Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

camilacım meller eminim yakışır sana ama benim tercihim verde oldu çok daha gösterişli buluyorum verdeyi normalde gözümle bu kadar uyum sağlıycağını tahmin etmiyordum, hiç öyle gözden taşıcak gibi durmuyor gayet doğal ve gözle bütünleşiyor güneşte çok canlı bir renk loş ışıkta koyu yeşil gibi oluyor ben çok sevdim bu rengiopuyorumnanaktan

en sonuncusu topazio mı? Ben onu daha çok beğendim yerimseniben, güle güle kullan cnmcm

sevgili arzuya gönderdim lensli fotoğraflarımı 100 mesaj sınırı varmış o yüzden ekleyemedim.. arzucum boş bir vaktinde ekler artık..
Sevgiler....

yesim çok iyi yapmışsın cnm resimlerini göndererek. Çok merak ettim nc verdeyi. Charme verde alan bir arkadaşımıza da çok yakışmıştı o da çok memnundu. Genel olarak verde çok beğeniliyor ama cor verde çok iddialı çok farklı bir renk gibi. Nc yi merak ettim şimdi.. Güle güle kullan cnm.

Sağol saydımcım en sonuncusu Topazio ama gözlerim çok yorgundu o gün gün ışınğında çektim fotoğrafları ama istediğim gibi çıkmadı hava bulutluydu.Size fikir vermesi için koydum resimleri.Eşim bana quartzoyu daha çok yakıştırdı.Bende yeşil durdu quartzolar çok sevdim ben bu quartzoları:)Kızlar umarım biraz daha fikir edinmişsinizdir benim doğal göz rengim koyu kahverengi ve bendeki duruşları böyle.Yeşimcim ekleyeceğim fotoğraflarını arkhen senin melli fotoğraflarınıda gönder ekleyelim arkadaşlar görsünler.

bu arada vetman topazio da quartzo da ayrı güzel surmuş sende.. Topazio koyu kahve gözlerde mavi ağırlıklı, açık kahve gözlerde bal rengi gözlerde yeşil ağırlıklı duruyor demekki..

teşekkür ederim didemcim çok ani bir karar vermiştim verde almak konusunda ama gerçekten çok beğendim fotoğraflardakinden çok daha doğal duruyor normalde onuda söyliyim

mrhaba vetmen önceki sayfalarda ocre resimlerini mellerle beraber eklemişsin fakat hep fotoların karanlık ortamda çekili gibi acaba ocreleri daha net olarak çekip koyar mısın gündüz gece ve flaslı olarak uzaktan yakından vb 4 gözle bekliyorum

vetmen canım ourtzo çok yakışmış ne olur yeni baştan ocre resimlerini bolca çekip ekle
diğer resimde pek net çıkmamış başka resim çekermisin bizim için ne kadar çok ve farklı ışık ortamında ve foto sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur çok şy istiyorum fakat senin yardımına muhtacız canım

Arkadaşlar yesimlnk canım arkdaşımın natural colours verde resimleri ile arkhen2 canım arkadaşımın hidrocor melli resimleri:

arkhen2 arkadaşımızda güzel durmuş fakat herkese yakışmıyor mel, okypete cnm sana iddalı renkler daha çok yakışır bence

arkhen2 arkadaşımızda güzel durmuş fakat herkese yakışmıyor mel, okypete cnm sana iddalı renkler daha çok yakışır bence

doğru aslında. kendi rengime yakın bir ton mel... ben yine ice a döneyim o zaman.
bu arada gerçek doğal açık renk gözlerde charm gibi hare olduğunu göstermek için jude lawın br resmini koyayım dedim. charm gibi bir halka var. gözünde

Yesim verdelerin çok yakışmış, güle güle kullan tekrar canım. Yeşil rengin farklı bir tonu gibi, değişik bir rengi var.. Ben hep yeşil denilince mel tonları gelirdi aklıma, ama bunlarda harika.

arkhen tenine göz şekline ancak cor mel bu kadar yakışabilirdi heralde. Hiç böyle duracağını düşünmemiştim. Cor mel le charme melin rengi arasında çook fark var yalnız. bence cor mel senin rengin.

Okypete jude law ın gözlerii harikaa zaten ama hiç etrafındaki halkaya dikkat etmemiştim. cidden ne kadar koyu ve kalın. Charme onun gözleriyle kıyaslayınca ince kalıyor. Her ne kadar çemberin doğal olmadığı savunulsada ben çok seviyorum kalın çember ya cidden bakışları değiştiriyo, anlam katıyo resmen.

bir resim daha buldum.jude law 'ın.. bakın halkasına. limbal ringi ne kadar kalın.
evet dideemciğim,böyle kalın haresi gözü olan çok kişi var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya böyle bir göz rengi var mı Allah aşkına.Bence hiç doğal durmuyor. Soloticanın en güzel renkleri mel ve topazio.Açıkçası diğerlerini beğenmiyorum.lmaz:

kızlar bence charme in rimbal ringi cok kalın..jude lawin foto cekımlerınde ringi kalın cıkmıs ama baksanıza reelde sanki yok gibi..ne dersin okypetecim ?

charme mel cok guzel ama dıger charmelar sanırım o denli dogal degil..
n.c ve cor serisi en risksizi diye dusunuyorum ben

daliah ışıktan falanda farkediyor bazı resimlerde resmen kalın bir hare çıkıyor gözlerinde. flash ve ışık yok ediyor gibi geldi bana o hareyi

bundada hare resmen kendini belli etmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…