Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yeşim nc verde ne kadar güzel durmuş ya,şu nc ne kadar doğal ya gözün içine giriyor sanki,tem bütünleşiyor.ya dışarı doğru bombesi var mı peki lensinin?eğer varsa cor alacağım da

Teşekkür ederim Didemcim sana da charm ı inanılmaz yakıştırıyorum ben,kimsede limbal ringin o kadar doğal durduğunu görmedim,göz şekli ile çok ilgili olduğunu anladım.

behriye resimdeki sensin değil mi?bence kendi gözün renkli lensli halinden daha da güzel yapıor seni.gerçekten çok güzel bir kızsın,maaşallah.ama illaki meli denemek istiyorum diyorsan sana hidrocharme mel de olur nc de cor da,ben charme doğal değil diyorum ama ocrede öyle.mel rengi ocreden kat kat güzel,doğal bir renk.charme mel de sana çok güzel olur ama şundan emin ol nc mel daha doğal.ki ben cor meli de çok doğal buluyorum.doğallıktan en uzağı charme mel

camilacım çok teşekkür ederim canm o senin güselliğin.resimdeki benim canm ewt:)nc mel açık renk diel mi canm ben çok açık istemiorum charm melden kimse memnun deil galiba canm ya

behriye ben özel mesaj gönderemiyorum,özel mesajlara yanıt veremiyorum.nezaman göndermeye çalışsam özel mesaj yollayabilmek için sitede en az 50 mesaj yazmanız gerekmektedir diyor.elliye tamamlamak için siteyi ıvız zıvır şeylerle meşgul etsem kimse kusura bakmaz umarımyerimseniben

charme ocrelerimin resimlerini koymak istiyorum ama koyamıyorum,vetmana gönderirim,o koyar.hem bir arkadaş da ocre resimleri istemiş.ya bu charme ocrelerle beni adriana limaya benzettiler ya:) çünkü bende gri durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…