Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

griyi renk olarak çok severim. oldum olası gri göze hayrandım zaten. ice karar veriyor gibiydim bu resmi koydun grafite de aklım kaldı. oyyy. kararsız kaldım şimdi.

dur azıcık sabret o zaman gun ısıgında bir foto cekeyim ben,ondan sonra sıparıs ver.cunku topazıoda bende senınkı gıbı su yesılıne yakın durmustu.sanırım uc asagı bes yukarı yıne aynı duracaktır grafitelerde okypetecim

Öncelikle daliahcım graphitelerin çok yakışmış hiç abartmıyorum gerçekten çok yakışmış maşallah:güle güle kullan en güzel günlerde kullan zaten kaşların falan açık renk hollywood artistleri gibi olmuşsun kaş göz yapında bu renge müsait kumral olmalısın değilmi daliahcım:)Laudercim hatırladım adaşım tabiki senin için yeni ocre fotoğrafları yükleyeceğim söylemiştim zaten yarın söz :)

evet.senle aynı duracak galiba, bende de canım.
tamam bekliyorum fotoları.
..ama gerçekten güzelmiş.liv haklıymış beğenmekte...çok hoş bir ton.

hidrocor serisinden genelde hep uzak duruyordum haresiz olduğu için ama hidrocharme fotolarını ve şimdi de daliahcım resmini gördükten sonra kesinlikle graphite alırsam hidrocor almaya karar verdim..bayıldım ya çok güzel durmuş renk..okypete hidrocharme ile arasında ne kadar fark var dimi hani seninle görmüştük ya..
ama benim gözler koyu kahve işte bende lacivert durur diye korkuyorum..meldeydi hep aklım ama buna da bayıldım ya..

tesekkur ederim :)))) içime cok sindi,basınızı sısırdıgıme degdı :))) sabrınız ıcın tesekkur ederım yıne yenıden kaydirigubbakcemile5

evet.senle aynı duracak galiba, bende de canım.
tamam bekliyorum fotoları.
..ama gerçekten güzelmiş.liv haklıymış beğenmekte...çok hoş bir ton.

kaydirigubbakcemile5 tamam canım en kısa zamanda gun ısıgı fotolarını koyuyorum

birsey itiraf etmek ıstıyorum opuyorumnanaktan
eger nette konulan fotolar "gerçek" ise grafiteler koyu kahve gozde daha mavi duruyor ve "ben asıl o tonu cok begeniyorum"
lacivert yapabılecek hic bir tonu yok lensin..bir gorsen kıvılcım..yani bole sısesınde acık gri duruyor..lensleri de cekip koyacagım senın ıcın kabında canım

çok sevinirim canım bir çok graphite resmini gördüm ama kabında hiç görmedim..kabında görünce bile azçok kestirebiliyoırum gözümde nasıl duracağını..mesela topaziolar ilk geldiğinde ben kabındaki renginide görünce anlamıştım bende kötü duracağını.aslında bende grmsi duruşuna bayılıyorum ama lacivert durmasında gerisi önemli değil.

arada olur boyle seyler ne yapalım,bende cok bozuldum ama sorma gorunce yazını akannehir

ismi lazım degil baska bir forumda hayli grafite var livcim :)))) bende onları gormustum senın lensinden once

ben sadece buraya baglı kalmıyorum,nette arastırıyorum.yabancı yerli forumlara bakıyorum.googleda arıyorum.ona binayen dedım.

o zaman sana bir soru bende biraz daha gri durmus degil mi ? ama fotoda daha gri.reelde daha az gri sanki ayyy anlamadım hiç.ama renk super!!! ve cok dogal !!

cekimle alakalı oldugu dusunuyorum bende de durusu mavi gri arası yalnız giydigim kıyafete gore dısara rengi degisiyiyor ....sende nasıl gunduz yani aydınlıktakı durunusu begendin mı =)

kahverengi ile kaynasması hakkında ne dusunuyorsun =) acıkcası kahverengi ile bu kadar ii kaynasabilen mavi lens gormedim

valla gun ısıgının sonuna yetıstım bende livcim : )))))) gun ısıgında foto cekip koyacagım.
hani soyle bir gunese dogru bakıpta iç geciremedim..sunu soylemek lazım fotolarda gorunen belirgin kahveler reelde oyle belirgin asla durmuyor..kahve ile super uyumlu oluyor.gözlerim dogal gri-mavi dursun diyen varsa buyursun :)))

ben eski mesajlarımızı sılıyorum :)))bosuna uzulduk...

cnm kesinlikle oyle kahveler hiç goze batmıyor guzel kaynasıyor ...kayma ya da herhangi bir sorun yasadın mı ?...bende rengini uzaktan rengini belli etmıyor sende nasıl opuyorumnanaktan

canım hıc kaymadııı cuk dıyeee oturdu,uzaktan aynen bendede bellı olmuyor.ama soyle yuzum aydınlandı..yani uzaktan bakınca totalde o kahve gozun sertligi gitti.yakından sahane bir gri mavi,nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama hic belli olmuyor.

Kızlar ben mümkünse böyle bir mavi istiyorum.Tabi böyle bir lens varsa.Bu arada resim yüklendimi bilemiyorum.:1hug:

Eklentiler

• $angelina.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…