Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet tatlım.
bu kıvılcımın aldığından.
koyu demişti ya.
bende yeni serinin daha çıkmadığını biliyorumda,acabamı demiştim.
ama demek doğru düşünmüşüm.
eski
seriymiş o.....

Kızlar peki adorelerin eski serisi gerçekten 3,50 ye kadarmı? Benim aldığım adorelerin yeni seriyle alakası yok.

arkadaşlar benim gördüğüm adorenin 4 rengi harika ya sarı,yeşil,mavi,gri resim eklicektim ama burdan nasıl oluyo bilmiyorum (
bunu diğer yerede yazdım yanlışlıkla bu arada o kadar çok lensle kafayı yemişimki rüyamda lensin yırtıldığını kaybolduğunu bide boğazıma kaçtığını görmüşüm sempatiksalakcinni

:)))))))))))))) Ben 3 renginide denedim ama pek bi değişiklik olmadı.Bende renkleri koyu durdu.Gözlerim orta kahve hele sarısında hiç bir değişiklik olmadı.Keşke burdakiler gibi olsaydı.

ya ama nasıl olur videoda bile o kadar güzelki adore başlığındaki forumda boomba58 kullanıcının koyduğu resimle hiiiiiiiç alakası yok diyorum ya foto koyucaktım bilmiyorum nasıl koyulacağını ((

Bende nasıl yüklendiğini bilmiyorum ki (( Benim denediklerim bence eski seri çünkü benim gözlerimi açmadı.Birde pupil boşluğu geniş,buradaki videolar çok güzel pupil boşluğu daha dar.Doğallıkda tamam benim aldığımda çook doğal duruyor ama rengi ??? benim kafamı karıştıran numara meselesi.

arkadaşlar adora yeni seri henüz çıkmadı.
dideeminde dediği gibi satanlar yeni seri diye kandırıyorlar alıcıları...
videodakiler yeniseriler.
ama henüz piyasada yoklar.

tubişcim mavi al diyorsun topazio bana nasıl olur.topazio ile graphite arasında kaldım.

acaba ben charme graphite mi nc graphite mi alsam
Mel ile ilgili olarak nc mel dahamı açık bir ton yoksa charme ile aynı mı?

Berry'cim Sen charmların gözünü aşırı irileştirmesinden rahatsız olmuştun bu nedenle nc düşünmelisin bence. Bu arada bizim lensçide rainbow niye aklımıza gelmedi yaa adam hepsi var bende solotica haricinde demedimi. Burcu bilir aslında Burcu'ya d seslenelim. Burcu'cum orda rainbow var mıydı???

ya kusura bakmayın şimdi gördüm yanlış hatırlamıyosam rainbow yokdu orda sizde kart vardı istersen bi arayın ya bende rainbowun bi serisini denemiştim gri olanını muhteşem durmuştu aklımda onda aslında
tanika griden daha doğal daha rahat ve gözrengimi çok açmıştı bilmiyorumkismile

valla buketçim haklısın da nc daha mı bombeli acaba diyorum o yüzden charme dedim ama dediğin gibi gözlerim kocaman oluyor çizgi filmlerdeki japon kızlar gibibilmiyorumkismile

burcucum rainbow nerde denedin canımcım? beraber denesek internette çok ucuz deneyip netten alırız gri ve gialloyu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…