Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm cok sevindim iste buna begenmeseydin eger cok uzulurdum

hadi ya neden begenmedi kı ...benimkısıde bayıldı hayret ettim hep soyluyordu zaten mavi alacaksan acık alma koyu sana diger diye tahmın ettigi gibi oldu ...babam lens kullanmama cok kızar o bile cok begendi =)

benımkı bıraz cıns canım benım o yuzden kafaya takmamaya calısıorum :)))) bu kez benı yıldıramayacak cok azımlıyım :))))

yok düş,o jude lawın muhteşem gözleri.

jude lawın kendı gozlerı lens degıl ama tabıkı bu dergı fotosu.oynamıslar bariz.

Hayal kırıklığına uğradım:)
Çok hoş duruyor...
Gerçi dediğin gibi daliah oynamışlardır muhakkak...
Ben böyle bişi istiyorum işte ama eklenen resimlerde gördüğüm kadarıyla soloticada yok buna benzer bi renk...

Ne renk tam olarak bilmiyorum sanki mavi ve yeşilin karışımından meydana çıkan bi renk gibi çok farklı bi ton..Ama çok güzel..Daliahcım ben meli bu renge pek benzetemedim bi kaç resim ekledim netten yine baktım ama benzemiyorlar:S

ben geldim yine kimse yok doğal olarak sabahın köründe =))
gecede maşallah döktürmüşsünüz sayfaları okuyana kadar canım çıktı =))

daliah ve livv ben bu graphiteyi hep aşkı memnundaki peykerin gözleri gibi hayal ediyorum
benziyormu sizce
onun gözüde haresiz yani haresi çok belirgin değil ve çok açık mavi değil
biraz olsun benziyormu?

canım sadece bu foto ıcın demıstım.yoksa jude law un kendı gozude topazio gibi.

ben benzetemedım canım,o kadar belırsız degıl rengi.dur bakayım bulmaya calısayım kımın gozune benzıyor.
bendeki durusu aynen burda Robert Pattinsonin goz rengine benziyorrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
bu resim bana biraz yeşilimsi geldi sanki...

daliah canım bu benim i,çin çok önemli b&l kullana kullana paranoyak oldum da :))
mesela nekadar mesafeden lens olduğu anlaşılır graphitelerin
b&l larla insanların gözlerine bakamıyordum yakından çok komik duruyorlar çünkü biliyorsunuz
şöyle yakından bile anlaşılmasa keşke ne güzel olur

canım ısın komıgı bende aynen bole yesıle donukte duruyor..anlamıyorum neden..ama gri yeşil mavi gibi..ıcınde yesıl yok asla dıyemem..ama bende butun lensler yeserıyor solotıcanın.
mesafe ıcın hemen aynaya bakıp bır daha teyıt edıp soyluyorum,dibime gırmedıkce yani soyle 6-7 cmlik mesafemde asla asla anlasılmıyor..bana sorsan o kadardan da anlasılmıyor ama ben bıldıgım ıcın o payı bırakıyorum

anladım cnm sağol test ettiğin için :))

bak mel aklımdaydı hep ama buda acayip takıldı şimdi aklıma
çokmerak ediyorum ya
ama benim gözler koyu kahve olduğundan kimsede durmadığı gibi duruyopr hep sinir oluyorum
denemekte fayda var ama yinede en kötü satarım yani elimde kalmaz nasıl olsa

amanın grafitede de yeşillik varmı.?? benneyaptımki
offf. olmadı işte... bende yeşil olacak o zaman....

yaa asla yok okypetecım aslaaaaaaa yok zerresi yokkkk ama bende aynı o resımdekı gıbı duruyorr.

grafite gunluk hayatımızda gordugumuz alısık oldugumuz renklerden ...iddalı ya da yapay bir rengi yok ...sanırsam en guzel tanım bu

okypete ıcınde yesıl olmasından korkuyor,ıcınde yeşil yok ama benım gozumde gun ısıgında bellı belırsız bır yesıle donukluk var.aynen az once koydugum rob resmi gibi..ne gri ne mavi ne yeşil..ortada bir ton.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…