- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.841
flamingo çok moral bozucuymuş gerçekten yeni lensinden memnunmusun
didem gg gibi güvenilir değil.para anında satıcıya aktarılıyor.havuzda bekletmiyorlar yani.satıcının insafına kalmış göndermek.
flamingo resim koysana canım boshayallersmile
pinax siparis verdi sagsalim eline gecerse
15gün sonrada hala freeshipping olursa bizde alırız
Flamingocum n.c ıce çok mavi bir renk değil topaziodan sonra sana soluk gelir n.c ıcelar.
G.G den yüz küsür lens sattım profilimdeki 1 tane olumsuz yorum var oda n.c ıce yüzünden geldi alan kişi beğenmedi:)) başka yerden alan kimselerlede konuştuk onlarda n.c ıce ı beğenmediler bu güne kadar n.c ıce beğenen bir kişiye bile rastlamadım.O yüzden natural colours ıce önermiyorum hele koyu kahverengi göze sadece buzlu bir hava veriyor renk değişikliği olmuyor...
Flamingocum n.c ıce çok mavi bir renk değil topaziodan sonra sana soluk gelir n.c ıcelar.
G.G den yüz küsür lens sattım profilimdeki 1 tane olumsuz yorum var oda n.c ıce yüzünden geldi alan kişi beğenmedi:)) başka yerden alan kimselerlede konuştuk onlarda n.c ıce ı beğenmediler bu güne kadar n.c ıce beğenen bir kişiye bile rastlamadım.O yüzden natural colours ıce önermiyorum hele koyu kahverengi göze sadece buzlu bir hava veriyor renk değişikliği olmuyor...
pinax hayırlı olsun.. umarım hiç bi sorun yaşamazsın cnm. iyi cesaret edip almışsın hemen :))
pinaxcım umarım isteğin gibi olur.Kredi kartım yok demişsin kredi kartı yerine banka kartı olurmu ki?umarım herkesin lensi gönlüne göre olur.bende kredi kartıda var banka kartıda....boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?