- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.441
evet grafitelerim arzu hanım sayesınde elimde..cok tesekkurler Arzu Hanım..ve tabiki Livcim benı dogru yonlendırmesı sayesınde mukemmel otesı lenslerıme kavustum.
Yayında emegi gecen herkes tesekkurler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dur azıcık sabret o zaman gun ısıgında bir foto cekeyim ben,ondan sonra sıparıs ver.cunku topazıoda bende senınkı gıbı su yesılıne yakın durmustu.sanırım uc asagı bes yukarı yıne aynı duracaktır grafitelerde okypetecim
Öncelikle daliahcım graphitelerin çok yakışmış hiç abartmıyorum gerçekten çok yakışmış maşallah:güle güle kullan en güzel günlerde kullan zaten kaşların falan açık renk hollywood artistleri gibi olmuşsun kaş göz yapında bu renge müsait kumral olmalısın değilmi daliahcım:)Laudercim hatırladım adaşım tabiki senin için yeni ocre fotoğrafları yükleyeceğim söylemiştim zaten yarın söz :)
evet.senle aynı duracak galiba, bende de canım.
tamam bekliyorum fotoları.
..ama gerçekten güzelmiş.liv haklıymış beğenmekte...çok hoş bir ton.
hidrocor serisinden genelde hep uzak duruyordum haresiz olduğu için ama hidrocharme fotolarını ve şimdi de daliahcım resmini gördükten sonra kesinlikle graphite alırsam hidrocor almaya karar verdim..bayıldım ya çok güzel durmuş renk..okypete hidrocharme ile arasında ne kadar fark var dimi hani seninle görmüştük ya..
ama benim gözler koyu kahve işte bende lacivert durur diye korkuyorum..meldeydi hep aklım ama buna da bayıldım ya..
arada olur boyle seyler ne yapalım,bende cok bozuldum ama sorma gorunce yazını akannehirtesekkur cumlesini diger konusulanlara bakmadım sen soyledikten sonra oncekı sayfalara baktım ...son yazılan mesajı gordum ...
biliyorum birbirimize her zaman destek olduk lens konusu dısında da ...ama bu forumda grafite kullanan kımse yok diger forumlarda izledigim takıp ettigim kadarıyla zaten pekte kullanılan bir renk degil kullanan fot. koyan kısilerin sayısı cok az boyle oluncada ıster istemez uzerime alıyorum su sıralar pek hassaslastım belki ondandır ...
neyse kusura bakma :sinifsinif:
behriye ile ufak tarıstısmamızdan ve sonrası cozmemizden sonrada aynı sey olmustu herkes birseyler soyledi isim vermeden ufaktan dokundurmalar oldu isim vermeyince ustume alınıyorum o yuzden gecen seferde isim verilsin dedim ...bu grafite olayında da oyle kullanan kac kısı var ...neyse kusura bakma tekrardan
ben sadece buraya baglı kalmıyorum,nette arastırıyorum.yabancı yerli forumlara bakıyorum.googleda arıyorum.ona binayen dedım.
o zaman sana bir soru bende biraz daha gri durmus degil mi ? ama fotoda daha gri.reelde daha az gri sanki ayyy anlamadım hiç.ama renk super!!! ve cok dogal !!
valla gun ısıgının sonuna yetıstım bende livcim : )))))) gun ısıgında foto cekip koyacagım.
hani soyle bir gunese dogru bakıpta iç geciremedim..sunu soylemek lazım fotolarda gorunen belirgin kahveler reelde oyle belirgin asla durmuyor..kahve ile super uyumlu oluyor.gözlerim dogal gri-mavi dursun diyen varsa buyursun :)))
ben eski mesajlarımızı sılıyorum :)))bosuna uzulduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?