E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.501
hepimizin gozu kahve tonları fakat hepımızde oyle farklı duruyor ki..ben charme meli hic sevmem sanıyordum didemde super durdu,topazıo kotu dıyordum okypetede charlize gozu oldu,grafite icin soluk diyordum livde sahaneler yaratıı..yani denemeden Allaha emanet alacaız kızlar..
ama azul asla secımım olamaz
dogal okypetecim ama canlı bir mavi degil.gel gozumuzu karartalım bir canlı mavi edinelim karar verip :))))))
katılmak ısteyen yok mu kızlarr :)))) livi de ayartalım o da musaıtt ayartılmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dogal okypetecim ama canlı bir mavi degil.gel gozumuzu karartalım bir canlı mavi edinelim karar verip :))))))
katılmak ısteyen yok mu kızlarr :)))) livi de ayartalım o da musaıtt ayartılmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sagol cnm =)
grafite resimlerde soluk duruyor ama normalde hiçte oyle degil dimi cnm
grafite makyajsız kullanabildigim tek lens ...grafite tak ve cık makyaja gerek bile yok
aynen daliahcığım. bende öyle canlı bir mavi istiyorum. verde marine olabilir .
verde marine mı yani =)
kızlar bence yarın sevgılı vetmandan sısedeki fotolarını ısteyelım verde marinelerin.
hadiya :S
değmezmi diorsun almaya.
piyasadaki en iyi yeşil bu die biliordum.kötümü duruor rengi kahverengi gözde
yok yanlıs anlama dogallıgına fln sozum yok ama ben rengini sevemedim ...asla kullanmayacagım bir renk bende cok acık ve cok soluk durmustu ten rengimde cok beyaz sırıttı yani ...belki sende hos durabilir
ne olmusss ?? biz livimle bir yanlıs anlasıktık ama iki olgun ınsan ve iki dost olarak hallettik.uzulme kıvılcım canım :) keske herkes bizim gib konusup halledebilse..
hadi sen fikir ver Angelina goz rengi için ??? :)))
aa bu habere uzuldum okypetecim..o zaman bizde kesın yesile yakın olacak..soloticada hakıkaten neden soyle canlı guzel bir mavi yok yahu...
vetmanla konustum,ice ve marineleri koyacak bızım ıcın sısede,ama su aralar saglık sorunları ıle ugrasıyor.
belki o zaman daha ıı bır fıkır edınebılırız..
ya acık kahve gozlerde mı yesılımsı duruyornmus okypetecım ? foto var mı hıc ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?