Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım.. sanırım orjinal açık gözlü insanlara bakarak bu renkleri çıkarıyorlar. çok başarılılar..

Merhaba kızlar yapabildiğim kadarıyla akşam üstü ancak çekebildim resimleri. Yarın gündüz tekrar çekmeye çalışacağım. Natural colours ve hidrocor: grafite, ıce ve verdemarine renklerinin hepsi bir arada. Umarım size fikir verir. Noktacık şeklinde çıkması resimlerin macro çekim olmasından kaynaklanıyor. Biliyorsunuz gözünüzde bu noktacıklar belli olmuyor.

bütün yorumları okumak imkansızz akannehir
ama okudugum kadarıyla okypete aradıgımız göz rengi cok yakın topazio cok güsel durmus
yorumlardada yazmıssın 129tl aldım diye hangi siteden aldın kredi kartıylamı ödedin site ingzlce
muhtemelen nası cözdün ben freshlook elegance denedim yok istediğim bi yeşil
bulamadım takii bu lensi görene kdr snnle konusmayı çok isterim yardımcı olursan sevinirim :a015:

vetman10 türkiye ye getirip satıs mı yapıosun yoksa bu lensler senin mi k.bkma
yorumlar okdar cokki bişe kaçırmısımdır muhakkak :1rolleyes:

teşekkür ederim önce.
ben 129 a aldım. bir arkadaşım ,oda kkdan . nefertari,, kendine getirecekti. banada getirebilirmisin dedim. o esmeraldayı getirtiyordu. tamam dedi. o getirtti. bana yolladı sonra.
ama burada arkadaşlar liv,daliah sana nasıl getirteceğinizi söylerler. onlar getirtiyor çünkü....
yalnız topazio bende yeşil durdu. mesela daha koyu gözlerde mavi duruyor. göz rengine göre değişiyor. benim bal rengi olduğu için yeşil oldu lensim. göz rengin ne acaba. koyumu açıkmı ,kahvesi...

Son düzenleyen: Moderatör:
vetman cok tesekkuler zahmet verdık sanada.verde marine ne kadar yeşilmiş.ben hep mavi hayal etmıstım.sanırım solotica soyle boncuk mavısı bır ton yok degıl mı ?

vetman cok sagol fot.lar için zahmet oldu sana sagol tekrardan=)

kızlar ne dusuyorsunuz sisedekı renkler hakkında ...ice cok beyaz duruyor verde marinede yesil mı mavi mı belli degil
:bbo:

okytepecim bence o renkle alakası bile yok ...gosterdigin renk bugulu koyu gri gibi duruyor ...grafite oyle degil

daliah cokkkkkkkk guzel :asigim:

cevrendekılerden anldıgın tepkıleri cok merak ediyorum begendiler mı neler dediler =)

valla benım adam yıne begenmedı...begenmeyecekte..lense karsı...nedenini hala anlamadım.
ama onun dısında herkes cok begendı lıvcım.annem bayıldı hele.bende cok begendım ve begenerek kullanacagıma emınım tatlım,iyiki aldırdın bana graifteleri

ya çok güzel duruyor. erkekler lense karşı bence. sevemediler şu lens olayını ondan. yoksa sende çok güzel livdede.çok doğal bir kere...

ah ahhh gozlerın rengı bu denlı guzel olunca her degıstıgı ton bırbırınden guzel oluyor,renk merhumu kalmıor ki :)))

ya çok güzel duruyor. erkekler lense karşı bence. sevemediler şu lens olayını ondan. yoksa sende çok güzel livdede.çok doğal bir kere...

ben anlamıyorum zaten,o gordukleri photoshoplu kadınlara dıplerı duser..dogal sanıyorlar bırde ustune ustluk..ama lense karsıyız..anlam veremıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…