- Konu Sahibi White Mocha
- #4.861
aslinda topazio yu simsiyah saclarla takicaksin :) ama bunu hemen unutuyorum saclarla oynamak yok!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ıce mintlerin yeni fotoğraflarını çektim bugun daha profosyonel bir makinayla güneşde. Solüsyonda çok değişmiş ıce mintler o gün sıcağı sıcağına daha şişesinden çıkarır çıkarmaz çekmiştim fotoğraflarını renkleri iyice açılmış renk oturmuş bayıldım bayıldım:)))) birazdan fotoğraflarını ekliycem inanamayacaksınız.
cnm slm hoşgeldin:) ben gecen hafta sanırım topazio almıştım hatırlasın belki memnunum kullanıyorum bilgin olsun istedim:)))
bende sizler gibi çok heyecanladım siteye baktım ama neden renk seçeneklerinde icemint yok merak ettim doğrusu???
Flamingocum bir ara özelden senin resmini göreyim ben daha iyi olur .Graphite önerecektim sana ama ıce mintlerinde yeni hali çok hoşuma gitti :))Birde ıce mintleri gör ondan sonra karar verelim:)))
çünkü icemint yeni çıktı, önceden satışı olmadığı için kimse alamıyodu.. şimdi herkes merak ediyo bayanssulusmile
icemint, ice ve mel in karşımı bu arada :hulya:
gri-yeşil bir renk
canım biliyorum da ben şu bahsedilen linkini verdiğiniz solotica sitesindn bahsediyorum hani 85 dolar olan... orda niye yok onu merak ttim
Mail aldim bugün, su an karneval tatiliymis brezilyada onun icin lensleri yarin gönderecegini yazdi. Hadi bakalim hayirlisi![]()
Mail aldim bugün, su an karneval tatiliymis brezilyada onun icin lensleri yarin gönderecegini yazdi. Hadi bakalim hayirlisi![]()