Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

behriye şimdi gördüm de resmini,ne kadar güzel bir kızsın.çok değişik bir yüzün var,kaş göz mükemmel.bak bu taktığın lensleri ben de yapay buluyorum,ama uzaktan dokusu belli olmadığı için hoş görünüyor,yani renkli göz yakışıyor sana.sen anladığmı kadarıyla doğal istiyorsun,kesinlikle topazio veya quartzodan uzak dur.o lensleri yapay buluyorum ben.nc mel en doğalı aslında ama charme mel bana daha güzel bir hava katıyor gibi gelir her zaman.

soloticanın hangi serisinin pupil boşluğu daha dar ice düşünüorm gözlerim koyu kahve lens olduğunu fazla ele vermesin istiorum...?fisfisfis

camilacım canm teşekkür derim o senin güsel görüşün.ewt bende doğal duracak lens istiorum bu yüzden charm melde karar kıldım.ama yakışırmı bilemiorum elegance lesnlerimi 5 senedir kullanıorum we herkes kendi gözüm sanıo bu yüzden renkte çok fark olsun istemiorum.

senin eski lenslerin gri,mel ise yeşil bir renk.eski rengine yakın olmasını istiyorsan grafite var mesela o renklerde.ama mel bence çok daha güzel bir renk.sen eski lenslerini doğal buluyorsan,solotica mele bayılırsın.bence nc mel en doğalı,charme melin koyu limbal ringi lens olduğunu ele verebilir belki.

Eklentiler

• $315qjc6d4f78.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 59
anladım canm teşekkür ederim gerçekten çok güsel we üstelik çok doğal bu fotodaki senmsin cnm?

bak behriye yukarıda nc mel resmi ekledim,inanılmaz doğal ve güzel durmuş ya.bak şimdi de hidrocharme meli ekliyorum ki bana pek doğal gelmedi

sen daha koyu bir renk mi istiyorsun?nc melle charme melin tonu aynı,charme mel ringiten ötürü daha koyuymuş gibi görünebilir.ama dersin ki daha da doğal olsun ocre var.ki bence soloticanın en güzel rengi.birincisi nc ocre,ikincisi charme ocre.en doğalı nc ocre olsa gerek:

Eklentiler

• $5-9%20NATURAL%20COLORS%20OCRE%20%20ON%20MY%20DARK%20BROWN%20%20EYES%20%20WITH%20%20FLASH.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $ocre2im2.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 40
ya sana bence ikisi de gider,o taktığın lens gidiyorsa bunlar en alasından gider ama ben her zaman için ocre derim.tabi yeşil tonları istiyorsan bence nc mel.

.bak sana şunu deyim,hidrocharme mel alıp da beğenmeyenler oldu,nadir insana yakışıor o,mesela forumda didem diye bir arkadaşımız var onnu charmelı resimlerini görebilirsin,ona çok yakışıyor.ama alıp beğnemeyenler oldu.ama nc meli alıp da beğenmeyen birini görmedim.bunu da bil yani.bu da nc mel ve bence süper:

Eklentiler

• $mel4.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 53
camilacım çok çok teşekkürler.gerçekten nc mel süper hayran kaldım bakalım ya nc mel yada charm mel ikisi arasında kaldım.

camila eklediğin nc mel bi harika durmuş.
merak ediorum acaba insandan insan göz bebeği çapı deişiormu yani en küçük siyah daire herkeste farklımı boyutu.farklıysa lensin duruşuda deiğişicei için teredütteyimde.

ben bu soruya cevap vermek ıstıyorum :) evet kesınlıkle degısıyor.benım goz bebegimin capı cok buyuktur mesela kahvesi gozukmez bile bazen :)))) o yuzden
dırek atlamak ıstedım cevaba :)))

hadi ya kötü oldu bu
tşkkür ederim daliah cevabın için.
biraz daha düşünmem lazım o zaman mel almam için.çünkü ortadan zemin rengim gözüksün istemiorum.
gerçi gözükse bile ela gibi durur sanırım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…