Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tuğbacım şimdi bu Marcelo'nun 115tl satması çok cazip gözüküyor tabiiki ama alan oldumu hiç?
alan varsa söylesin..
nasıl güvenebilirim ben buna,hele daha önceki deneyimimden sonra :roflol:

flamingo resim koysana canım boshayallersmile
pinax siparis verdi sagsalim eline gecerse
15gün sonrada hala freeshipping olursa bizde alırız

flamingo resim koysana canım boshayallersmile
pinax siparis verdi sagsalim eline gecerse
15gün sonrada hala freeshipping olursa bizde alırız

canım koymuştum resim sanırım sen görememişin, tekrar eklerim istersen

canım ordan istersek ve yine hatalı gelirse bana bu şansla :)) napcam CADIARZU

nc ice kullanan var mı kızlar çok merakediyorum yerimseniben

vetman nc ice fotosu var mı elinde ve nasıl sence güzel dururmu??

Son düzenleme:
Flamingocum n.c ıce çok mavi bir renk değil topaziodan sonra sana soluk gelir n.c ıcelar.
G.G den yüz küsür lens sattım profilimdeki 1 tane olumsuz yorum var oda n.c ıce yüzünden geldi alan kişi beğenmedi:)) başka yerden alan kimselerlede konuştuk onlarda n.c ıce ı beğenmediler bu güne kadar n.c ıce beğenen bir kişiye bile rastlamadım.O yüzden natural colours ıce önermiyorum hele koyu kahverengi göze sadece buzlu bir hava veriyor renk değişikliği olmuyor...

Flamingocum n.c ıce çok mavi bir renk değil topaziodan sonra sana soluk gelir n.c ıcelar.
G.G den yüz küsür lens sattım profilimdeki 1 tane olumsuz yorum var oda n.c ıce yüzünden geldi alan kişi beğenmedi:)) başka yerden alan kimselerlede konuştuk onlarda n.c ıce ı beğenmediler bu güne kadar n.c ıce beğenen bir kişiye bile rastlamadım.O yüzden natural colours ıce önermiyorum hele koyu kahverengi göze sadece buzlu bir hava veriyor renk değişikliği olmuyor...

cnm slm hoşgeldin:) ben gecen hafta sanırım topazio almıştım hatırlasın belki memnunum kullanıyorum bilgin olsun istedim:)))

pinaxcım umarım isteğin gibi olur.Kredi kartım yok demişsin kredi kartı yerine banka kartı olurmu ki?umarım herkesin lensi gönlüne göre olur.bende kredi kartıda var banka kartıda....boshayallersmile

cnm topaziodan sonra istemem gerçekten öylebelli belirsiz birşey, vazgeçtim nc icetan, hatta ice tanda. Cor da olsa charmda olsa istemiyorum nc'den daha belirgin dursada topaziodan sonra kullanamam ben gerçekten.. bayanssulusmile

topazio delisi oldum :teytey:

cnm peki mavi tonlarında ama belirgin ne olabilir bana?
ve quartzo çok yeşilmi gelir bana?quartzoda hiç mavilik yokmu?CADIARZU

quartzo çok güzel ilk onu beğenmiştim beyaz tene olmaz demişlerdi o yüzden esmeralda aldım.topazioda sende aqua gibi mavi yeşil arası bir renk olmuştu zaten flamingo.quartzoda onun yeşil ağırlıklısı.graphite nc yi hiç şöyle yakından göremedik

pinaxcım umarım isteğin gibi olur.Kredi kartım yok demişsin kredi kartı yerine banka kartı olurmu ki?umarım herkesin lensi gönlüne göre olur.bende kredi kartıda var banka kartıda....boshayallersmile

sagol berry :) banka karti da oluyo cnm, ama ben türkiyede yasasaydim brezilyadan mi getirtirdim yoksa türkiyeden güvenilir birinden mi alirdim bilmiyorum? Herhalde lens hatasi oldugunda degistirme yönünden falan bende sanirim araci olan birini tercih ederdim. Benim oldugum yerde böyle bi sansim yok onun icin direk brezilyadan getirtmem lazim. Biraz cesaret meselesi sanirim boshayallersmile... Nc. Melleri aldigimda hic bi sorun olmadi, umarim topaziolarda sag salim gelirler...

daha iyi banka kartımın numarasıyla paypale tanıtıp istedikleri miktaeda para tutarsam hesapta olur o zaman .kredi kartından daha iyi olur banka kartı .bir okuyum paypali de banka kartıyla ilgil kısmı daha bir aydınlanacağım.pinax sen bende mavi tonlarını beğenmiştin sence topazio alıyımmı

aptal cesareti mi derler buna ? :) Berry topazio o kadar hos bi renk ki yakismiycak birini düsünemiyorum.. sanada cok yakisir bence. Ben rengin bende yesil agirlikli olmasina hazirladim kendimi o yüzden masmavi durmicagini biliyorum simdiden, tek korkum dogal görünmemesi yönünde boshayallersmile

quartzo, topazionun yeşil ağırlıklısıysa onuda istemem :kahve:

grafitede bazı sitelerde "gray" olarak geçiyo, e o da gri sanırım

azul ve verde marine bana yapay gibi geliyor.. azul yada verde marine kullanıp memnun kalan fikir vericek varmı???

aptal cesareti de ne buna ticarette risk almak deniryerimsenibenbence öyle fazla bir yeşillenme olmaz koyu durmayacak sadece flamingonun göz rengi ne bilmiyorum ama sanırım açık ren değil onda da masmavi durmamıştı ama ışıklarengi değişen güzel bir mavi olmuştu.bence güzel olacak tabi melden sonra renkfazla değişecek ilk etapta doğal gelmeyebilir ama bir süre sonra gözün alışır.ben daha önce hiç mavi kullanmadım hep yapay geldi ama topaziodan umutluyum.özellikle şu an saçımda kumral uyar gibi

Back
X