• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar hidrocharme ile nc mel arasında falan kalan varsa nc alsın.benim hidrocharme ocrelerim bugün elime geçti de.gerçekten doğal bulamadım.limbal ring değil sorun,fazla bombelii duruyor ve gözü olması gerekenden büyük gsöteriyor.nc ile daha güzel sonuçlar elde edeceğinize eminim.bu arada foto koymak isterdim ama elimde fotoğraf makinesi olmadığı için,bilgisayar kamerası da bulanık gösterdiği için koyamadım.bir ara fırsat olursa koyacağım.

rainbow benim gözüme olmadı. rahatsız oldum hep. batma kızarma ,ama solotica çok rahat bir lens...

arkadaşlar hidrocharme ile nc mel arasında falan kalan varsa nc alsın.benim hidrocharme ocrelerim bugün elime geçti de.gerçekten doğal bulamadım.limbal ring değil sorun,fazla bombelii duruyor ve gözü olması gerekenden büyük gsöteriyor.nc ile daha güzel sonuçlar elde edeceğinize eminim.bu arada foto koymak isterdim ama elimde fotoğraf makinesi olmadığı için,bilgisayar kamerası da bulanık gösterdiği için koyamadım.bir ara fırsat olursa koyacağım.

Camilacım güle güle kullan ocrelerini.Hıdrocharmların gözü büyük gösterdiği zaten malum insanlar özellikle gözlerini büyük göstermesi için hıdrocharm serisi alıyorlar.Bunu herkez bilerek alıyor zaten hıdrocharmları.Üstelik hıdrocharmdaki o rimbal ring denen kalın hareden korkan bir çok arkadaşımda hıdrocharmları taktıklarında biz o çemberden korkuyorduk ama asla gerçekte kalın durmuyormuş dediler hıdrocharmlar hakkında.Eminim solotica kadar doğal bir lensi bile beğenmediysen rainbowları hiç takmayacağından yüzde yüz eminim.Zaten okypetede söylemiş rainbowların solotica kadar rahat olmadıklarını gözü rahatsız ettiklerini.Soloticalar doğal olmalarının yanısıra birde konforludurlar.Diğer lenslere göre bin kat rahattırlar.:lepi:

liv85 senin mi bu?bu resimdeki kadar doğal duruyor mu ya?felaket doğal geldi gözüme,ben kendi gözün sanardım açıkçası.peki gözde nasıl?sen solotica da kullandıysan hangisi daha odğal söyler misin?resimlere bakarsak rainbow doğal gibi.

camila bir iki gün kullan önce lensini. Hemen karar verme. Arkadaşların ailen nasıl buldular ki? Öyle çok 'pörtlek' gösterecek bir yapısı yokki soloticanın.. Numaralıydı dimi senin lenslerin? Elden çıkarman da zor olur :(

merhaba kızlar bn sürekli forumu takip ediyorumda pek yazmıyorum.bn solatica alıcaktım ama kredi kartım olmadığı için byle ortada kaldım .bonus war bnde ama paybal mıdır nedir ondn yok:1hug:n yok.bi yardımcı olursanız çok sewaba girersiniz .öptüm hepinizi....

canım eğer gg den alırsan kredi kartına gerek kalmaz. Posta ya da bankadan havale ile ödemeni yapabilirsin. Yurt dışından kendin almayı düşünüyorsan mutlaka kredi kartı bulmalısın..

didemcim ailem bu lensi aldığımı bilmiyorlar,çünkü internetten alışveriş yapmama karşılar ve böyle kimsenin haberi olmayınca herkesini kafası rahat olur dedim:) zaten ben bu lensi dışarı çıkarken falan ne bileyim mesela parka giderken,alışverişe giderken falan takmaya aldım.okula giderken falan pek takmayı düşünmediğim için arkiler de görmedi haliyle,evet ama çok yaklaşmadığın müddetce,belirli bir mesafede doğal duruyor.bir çok lens uzaktan bile yapay dururken.yani ocrenin tonu bana gitmedi sanırım,beni yeşil daha çok açar.

behriye ben sana nc mel öneriyorum,kesinlikle nc mel daha doğal.bir sürü video izledim,olabilecek tüm resimlere baktım internette.nc mel gerçekten daha doğal.ama ben ne desem boş.senin ne istediğin önemli.

soloticanın hangi serisinin pupil boşluğu daha dar ice düşünüorm gözlerim koyu kahve lens olduğunu fazla ele vermesin istiorum...?fisfisfis

Tugçeciğim soloticanın pupil boşluğu en dar olan modelleri esmeralda, topazio, quartzodur.Zaten bu renkler özellikle en koyu renk gözleri bile açabiliyor.Yeni benim gözlerim simsiyah denecek kadar koyu kahverengi benim gözlerimi bile soloticanın bu renkleri çok rahat açıyor.

Ice ların pupil boşluğu geniştir ama en az pupili dar olanlar kadar doğaldırlar. Benimde gözlerim koyu kahverengi ve bendeki hıdrocharm ıceların duruşu..

charmce.jpg

behriye ben sana nc mel öneriyorum,kesinlikle nc mel daha doğal.bir sürü video izledim,olabilecek tüm resimlere baktım internette.nc mel gerçekten daha doğal.ama ben ne desem boş.senin ne istediğin önemli.

canım sana haresimi doğal gelmedi?
yakından bakıldığında hare yapay mı duruyor?
bende hidrocharme mel düşünüyorum nc bana büyük geliyor mecbur hidrocharme olucak
ama sen böyle yaıznca içime kurt düştü ya
oysa resimlerde didemde filan nekadar güzel druyordu hisrocharme serisi
belkide senin gözlerinin yapısı oldukça iridir ve bu hidrocharme seriside büyük gösterdiğinden oldukça irileşmiştir
ondan hoşuna gitmemiş olabilirmi canım ?

Back