Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet kıvılcım,sanırım göz yapısıyla alakalı,benim gözlerim gerçekten iridir,ve charme buyüzden abartı durmuş olabilir.mesela kısık gözlü kişilerde öyle durmuyor,sen charme meli rahatlıkla kullanibilirsin.hem benimki ocre,gri bir renk belki de oyüzden hoşuma gitmedi.mel çok daha güzel,charme mel charme ocre kadar kötü durmaz,bence gözün iri değilse yakışır.bu arada nc mellerin duruşunu merak ediorum ben de,doğal mı?gözünde lens olduğu anlaşılıormuydu çevrende?

Uzun bir tatil molasından sonra hepinize merhaba :)
Sevgili Vetman la da tanıştım bu tatil sırasında ve hidrocor mellerimi de elden almış oldum,koyu kahverengi gözlere tavsiye ederim,ben de hiç sarılık olmadı ama aklım da charm ocre lerde kaldı.Çok doğal bir lens demekki gözün yapısına göre değişiyor camilla nın memnun kalmamasına çok şaşırdım bu yüzden,bundan sonraki tercihimi charme serisinden kullanacağım.

arkhencim hidrocor mellerini güle güle kullan. sende yeşil ağırlıklı mı durdu acaba canım ?

Teşekkür ederim Didemcim,ben de çok doğal bir yeşil tonu oldu,hatta çevremde lens sevmeyen ne kadar insan varsa işte sonunda doğal ve tenine giden bir ton buldun dedi :)

charme ne kadar doğal olmasa da birşeyi inkar edemem,lensin rengi gerçekten çok doğal,dibime girmedikçe tamamen doğal göz rengi gibi,ama şu charme işibozdu.birdahakine hidrocor alacağım

camilacım ben nc mel kullanmadım canım
topazio kullandım ama kayma yaptı
ve renk bende çok iddialı durdu o yüzden sattı
yani mel hiç kullanmadım henüz
ama dediğin gibi eğer bu gözünün iriliğinden kanaklanyorsa bende charme serisi normal durabilir
benim gözlerim çok iri değildir
sonuç ne olursa olsun sanırım bu charme serisini denemliyim

Evet topazio harika durmuş.. Yha bi de böylesine iddialı bir rengin pupil boşluğu ne kadar dar ve ne güzel bütünleşmiş. Ortası sarımsı duruyo sonra maviler ağırlaşıyo. Gerçekten ancak bu kadar doğal olabilir heralde.. Güle güle kullan JodiLyn ..

Arkhen canım hoşgeldin.Kalp kalbe karşıymış bende bügün nerelerdesin diye mesaj gönderecektim sana:)arkhenciğim sende hıdrocor mellerin duruşuna hayran kaldım gerçekten.Ben hep Beren saatin göz rengi için N.C mel diyordum Tuba Büyüküstün göz rengi içinde hıdrocharm mel diyordum.Ama sende hıdrocor meli görünce artık Beren saatin göz rengi için hıdrocor melde öneriyorum:)Allahım o nasıl güzel bir yeşil gözlerinde parlak va canlıydı Çok güzel durdu arkhencim sende hidrocor meller.Fotoğrafını koyarmısın lütfen arkadaşlarda görsünler mellerin sende ne kadar güzel durduğunu ben bayıldım:)onlarında görüp bana hak vermelerini istiyorum.kaydirigubbakcemile5

QUOTE=vetman10;9523278]Arkhen canım hoşgeldin.Kalp kalbe karşıymış bende bügün nerelerdesin diye mesaj gönderecektim sana:)arkhenciğim sende hıdrocor mellerin duruşuna hayran kaldım gerçekten.Ben hep Beren saatin göz rengi için N.C mel diyordum Tuba Büyüküstün göz rengi içinde hıdrocharm mel diyordum.Ama sende hıdrocor meli görünce artık Beren saatin göz rengi için hıdrocor melde öneriyorum:)Allahım o nasıl güzel bir yeşil gözlerinde parlak va canlıydı Çok güzel durdu arkhencim sende hidrocor meller.Fotoğrafını koyarmısın lütfen arkadaşlarda görsünler mellerin sende ne kadar güzel durduğunu ben bayıldım:)onlarında görüp bana hak vermelerini istiyorum.kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Teşekkür ederim vetmancığım,hidrocor mel li resimleri ekliyorum,bilginize arkadaşlar koyu kahve gözde duruşu..

bu uyarıyı alıyorum
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 51 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

aa en az 100 mesajın olması mı gerekiyomuş link verebilmek için? 2 3 ay önce bu uygulama yoktu :S şaşırdım. arkhencim zorla biraz 49 mesaj sonrasında resimlerini görebilicez

51 . mesajtasın halen canım.100 mesajı tamamlaman gerekiyor link yada foto koyabılmen ıcın

benimde sonunda n.c. verdelerim geldi fotoğraf ekliycektim ama 100 mesaj için uğraşamam şimdi çok gereksiz olmuş gerçekten
ama yorumlarımı yapıyım yinede çok güzel ve doğal bir renk gözümde kayma yaparmı diye korkmuştum ama hiç öyle bir sorunum olmadı melden çok daha güzel bir renk bence öyle yapay bir yeşilde değil süper oldu

yesimlnk avatarındaki nc verde resmi mi?tüh ya ben nc mel sipariş verdim,aslında hidrocorun dahpa doğal durduğunu düşünüorndum ama hidrocordaki tek odğal yeşilin mel olduğunu ama onun da kötü durduğunu biliordum.verdeyse yapay gibi geliordu.keşke cor verde ısmarlasaydım.nasıl doğal mı?gözden taşacak gibi duruyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…