• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

göz bebeği ışığa göre büyür ve küçülür sabit değildirki :)) ya da uykumuz geldiğinde boyutu değişir :) boyutu sabit değil yani

tabiki degil kaydirigubbakcemile3 ama dogustan gozbebegi iri olmak ayrı bir mevzu dıdemcim.tıpkı kımımızın gozunun daha ırı kımımızın cekık olması gıbı kımımıızınde gozbebegi daha iri oluyor

cemre hangi lensimin ortasından gözümün gerçek renginin görünmesini istemiyorum demişsin ya bence bu korkun yersiz.çünkü gözünün geneli yeşil,ortası bal rengi veya kahverengi olan olan okadar çok tanıdığım var ki.bence bu çok daha doğal bir görüntü katıyor,böyle çok güzel oluor göz ala oluyor yani.insalar da buna ela diyor.mesela benim gözümün rengi açık bir kahverengi,ama gözbebeğim büyük,lens kullanıordum mavi renkte,ortası tamamen siyah görünüyordu ve bu çok kötü bir görüntüydü emin ol,yani korkunç duruordu.göz renginin görünmesi daha iyi.

Merhaba arkadaşlar. Seyahatteyim inşallah pazartesi akşamı eve döneceğim. Sorulanlara cevap yazamadığım için çok özür dilerim. Molada dinlenme tesislerinden yazıyorum. Kendinize iyi bakın kızlar:)

arkadaşlar benim charme lenslerim yarın geliyor ama yine de içim ferah değil.charme göz böyle çıkacakmış gibi,pörtlemiş gibi durmuyor değil mi?bir iki resme baktım gittigidiyorda öyle duruordu:(

ahahaha :))) camila :) içini ferah tut.. Lensin geldiğinde tak ilk etapta biraz yadırgayabilirsin. ama 2 saat içindee alışıcaksın :) inşallah öyle olur yani, ben öyle tahmin ediyorum.

charme olduğu için demedim canım, renkli lens olduu için dedim. Yani ilerde çok çok memnun kalacağın bir lensi de ilk taktığında yadırgarsın. sonuçta göz rengin değişiyor..

çok teşekkür ederim didem içimi rahatlattın.zaten herzaman aynı şey oluor ben kaygılı bişekilde soru soruorum sana,sen cevaplıorsun,rahatlıorum.ama sonra yine başlıorum.paranoya oldum:)

merhaba arkadaşlar ben bişi sormak istiorum benim gözbebeklerim büyük we şuan kullandığım lens tam oluo charm mel çap olarak büyük mü yani taktığım zaman tam oturur dimi:)

valla benım kadar buyuk degıldır gozbebegın emın ol behriyecim,için rahat olsun derim ben

kızlar hidrocor grafite ile hidrocor ıce sisedekı durusunu gösteren bildiginiz bir fot var mı ...ice sisedekı rengini cok merak ediyorum grafiteden ne kadar acık kı

Kahverengi gözde (özellikle koyu olanlarda) hidrocor ice hortlak gibi durabiliyormuş. Kullanan birinin yorumu.. Ben de nc ve charme ice ın rengini çok beğendim ama o çember dikkat çekici olabilir bu kadar açık bir renkte. Corun da rengi çok açık.. yani garip durabilir..

daliah grafite lerin tahmınen ne zaman elinde olur =)

kızlar ice cok acık olur fln dediginiz için bende soloticaları grafite ile noktalandırıyorum

Back