- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.041
Arkadaşlar Quartzodan korkmayın derim.Çok da kötü değil.Bu renkde de doğal gözleri olanlar var.İnanın gözde açık yeşil duruyor aslında çok normal bir renk.Eşim benim bu saç ve gözlerle yabancılara benzediğimi söyledi :) (Saçlarımı da yeni boyattım tamamen bir imaj değişikliği yaptım)
livcim kesinlikle ice kahve gözle çok zor bütünleşmiş. gafite çok daha hoş duruyor..
vetmancın quartzo güzel bir renk ama bana yakışacağından şüpheliyim. bi de beni çok opak olması korkutuyor.
sorma benide natasalara benzetiyorlar :)
vetmancım yeni yeni grafite düşünmeye başladım livcime çok yakışmışş ben de özendim :)) forumda bir arkadaş verde sipariş etti. onu da görmek istiyorum. verde de çok hoş bi yeşil..
livcim ben nc düşünüyorum. cora alışmam zor olur gibi geliyor. charme dan direk cora geçemem. Limoni sen de benim gibi freshlook dan dertlisin :))) valla soloticadan da istediğim sonucu alamasaydım ben renkli lens sevdamdan vazgeçecektim. şeffaf kullanmaya devam edicektim. Ben bronzlara cor meli çok yakıştırıyorum :)
Düş..genelde freshlook hareli yeşil bu rengi verir koyu kahve gözde,,koyu yeşil bir de rainbow da var çok güzel bir lens o da...
Eveeeet..
Freshlook Honey faciasindan sonra Solotica almaya karar verdim sırnaşık şey
Bütün sayfalari okuyamadim ama okudugum kadarisiyla MEL cok tutulmus.:lepi:
Resimlerde de harika duruyor.
Benim icin önemli olan; asiri göze carpici olmamasi..
Kendi gözlerim koyu kahve,
MEL nasil durur dersiniz CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?