarak duracaktır. yeşillik o kadar olmaz sanmam. livde olmadı mesela. mavi durdu. nafertaridede. illaki yeşil dersen esmeralda yada quartzoyu önerebilirim sana...

quartzoda harika okypete yanlız ben -5.30 miyop kullanıorum bu rengin kaça kdr numarası var bilgin varmı? simdi forumdaki arkadaslar getirtior sonrada türkiye içi kargoyamı verior beni yönlendirirmisin onlara öğrenciyim valla gg.de cok pahalı napalım :1closedeyes:

ben 6 numara miyopum canım..topaziomda numaralı. 6 numara yani...o yüzden solotica da çok yüksek numaralara kadar var.
liv35 yada daliaha özel mesaj yaz . onlar sana nasıl yaptıklarını yazarlar. sanırım yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…