• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayyy kızlarr kafamm iice çorba oldu.
biri natural colors mel doal duruor,gözle bütünleşior dior.
sora bi yorum okuorum nc mel göz rengini çok deiştiriir sırıtır denilior.
şu charm cor ve nc serisinin hangi meli koyu kahve göze esmer tene ve koyu kahve rengi saçlara en uygun en güzel ve en doal olanı olur?aynı zamanda gözlerinin yeşilliği çok sırıtmıcak ama yeşil olduğuda belli olcak :D

bu arada didemcim senin melli fotoların hangi sayfada :)

ayyy kızlarr kafamm iice çorba oldu.
biri natural colors mel doal duruor,gözle bütünleşior dior.
sora bi yorum okuorum nc mel göz rengini çok deiştiriir sırıtır denilior.
şu charm cor ve nc serisinin hangi meli koyu kahve göze esmer tene ve koyu kahve rengi saçlara en uygun en güzel ve en doal olanı olur?aynı zamanda gözlerinin yeşilliği çok sırıtmıcak ama yeşil olduğuda belli olcak :D

bu arada didemcim senin melli fotoların hangi sayfada :)

cnm 80. sayfadamış ara ara zor buldum. charmın haresi yoğun flashtan çok belirgin çıkmış ama gerçekten rahatsız edici değil. nc ve charme arasında çok fark yok doğallık olarak aynılar bence

livcim galiba önümüzdeki ay hidrocor grafite alcam :)) göz çapımdan taşma yapıpta fosforlu bir görüntü olmaz inşallah. Hidrocor un rengi çok hoşuma gidiyor.
cemrecim solotica da hare diye bahsettiğimiz lensin çevresinde ki limbal ring. Hareli dediğimiz seri charme ve n.c nc. de ince hare var. charme da kalın hare var. Haresiz dediğimizde ise limbal ring yok. o da cor serisi.. en açık renge sahip olan seri de cor serisidir canım.. Sen bu başlığı komple oku bak bütün sorularına cevap bulursun. aze diye bir arkadaşın da mel resimleri var forumda.. fikir edinmek için bakabilirsin canım..

livcim galiba önümüzdeki ay hidrocor grafite alcam :)) göz çapımdan taşma yapıpta fosforlu bir görüntü olmaz inşallah. Hidrocor un rengi çok hoşuma gidiyor.
cemrecim solotica da hare diye bahsettiğimiz lensin çevresinde ki limbal ring. Hareli dediğimiz seri charme ve n.c nc. de ince hare var. charme da kalın hare var. Haresiz dediğimizde ise limbal ring yok. o da cor serisi.. en açık renge sahip olan seri de cor serisidir canım.. Sen bu başlığı komple oku bak bütün sorularına cevap bulursun. aze diye bir arkadaşın da mel resimleri var forumda.. fikir edinmek için bakabilirsin canım..

kuzzzzzzum cok sevindim Şeniz...bebegim benim capımım oldukca kucuktur bende bile sorun olusturmadı içini rahat tut bence harika olucak ...cok cok sevindim hidrocor da karar kılmakla en iisini yaptınopuyorumnanaktan

livcim şöyle düşündüm. Ben cor dan memnun kalmayacak olsam bile coru illaki denicem. çok merak ediyorum. en iyisi şimdiden cor alıyım dedim. beğenmesem bile nasıl olsa mellerim yeni. mellere kullanmaya devam ederim. (içimden bi ses çok beğeneceğimi söylüyor :)) ) mesela kıvılcım topazio aldı memnun kalmadı ama almazsa içinde kalacaktı er ya da geç alıcaktı. ben de cor alıyım da düşünmekten kurtulayım yhaa :D

kuzzzzzzum cok sevindim Şeniz...bebegim benim capımım oldukca kucuktur bende bile sorun olusturmadı içini rahat tut bence harika olucak ...cok cok sevindim hidrocor da karar kılmakla en iisini yaptınopuyorumnanaktan

cnm senin çapın küçük müü? lensler tam gözüne oturuyor ama hiç taşma falan yapmamış. ne güzel yhaa.. inşallah bende de öyle durur.

Vetman bana da yardımcı olursan sevinirim..

Canım tabiki yardımcı olurum renk seçmende. Öncelikle soloticalarda koyduğun resimlerdeki gibi bir damar olayı kesinlikle yok. Soloticadaki yeşiller bu kadar koyu gelmeyebilir sana. Örnek olsun diye 3 tane resim koyuyorum. Resimlerden ilki verde rengine ait, ikincisi esmeralda, 3 sü mel rengine aittir.

ncverde.jpg

esmeralda1.jpg

charmmel1.jpg

cnm senin çapın küçük müü? lensler tam gözüne oturuyor ama hiç taşma falan yapmamış. ne güzel yhaa.. inşallah bende de öyle durur.

evet tatlım bi tek bende meller cuk diye oturmamıstı kayma yapıyordu ama ne topaziolar ne de grafiteler bende kayma yaptı ...sende oyle durur tatlım hic kafanı yorma Şeniz

duşcum benim dark greenlerin neredeyse birebir aynı rengi solotica verde de var

benim ne hayett topaziolarim geldi vallah mas mavi oldu gözlerim daha alismam gerekio birazcikkkkkkk ama harikalar vallah cidden saolasiniz sizin sayenizde burda soloticalari gördüm harikasinizzzopuyorumnanaktan

vallah canimmm bilsem nasil olio hemen koyardim kameramda akü yok yoksa koyardim yeminlen ama sanki kayiolar birazcikkkkkk ama cok dogalar en ii lenslerrrr

cnm benimm güle güle kullan hayırlı olsun. Kayma sorunu yeni olduğu için olabilir. zamanla geçer o :)) mavi mavi ilk başta değişik gelir sana eminim çok yakışmıştır. gözün alışır cnm 2 hafta içinde resimlerini de beklioz :)

saoll canimm ben eskiden freshlook lari takiordum turquazlari anca onlar kara gözümde etki yapiodu güzeldiler aslinda ama burda soloticali süper gözleri gördüm ve nette satan bi yeri buldum cok hoslar alismam gerekio vallah gözlerim kapali renk oldugu halde cok acik mavi durdu süper yanii eski gözlerimi koyabilirim aslindaa topaziolar baska zaman koyarim

benim ne hayett topaziolarim geldi vallah mas mavi oldu gözlerim daha alismam gerekio birazcikkkkkkk ama harikalar vallah cidden saolasiniz sizin sayenizde burda soloticalari gördüm harikasinizzzopuyorumnanaktan

canım senin gözlerin siyaha yakındı dimi
sende bile mavi durmuş bende neden yeşil durdu anlamıyorum ya =((

Back