• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

dogal okypetecim ama canlı bir mavi degil.gel gozumuzu karartalım bir canlı mavi edinelim karar verip :))))))

katılmak ısteyen yok mu kızlarr :)))) livi de ayartalım o da musaıtt ayartılmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hepimizin gozu kahve tonları fakat hepımızde oyle farklı duruyor ki..ben charme meli hic sevmem sanıyordum didemde super durdu,topazıo kotu dıyordum okypetede charlize gozu oldu,grafite icin soluk diyordum livde sahaneler yaratıı..yani denemeden Allaha emanet alacaız kızlar..
ama azul asla secımım olamaz

sagol cnm =)

grafite resimlerde soluk duruyor ama normalde hiçte oyle degil dimi cnm

grafite makyajsız kullanabildigim tek lens ...grafite tak ve cık makyaja gerek bile yok

dogal okypetecim ama canlı bir mavi degil.gel gozumuzu karartalım bir canlı mavi edinelim karar verip :))))))

katılmak ısteyen yok mu kızlarr :)))) livi de ayartalım o da musaıtt ayartılmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen daliahcığım. bende öyle canlı bir mavi istiyorum. verde marine olabilir .

sagol cnm =)

grafite resimlerde soluk duruyor ama normalde hiçte oyle degil dimi cnm

grafite makyajsız kullanabildigim tek lens ...grafite tak ve cık makyaja gerek bile yok

o kesin !!! ben zaten cok makyaj yapamıyorum gozume ve hakikaten resimlerde soluk cıkıyor,ama boncuk mavi degil.hani sibel can mavisi isteyen biri için ideal deil..ama onun dısında tam bir gri mavi..daha dogrusu bulut mavisi

evetttttttttttttttt keısnlıkleeeee!

Sevgili Vetman bize ice larin ve verde marinelerin şişedeki duruslarını fotograflayabilir misinizzz ?

LıV şu 148. sayfadaki son rsimdeki adamdaki melin renk tonu çok hoş duruor.
ama göz bebeinin çevresi gözüme çok takıldı:S
kaynaşmamış sanki gözle gibi duruyor.dışardan komik olmazmı yani bariz lens olduğu belli olur.o şekilde ortası kahverengi gözükürse.:S
kullananlar yardımcı olablrmi bu konudA?

Son düzenleme:
yok rahat ol bende onceden mel kullandım kaynasması harika kahverengilik asla gorunmuyor ama renk gorundugu gibi cok soluk

hadiya :S
değmezmi diorsun almaya.
piyasadaki en iyi yeşil bu die biliordum.kötümü duruor rengi kahverengi gözde

yok yanlıs anlama dogallıgına fln sozum yok ama ben rengini sevemedim ...asla kullanmayacagım bir renk bende cok acık ve cok soluk durmustu ten rengimde cok beyaz sırıttı yani ...belki sende hos durabilir

yok yanlıs anlama dogallıgına fln sozum yok ama ben rengini sevemedim ...asla kullanmayacagım bir renk bende cok acık ve cok soluk durmustu ten rengimde cok beyaz sırıttı yani ...belki sende hos durabilir

ben esmerim.baya araştırdım.almayı düşünüordum son aşamalardaım şuan geri dönüşü olmucak sonuçta alıpta beğenmessem elimde kalır die korkuorum.
oyüzden uzadı baya bu mevzum.:))
teşekkrler yorumların için biraz daha bekliyim ben en iisi :))

ne olmusss ?? biz livimle bir yanlıs anlasıktık ama iki olgun ınsan ve iki dost olarak hallettik.uzulme kıvılcım canım :) keske herkes bizim gib konusup halledebilse..
hadi sen fikir ver Angelina goz rengi için ??? :)))

sevindim canım =))
angelinanın göz rengini valla siz benden daha iyi bilirsiniz kızlar genelde angalina topiğindesiniz çünkü =) ben genelde rihanna beyonce kısmında takılıyorum :)) çok değişken bir göz rengi var her resmde farklı görüyorum ben..çok şanslı bu konuda...bence bazen yeşil bazen de maviye dönebiliyor gözleri..

kaptaki duruşu nekadar açıkmış bende de grmsi durabilir gibime geldi...maviden çok..çünkü ben bukadar açık beklemiyordum...sağol canım..

biraz önce bir arkadaş bana yazmış. verde marinede mutlaka,yeşilimsilik varmış. o kullanıyormuş. her arkadaşında az çok yeşillik olmuş. açık koyu kahve ve ela gözlerde denenmiş..yani mavi yeşil duruyormuş.bu durumda topazioda bende yeşilimsi. durdu.buda öyle olacak demek..
verde marine yi eledim. şu azul neden böyle duruyor .keşke daha hoş dursaydı. daliahın dediği gibi,sibel canın mavisi bir renk bulamadık,şu lenslerde...

aa bu habere uzuldum okypetecim..o zaman bizde kesın yesile yakın olacak..soloticada hakıkaten neden soyle canlı guzel bir mavi yok yahu...

vetmanla konustum,ice ve marineleri koyacak bızım ıcın sısede,ama su aralar saglık sorunları ıle ugrasıyor.

belki o zaman daha ıı bır fıkır edınebılırız..

ya acık kahve gozlerde mı yesılımsı duruyornmus okypetecım ? foto var mı hıc ?

aa bu habere uzuldum okypetecim..o zaman bizde kesın yesile yakın olacak..soloticada hakıkaten neden soyle canlı guzel bir mavi yok yahu...

vetmanla konustum,ice ve marineleri koyacak bızım ıcın sısede,ama su aralar saglık sorunları ıle ugrasıyor.

belki o zaman daha ıı bır fıkır edınebılırız..

ya acık kahve gozlerde mı yesılımsı duruyornmus okypetecım ? foto var mı hıc ?

canım arkadaş özelime yazmış. bir sorayım. koyabilir mi..
hıdrocor kullanıyormuş..koyu kahve gözünde yeşil mavi durmuş...açık kahve gözlü arkadaşı takınca yeşilimsi mavi olmuş.. ela gözlüde yeşili çok hafif mavimsi olmuş.yani her birinde yeşil mutlaka ortadaymış.. yeşil mavi diyorlarmış,lensi görenler renk için.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım ya. izledim. çocuğun göz bayağı koyuymuş. ama doğal değil. haklısın yok biz soloticalarda tam mavi istediğimiz renk lensi bulamayacağız. anlaşıldı...

evet sanırım oyle..ya risk alıp azul alacacagız yada yesıl olsun bizim olsun dıyecegiz marine yapacagız.ama marinede bazı resımlerde yesıle donunde ozellikle yapay uruyor

Back