Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

alttaki icel erı sevmedim. çok beyaza yakın durmuş. renksiz bir lens gibi.
üstteki azul bu sefer daha hoşuma gitti bu resimlerde. kafam iyice karıştı.

evet ice cok riskliiii öcü gibi gezeiliriz ortalarda.
azulun corunu merake dıyorum ben,ondada foto yok hıc soyle duzgun

aynen ya hani gözleri görmeyen insanların beyaz gibidir ya ,gözleri beyazımsı gridir..
aynen öyle durmuş. azulu araştırmakta yarar var. bir alanda yok ki. şöyle bol bol resimlerini görebilsek.

Angelina Jolie gozu soranlara gayet net cevap verebılen bır foto dıye dusundum bunu kızlar.bariz topazio...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım gule gule kullansın kuzenın,mavi istiyordu zaten :) senne dusunuyorsun begendın mı ? dogal mı ? onerırı mısın ?

bunlar zaten benım verdemarınelerim. kuzenımde arada kullanıyor. ben hazıranda aldım ve gayet memnunum. hatta bı teki yırtıldı tekrar aldım geçen gun. ilk aldıgımda bayagı tepki gösterdi herkes çok ıddıalı dıye. ama şimdi kendi gözumu görenler keşke lensini taksaydın dıyorlar.

ya arkadaşlar konuyla biraz alakasız olcak ama beren saatin gösleri lens mi dizide yakın çekimdeyken ben bişi farkettim lensin çemberi warya beyaz kısmı onu gördüm gözünde zaten bi kaç kişide solotica ocre mi nc mel mi tam bilmiorum ama kullandığını sölemişlerdi.

sen kendı fotonu koysan soyle cıft goz canım ?

biraz yeşillikte var gibi . bana mı öyle geldi yoksa.. bu bende yeşerir. bu kesin.
daliah angelinanın resimlerdeki gözü tam topazio. bizde duruşu gibi. okyanus yeşili.
küllü mangocuğum çok teşekkür ederim canım.

inanilmaz bir boyama o zaman soloticalar..yani gercek goz rengındeki dalgalanmaları aynen boyamıslar okypetecım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…