Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu verde marinelere benzıor canım.tabi angelinanin balmumu heykeli degild kendisi olsaydı durum degişirdi :))))))))))))))))))))))

Cidden bu balmumu heykeli mi?ha haha:)))) yemin ederim ben gerçek olduğunu sandım.ıyide angelina yanılmıyorsam büyük iskender filminde bu görünümdeydi.Bu resim gerçek değil mi yani?Ama saçlar falan.Çok gerçekçi.Bu verde marineler güzel görünüyor ama her gözde aynı sonucu verir mi ki?Bende mavi lensler gri gibi duruyor.

O zaman bu resmi koyayım.Bu rengi istiyorum işte.Şöyle belirgin ve doğal bir mavi.yerimseniben

Eklentiler

• $BS_AngelinaJolie3_325.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 35
canım adamlar bu ısı profesyonel yapıyorlar,bende ciddi bir Angelina fanı olarak sana bunun balmumu heykel oldugunu bildigimi soyleyeyım o zaman :))) bunun gibi bir kac ornegi ile beraber sergileniyor ve bu heykelde alexanderdan :))))
Angelinanin gozlerine sahip olmak istersen ice veya topazio derim..ama topazio gozun tonuna gore cok fazla degısen bir renk..kiminde cok guzel bir mavi kiminde su yesiline yakın oluyor.eh Angelinanın gozleride ışık ve kıyafet ıle degısıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
angelina topigine gelsene bir angelina fanı daha =)..daliah ın soyledigi gibi angelinanın gozleri ısıga gore ınanılmaz degisiyor

ne olmusss ?? biz livimle bir yanlıs anlasıktık ama iki olgun ınsan ve iki dost olarak hallettik.uzulme kıvılcım canım :) keske herkes bizim gib konusup halledebilse..
hadi sen fikir ver Angelina goz rengi için ??? :)))

canım söz verdigim gibi kabında grafiteler.gun ısıgında olanla ancak haftasonu gelecek :)))))

bak bunlar ice fot.ları 3 kısıde de farklı cıkmıs videoları hele hiç saymıyorum en berbat lensleri bile harika gosteriyor

sag gozde ice var ...mel in renginide bu kadar ii gosteren baska fot olamaz

grafite ler ne kadar soft duruyo, öle çok opak deil, gri gibi çok güzell :)
livcim sen topazio çok açık diye pek beğenmemiştin ice lar daha açık cnm yha.. Hidrocor ice özellikle çok açık..

ice burda guzel gorunuyor am baska bir kızda var nette mesela o berbat..yani kahverengi ama herkeste cok farklı duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…