- Konu Sahibi White Mocha
- #4.201
tuğba burcuya ice gider demiştin önceki sayfalarda hangi seri diye sormuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Berry,Tuğba0210, Burcu84,Flamingo hepinizi tanıdığıma çoook sevindim. Özellikle buluşma anımız benim için hoş bir anı olarak kalacak. Söylediğiniz hoş sözler içinde teşekkür ederim. Aramızdan erken ayrılan arkadaşlarım sizden sonra Amazon hazel aldım. Taktıktan sonra yaptığım gri kahve karışımı bir makyajla süperrrr oldu. Burcucum sana 2. kez özellikle teşekkür ederim. Tam istediğim şeye aracılık ettiğin için. Berry sana da Burcu gibi lenslerini denettiğin için teşekkür ederim
evet bence de:))) Sophistic hazel de denemiştim ama amazon daha az damarlı ve daha açık bir renk gibi geldi. Burcucum bunlar 3 aylıkt değil mi ve sen tam 3 ay mı kullanıyorsun yoksa biraz uzatmaları oynuyor musun kaliteli bir kullanmla tabii
canım ben 3 ay falan dinlemiyorum sürekli kullanmadığım için bakıyorum lense sürekli yakma batma yapıyosa bitti diyorum arkadaşımda öyle yapıyo anlaşılıyo zaten rahat vermiyo :çok üzgünüm:
kim aldı tahmin ediyimkaydirigubbakcemile3
tuğba burcuya ice gider demiştin önceki sayfalarda hangi seri diye sormuştum
Tuğbacım eğer sarışın olucaksan alma dedim yani yine koyu saç renklerini tercih ediceksen inan hepsi güzel ama sanki topazio sana daha çok gider gibi geldi bana çünkü benim anladığım kadarıyla sanada mavi tonları gidiyo
bouquet bir foto isterim ama makyajlı bana küçük gelmedseydi alıcaktım amazon küçük oldu bana.burcu sana nc ice diyorum.tuğbiş sana saçın koyu olacaksa esmeralda öneriyorum belirgin istersen ama gri tonu istersen sanada nc veya charme ice yada graphite.
Seçim sizin ben ice ı hiç sevemedim ne yazıkki tanita gri hoş durdu ama mel mutlaka alıcam biraz esmeraldamı kullanayım da yaza mellenicem.ben graphite ile azul arasında kaldım mavi tonu için .tuğbiş sende hiç charme graphite resmi var mı