Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saol canm yorumun için.ya ben çok iddialı bi renk istemiorum hani böle çok aşırı dikkat çekecek bi renk olsun istemedim.ama önerini dinlicem canm guartzo resimlerine bakıcam.bu elegance hareli gri bu nasıl sence?

canm normaldede esmerim hani böle çok açık yeşil olursa herkes öcü die korkar kötü durur o yüzden charm mel die düşündüm ama guartzo ne renk canm gg den bakabilirim dimi resimlere

cnm eğer ciddi bir değişiklik istemiyorsan sakın quartzo alma. Bence renk olarak güzel ama baya iddialı bir değişim yapıyor. Ozaman sen yine charme ya da nc mel düşün. Doğallığından hiç şüphen olmasın.
cnm ben elegance ların renklerini de dokularını da yapay buluyorum maalesef. senin resmin uzaktan yani lenslerin dokusu belli olmuyor. ama renk olarak yakışmış. solotica aldıktan sonra bana hak vericeksin. Bu arada bu topicde mel resimleri de var quartzo resimleri de var. Bakabilirsin

evet mavi tonları arasındaa gerçekten en doğal duranı cor grafite sana da çok çok yakışmıştı. Bu arada ben mavi tonlarında (özellikle açık) charme ı pek beğenmiyorum koyu renklerde kalın çember dikkat çekici değil gerçekten ama ice da çok dikkat çekiyo gibi geldi..

didem tatlım cok sagol =) bende ilk defa bir lensi bu kadar kendime yakıstırdım :) cok soft ve hos bir rengi var sanada cok yakısacagını dusunuyorum

cnm ice acık bir renk oldugu için o cember goze batıyor bence

makyajlı topaziolar.baygın bakış icin kusura bakmayın flaşa bakamadım kızlar :)))))))
kadlırdımm

Son düzenleyen: Moderatör:
guzel arkadasım benimmmmmmmmmmm senin bakıslar yakıyor vallaha ...rengi cok iddalı ama sana yakısmıs tatlım yalnız biraz kaymamı olmus yoksa bana mı oyle geliyor

guzel arkadasım benimmmmmmmmmmm senin bakıslar yakıyor vallaha ...rengi cok iddalı ama sana yakısmıs tatlım yalnız biraz kaymamı olmus yoksa bana mı oyle geliyor

tabi canım dırek kaydı bırtanem,ilk denedım zaten yerınde durmuyor lensss saka gıbıydııı..bana n.cler hıc olmadı,dırek kucuk gıbıydı bende anlamadım

en uygunu oticabellucci diyorsun yani

wrlens daha kalıtelı hızmet anlamında canım zaten oticabelluci bana bundan farklı bır fıyatda vermemıstı hanı :))))

daliah ben çok beğendim yha topazionun duruşunu. Kullanım olarak cor mu nc mi daha rahat sence cnm ?
valla tatlım bende corlar kayma yapmadı hıc ama n.c yaptı...yani ne bileyim belki benım basıma geldi ama lensin sahıbınde kayma yapmamıs hıc....

dideemcim teşekkür ederim canm önerin için galiba charm mel daha ii olacak aldığım zaman hemen foto eklerim.çok teşekkür cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…