Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yok ya çok gotik oluyor birde bembeyazsan ben hiç beğenmem hafif buğday ten ,açık kumral saç ve mavi göz favorim.zaten siyah boyama olunca aynen sarı gibi yapay duruyor.kızkardeşim beyaz tenli siyaha boyamıştı saçlarını kızım o ne öyle kapkara oldun demişti.senin saç rengin güzel zaten az makyajla topazio güzel olur.ama şöyle buğulu olmayan iki gözünün net bir fotosunu koyarsan gelince çok sevinirim.topazio ya bir rimel ve hafif kalem göz altlarına çok güzel olur.

geldiginde cekip koyarim tabiki de :) lafimi olur

ama siyah sac derken böyle gotik gibi demiyorum zaten... ben daha cok megan foxu canlandirdim gözümde :P

hımm benim tarzım pek değil o kadın.daha çok bar rafeli,gisele bunchen tarzı seviyorum ben ama meganın vücudu harika.neysegelsin lenslerin bir sürü makyaj da denersin lacivert rimel de çok hoş mavi gözle.acaba azul çok mu koyu duruyor kahve gözde

Kızlar ıce mintlerin yeni fotoğraflarını çektim bugun daha profosyonel bir makinayla güneşde. Solüsyonda çok değişmiş ıce mintler o gün sıcağı sıcağına daha şişesinden çıkarır çıkarmaz çekmiştim fotoğraflarını renkleri iyice açılmış renk oturmuş bayıldım bayıldım:)))) birazdan fotoğraflarını ekliycem inanamayacaksınız.

Kızlar ıce mintlerin yeni fotoğraflarını çektim bugun daha profosyonel bir makinayla güneşde. Solüsyonda çok değişmiş ıce mintler o gün sıcağı sıcağına daha şişesinden çıkarır çıkarmaz çekmiştim fotoğraflarını renkleri iyice açılmış renk oturmuş bayıldım bayıldım:)))) birazdan fotoğraflarını ekliycem inanamayacaksınız.

bana ikinci ne renk yakışır canım sence kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cnm slm hoşgeldin:) ben gecen hafta sanırım topazio almıştım hatırlasın belki memnunum kullanıyorum bilgin olsun istedim:)))

Hoşbulduk canım:)))Sende hoşgeldin.Güle güle kullan canım:)))
Topazio mükemmel bir mavi seveceğini biliyordum ilk başlarda çok belirgin alışırmıyım falan demiştin ama bak alışılıyormuş değilmi:)))

Flamingocum bir ara özelden senin resmini göreyim ben daha iyi olur .Graphite önerecektim sana ama ıce mintlerinde yeni hali çok hoşuma gitti :))Birde ıce mintleri gör ondan sonra karar verelim:)))

bende sizler gibi çok heyecanladım siteye baktım ama neden renk seçeneklerinde icemint yok merak ettim doğrusu???

çünkü icemint yeni çıktı, önceden satışı olmadığı için kimse alamıyodu.. şimdi herkes merak ediyo bayanssulusmile

icemint, ice ve mel in karşımı bu arada :hulya:

gri-yeşil bir renk

Flamingocum bir ara özelden senin resmini göreyim ben daha iyi olur .Graphite önerecektim sana ama ıce mintlerinde yeni hali çok hoşuma gitti :))Birde ıce mintleri gör ondan sonra karar verelim:)))

tamam yarın sana resmimi göstericem ona göre sorcam :)) grafite belirgin olurmu? bi de icemint ve quartzo benziyo sanki.. icemintmi quartzomu sence güzelbana?

çünkü icemint yeni çıktı, önceden satışı olmadığı için kimse alamıyodu.. şimdi herkes merak ediyo bayanssulusmile

icemint, ice ve mel in karşımı bu arada :hulya:

gri-yeşil bir renk

canım biliyorum da ben şu bahsedilen linkini verdiğiniz solotica sitesindn bahsediyorum hani 85 dolar olan... orda niye yok onu merak ttim

canım biliyorum da ben şu bahsedilen linkini verdiğiniz solotica sitesindn bahsediyorum hani 85 dolar olan... orda niye yok onu merak ttim

canım o linki verene sorsan belki daha iyi bilir ama,
benim bildiğim icemint heryerde yok, bi kaç yere dağıtılmış sanırım,
vetmanda var mesela canım herkeste yok bilemiyorum :hulya:

p1000143w.jpg

p1000164z.jpg

solotica ıce mintler siyah gözümde:)

Son düzenleme:
Back
X