• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

peki şöyle soloticada masmavi duran hangi renk var acaba?. gri olmayan.

rsikli ama sanırım verde marine okypetecim

Solotica-hidrocor-verde-marine-2__19583992_0.jpg

canım yeşile kaçmaz bu değilmi.
burada rengi masmavi. beğendim lensler genel de,. bende yeşile çalıyor ya. korkum ondan...birde azul var. sanki o dahamı mavi ne...

okypetecım verde ve verde marine iki ayrı ton sanırım.yanı ben oyle bılıyorum.
baksanaaa masmavi..
ama bizde bole masmavi olmaz,kızın goz rengi bayagı bir koyu

1000341bxo01kr1.jpg

bu kızda ice sahane drumus amaa

dscf0007zb1.jpg

fot hiç net degil ama ne kadar bulanık daha onceden de koymustum bu fot en net ice fot ı budur bence

sagda topazio solda ice var

topazioymezclaicemelhidw.jpg

didem fıstıgım aksamları karanlıkta grafiteler pek belli olmuyor aksamları kullanmak için birsey istiyorum ...topaziolar cok opaktı ben opaklardan pek hoslanmıyorum ayrıca ten rengimde acayıp acık lenslerde acık olunca ortaya harika bir goruntu cıkmadı ...ne kadar lens defterini kapattım desemde buraya girince lens asıkım depresiyor

Son düzenleme:
okypetecım verde ve verde marine iki ayrı ton sanırım.yanı ben oyle bılıyorum.
baksanaaa masmavi..
ama bizde bole masmavi olmaz,kızın goz rengi bayagı bir koyu

1000341bxo01kr1.jpg

ay renk çok güzel durmuş. bizde yeşerir değil mi canım. şöyle dursa keşke. bayıldım bu renge...

ay benim de . yani marine verde marine değilmi. aynı renk. ben kaydım bu son resime. çok güzel ya.

ay renk çok güzel durmuş. bizde yeşerir değil mi canım. şöyle dursa keşke. bayıldım bu renge...

canım dogru yanılmamısım verde ve verde marine iki farklı ton.verde yeşil tonu.verde marine mavi tonu..
icinde yeşilde yok aslında ama bizde bu kadar canlı durmaz.aslında avantajlı bu durum.daha dogal olur.

ikincisinde marine diye geciyor..ve renk muhtesem

soloticanaturalcolorswm7.jpg

solhidrocor1.jpg

evet verde marinede mavi ağırlıklı.
azulu pek kimse almıyor sanırım. onla ilgili resimler çok yok.

daliahın attığı resimlerde azul daha mavi verde marineye göre bence. Azulun içinde ne yeşillik ne de grilik var..

galıba cok cıg rengi onun bende cok resım bulamadım..
bak okypetecim cocgun gozlerı sıyaha yakın.ama sanki iki lensin boyaması arasnda ton farkı var gibi degil mi ???

vmarineij91.jpg

evet azul cidden çok çiğ durmuş.. verde marineler çok güzel görünüyo ama.. Kullanan bir iki kişi şikayetçiydi, cor marineleri çiğ bulmuşlardı.. koyu kahve gözdeki hali çok çok güzel ama öle dururmu gerçektenn?

evet daliah o ilk resimde soldaki daha mavi sağdaki daha yeşil ağırlıklı. boyama farkı var...

hepimizin gozu kahve tonları fakat hepımızde oyle farklı duruyor ki..ben charme meli hic sevmem sanıyordum didemde super durdu,topazıo kotu dıyordum okypetede charlize gozu oldu,grafite icin soluk diyordum livde sahaneler yaratıı..yani denemeden Allaha emanet alacaız kızlar..
ama azul asla secımım olamaz

haklısın canım azulu eledim. verde marine güzel. 3 ton aklımda. grafite ,ice birde verde marine.
grafite tabii muhteşem. onun doğallığına da diyecek şey yok.

Back