- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.061
ayyy kızlarr kafamm iice çorba oldu.
biri natural colors mel doal duruor,gözle bütünleşior dior.
sora bi yorum okuorum nc mel göz rengini çok deiştiriir sırıtır denilior.
şu charm cor ve nc serisinin hangi meli koyu kahve göze esmer tene ve koyu kahve rengi saçlara en uygun en güzel ve en doal olanı olur?aynı zamanda gözlerinin yeşilliği çok sırıtmıcak ama yeşil olduğuda belli olcak
bu arada didemcim senin melli fotoların hangi sayfada :)
evt cnm çok hoş duruolar sende.
şu hareli haresiz olayı neya.melde öyle bi ayrım varmı :S
he onu biliorum tabiki.ben damrlı damarsız olarak algıladım hareyi :)
teşekkürler liv.
livcim galiba önümüzdeki ay hidrocor grafite alcam :)) göz çapımdan taşma yapıpta fosforlu bir görüntü olmaz inşallah. Hidrocor un rengi çok hoşuma gidiyor.
cemrecim solotica da hare diye bahsettiğimiz lensin çevresinde ki limbal ring. Hareli dediğimiz seri charme ve n.c nc. de ince hare var. charme da kalın hare var. Haresiz dediğimizde ise limbal ring yok. o da cor serisi.. en açık renge sahip olan seri de cor serisidir canım.. Sen bu başlığı komple oku bak bütün sorularına cevap bulursun. aze diye bir arkadaşın da mel resimleri var forumda.. fikir edinmek için bakabilirsin canım..
kuzzzzzzum cok sevindim Şeniz...bebegim benim capımım oldukca kucuktur bende bile sorun olusturmadı içini rahat tut bence harika olucak ...cok cok sevindim hidrocor da karar kılmakla en iisini yaptınopuyorumnanaktan
Vetman bana da yardımcı olursan sevinirim..
cnm senin çapın küçük müü? lensler tam gözüne oturuyor ama hiç taşma falan yapmamış. ne güzel yhaa.. inşallah bende de öyle durur.
vallah canimmm bilsem nasil olio hemen koyardim kameramda akü yok yoksa koyardim yeminlen ama sanki kayiolar birazcikkkkkk ama cok dogalar en ii lenslerrrr
benim ne hayett topaziolarim geldi vallah mas mavi oldu gözlerim daha alismam gerekio birazcikkkkkkk ama harikalar vallah cidden saolasiniz sizin sayenizde burda soloticalari gördüm harikasinizzzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?