Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ee hadi simdiden hayırlı olsun vetmancım boshayallersmile
bende bugün idareten bi b&l siparisi verdim yaza kadar idare etsin bari boshayallersmile

Selam Rotin:)Ice mint 5 çift geldi bir tanesini kendime açmıştım fotoğraf çekmek için .Fakat ıce mintler yenı çıktığı için kısa sürede tükendi.En son bir arkadaş ıce mint sordu.Sadece fotoğraf çekmek için açtığım lens kaldı deyince oda onu aldı:)
Sadece ıce mintde yaşadık böyle bir şeyi normalde soloticaları sıfır yeni satıyorum.Kullanılmış lens satmıyorum:)Yarın yeni ıce mintlerimi bekliyorum
Kargom Türkiyeye girmiş yarın bende olur:teytey:

Açıklaman için çok teşekkür ederim.
Ice mintlerinde hayırlı olsun.
Birde açık kahverengi gözde nasıl durduğunu çok merak ediyorum.
Foto eklersen sevinirım.opuyorumnanaktan

vetmancım canım benim şimdi ben bu charm icelara taktımmya.hiç belli olmaz diye çok korkuyorum ya pupili çok geniş mi diyede korkuyorum.ya vetman b&l un blue kadar belli olur mu icelar ne dersin cevappp bekliyom canımcım.

yeni aldıgım solotica hidrocharme mel lenslerimi hdirocor ice yda hidrocor mellerle deiştirmek istiyorum kızlar ilgilenen varsa msj atabilir lidyatutal @ gmail.com aralarda boşluk olmadan ben boşluklu yazdım mailimi siz boşlukları silin

yeni aldıgım solotica hidrocharme mel lenslerimi hdirocor ice yda hidrocor mellerle deiştirmek istiyorum kızlar ilgilenen varsa msj atabilir lidyatutal @ gmail.com aralarda boşluk olmadan ben boşluklu yazdım mailimi siz boşlukları silin

charm niye satıyosun akannehir charmdan sonra cor da iyice garip gelebilir nc düşünmüyomusun??

vetmancım canım benim şimdi ben bu charm icelara taktımmya.hiç belli olmaz diye çok korkuyorum ya pupili çok geniş mi diyede korkuyorum.ya vetman b&l un blue kadar belli olur mu icelar ne dersin cevappp bekliyom canımcım.

Livescim ıce lar b&l blue kadar belli olur.Senin doğal göz rengin açık kahve olduğu için pupil boşluğundan kendi göz rengin ıcelar la kaynaşacaktır ve inanılmaz doğal bir mavi ile karşılaşacaksın.Tıpkı yeni doğan bebeklerin gözleri gri den laciverte doğru bir renk olurya ben ıceları o renge benzettim.İnanılmaz doğal bir mavi yakından aynaya gözlerine bakarak bu lensmi falan diyor insan kendi kendine :)))yani o kadar doğal soloticalarzemuszemus

Kızlar merhaba, benim gözlerim gün ışığında böyle görünüyor, en çok mavi renk seviyorum ama doğal durduğu için mel almayı düşünüyordum, ama kararsızım, pek bir değişiklik yaratmıycak gibi. Saçlarım siyah, ten rengim açık, topazio çok mu yapay durur acaba???

Eklentiler

• $SP_A0370.webp
    $SP_A0370.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu resimde de amazon grey var, rengi güzel, ama gören herkez lensleriniz çok güzelmiş diyor senağlama Damarlanmalar çok belirgin bir de pupil boşluğu geniş, o da donuk bir ifade veriyor gibi geliyo bana. Artık kesin solotica alıcam ama pupil boşluğu en dar olan mavi renk hangisi sizce?

Eklentiler

• $amazon grey 1.webp
    $amazon grey 1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu resimde de amazon grey var, rengi güzel, ama gören herkez lensleriniz çok güzelmiş diyor senağlama Damarlanmalar çok belirgin bir de pupil boşluğu geniş, o da donuk bir ifade veriyor gibi geliyo bana. Artık kesin solotica alıcam ama pupil boşluğu en dar olan mavi renk hangisi sizce?

topazio canım.normalde gözlerin ela mı?

Kızlar merhaba, benim gözlerim gün ışığında böyle görünüyor, en çok mavi renk seviyorum ama doğal durduğu için mel almayı düşünüyordum, ama kararsızım, pek bir değişiklik yaratmıycak gibi. Saçlarım siyah, ten rengim açık, topazio çok mu yapay durur acaba???

bu ne yaa, senin gözün ztn doğuştan mel yerimseniben
benim gözüm böyle olsa lens fln almam yeşil yeşil ne güzel gözlerin var..

ama alcam diyosan topazio yapay olmaz, çok seviyorum ben kaydirigubbakcemile2

charm niye satıyosun akannehir charmdan sonra cor da iyice garip gelebilir nc düşünmüyomusun??

Canım zaten sorunda orda nc var bende bıde. yani elimde hemen hemen aynı lensden ıkı tane oldu bende bari dha belirgin bi deişiklik olsun die hidrocor ice yda mel düşünüyorum.yoksa charmedan gayet memnunum fazla doğallar şakkıdı

Flamingo teşekkür ederim tatlım ama yeşil değil ki gözlerim, ela. Sadece güneşte hafif yeşilimsi gibi duruyor ama çalıştığım için zaten gündüz ofisteyim hep, hiç güneş yüzü görmüyorum ki.
Pine apples topazio bazılarında çok hoş görünüyor. Aslında Megan Fox'unki gibi bir renk istiyorum :1rolleyes: Ama topazio ile ilgili en büyük korkum, amazon'un mavisi gibi durması. Amazon mavi almıştım ve sadece bir kere taktım, resimlerinde çok hoş duruyor ama normalde çiğ ve yapay bir renk.

Bayaadır solotica araştırıyorum, artık kararsızlıktan iyice delirdim, NC topazio alıp kurtulucam sanırım. Bir de herkez Otica Belluciden alıyor gibi. Ordan mı alsam?

kızlar slm.solotica hidrocor mel mi yoksa nc quartzo mu?hangisini önerirsiniz?saclarım sarı bugday tenliyim ve gözlerim koyu kahve hem de baya bi koyu.mel sarımsı yeşil bi renk sanırım yani tam bi ela.peki bu iki lens de doğal duruyo mu.pupil boslukları nasıl.ben rainbow elite hazel aldım hic begenmedim.yani pupili cok büyük kendi göz rengim ortadan kocamn görünyo.sanki soloticalar daha dogal gibi geldi.hidrocor mel ve nc quartzo bu ikisiyle ilgli görüslerinizi ve resimlerinizi bekliyorum.illaki kullanan yada arkadsında gören olmustur yardım bekliyorum

Back
X