Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben Topazio yu Flamingoda gördügümde, tamam dedim bu istedigim renk.. onda mavi duruyodu yanlis hatirlamiyosam. Ben ten olarak daha koyuyum ama resimlerden gördügüm kadariyla esmerlerde de daha bi albeni li duruyo sanki....

ilk önce tanıştığıma çok ama çok memnun oldum arkadaşlar, arkadaşlar demek istiyorum çünkü o kadar bakımlı hoş insanlar çıktıki karşıma hepiniz çok sevdim :) yazıların hepsini okudum az önce şimdi şunu demek istiyorum;
tanika gri düşünenler lütfen ama lütfen almasın bbi kaç defa kullandığınızda sizi nasıl yorduğunuzu anlayıp kenara atıcaksınız ben bile çok nadir kullanabiliyorum
tuğbacım sanada şunu demek istiyorum saçlarını sarı yapıcaksan esmeralda kesin alma diyorum ben çok abartı duruyo sarı saçta ama berry'e çok yakışmış
topazioyu arkadaşımda ben çok çok beğendim ama ben yeşil tonu sevmiyorum ve topazioda yeşil tonlarıda mevcutmuş hemde bayağı buna üzüldüm (
Berrycim sen şimdi neye karar verdin ne alıcaksın ?

berrycim mel alma derim ben ya birazcıcık uzaktan belli bile olmuyo gözlerinin açıldığı grafiti demişsin onun renk tonunu bende çok beğeniyorum çook güzelde olur sonuçta tanika griyi taktın ve sendede çok beğendik
ben topazio'yu beğenmedim değil ama ben biraz daha sarışın olucağım için hem esmeralda hem topazio çok abartı durur buna karar verdim quartzo,esmeralda, topazio yu bence koyu saçlılarda harika oluyo.
Ama saçlarım koyu olsaydı topazio'yu tercih ederdim dediğim gibi kendime yeşil tonunu yakıştırmadığım için yoksa inanın lensler yakıştırana harikalar :lepi:

burcucum canım sana hazel de harika tanita da yakışıyor.ben karar veremedim mele yaaa çok az belirgin burcu haklısın kafam karıştı resmen tanita gri yakıştı bana 79 a buldum burcu iyi değilmi

Ama griyi denem şansım olmadı yeşil hiç belli olmadı sarı güzeldi ama yinede çok belirgin değildi.Ama mavi aldım doğal koyu mavi.Sonrada numaralı almaya karar verdim. Nadiren takıyorum ama çok doğal

cybernuran quartzolar muhteşem durmuş ya bayıldım. Ne kadar da güzelsin.. zahmet olmazsa bi de yakın sadece gözünün resmini rica etsm :))

berry sen benim düşüncelerime katılmıyosun genelde ama ben senin yerinde olsam mel alırdım, çok yakışmış.

tanika nın da yorma sorunu vardı demi bitanem doğru .. bak unutmuşum onu .. ba esmeralda quartzo toıpazio alma demişsin .. sence ne almalıyım şeker .. o 3 renkten başkada hoşuma giden yoktu ki :):)

Tuğbacım eğer sarışın olucaksan alma dedim yani yine koyu saç renklerini tercih ediceksen inan hepsi güzel ama sanki topazio sana daha çok gider gibi geldi bana çünkü benim anladığım kadarıyla sanada mavi tonları gidiyo

quartzo çok güzel bayıldımmm ama opak lenslerden korkuyorum. tamamen göz rengini kapadığı için doğallıktan uzaklaşıyor. hiç biri bi mel kadar kolay ve doğal kaynaşamaz.

cybernuran ,bende çok beğendim. gerçekten çok doğal durmuşlar. adeta kendi gözün gibi.
güle güle kullan..

Sevgili Berry,Tuğba0210, Burcu84,Flamingo hepinizi tanıdığıma çoook sevindim. Özellikle buluşma anımız benim için hoş bir anı olarak kalacak. Söylediğiniz hoş sözler içinde teşekkür ederim. Aramızdan erken ayrılan arkadaşlarım sizden sonra Amazon hazel aldım. Taktıktan sonra yaptığım gri kahve karışımı bir makyajla süperrrr oldu. Burcucum sana 2. kez özellikle teşekkür ederim. Tam istediğim şeye aracılık ettiğin için. Berry sana da Burcu gibi lenslerini denettiğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…