• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bir lensim de doğal olsun dedim kızlar ya ne dersin tanita gri denedim güzel oldu sarısı ise muhteşem doğal ama mel dede aklım kaldı ne dersiniz melciler bi yorum yapın haber vericam arkadaşa e hadiii

bence nasılsa yani anika yada solotica alacaksan şöle doğal tonlarda .. ben fikrimi solotica dan yana kullanırım ..çünki tanika yı burcuda gördüm bu gün .. tamam renk güzel ve onada çok yakışmış .. ama kıyaslarsak madem doğal olacak mel daha doğal yani.. dokusu falan soloticanın daha doğal .. buketinkini söylüyorsun galiba cnm .. yani denemişsind zaten .. fotoların kendi gözün gibi ..

bence nasılsa yani anika yada solotica alacaksan şöle doğal tonlarda .. ben fikrimi solotica dan yana kullanırım ..çünki tanika yı burcuda gördüm bu gün .. tamam renk güzel ve onada çok yakışmış .. ama kıyaslarsak madem doğal olacak mel daha doğal yani.. dokusu falan soloticanın daha doğal .. buketinkini söylüyorsun galiba cnm .. yani denemişsind zaten .. fotoların kendi gözün gibi ..

doğal lens için marka seçimi olarak solotica diyorum ben de ama iki yeşil lens olunca biri dolapta bekleyecek elden çıkarmaya çalışacaksınız birini,kendimden biliyorum.

tugba yok öyle bisey naziklikten yalan söylemem ben yasakkelime

saclarinlada gayet uyumlu gördüm gözüme güzel göründü, güzel iste opuyorumnanaktan

anlamadım keşke deneseydin herkeste farklı duruyor benimkini denemek istersen buluşuruz denersin canımcım fonuda çekeriz

aa cnm benmmm çok teşekkür ederimm .. bilmemki flamingo ne der bi ara sorarım onada .. belki denettirir ..

mel mi tanika tikarammı iyi düşün lütfen .. baya bi baktım tanikaya ama foto yok ya .. bulsaydım daha ney bişi sölerdim yani ..

ama mel tıpkı kendi gözün ..
esmeraldada öyle ..
ya esmeraldayıda hiç bu kadar doğal hayal etmemiştim ..
inanılmaz beğendimm anlatamam yani ..Şeniz

ama topazio farkli bi renk tabiki onun da sana güzel olucagini düsünüyorum :) onu da al icinde kalmasin....

bu arada bende topazio alicam, kararliyim ama biraz beklicem..yaza dogru falan

peki ben alim mi topazio yu ne dersiniz? Olur mu ki....

Elegance light blue da cok güzel ama dokusu, yapisi hakkinda hic bi bilgim yok ((

peki ben alim mi topazio yu ne dersiniz? Olur mu ki....

Elegance light blue da cok güzel ama dokusu, yapisi hakkinda hic bi bilgim yok ((

çook kötü elegancenin dokusuuu .. sulu boya gibi çizgi çizgi ..
topazio deneme şansın olursa dene derim mutlaka .. çünkii herkeste farklı duruyormuş ya ..
senin gözler ne renktii ..

hadi ya..resimlerde hos duruyo ama...((

canim benim oldugum yerde solotica nin s sini bile bilen yok :) nerden deneme sansim olsun )))

Benim gözlerim acik kahve..bal rengi de diyolar

hadi ya..resimlerde hos duruyo ama...((

canim benim oldugum yerde solotica nin s sini bile bilen yok :) nerden deneme sansim olsun )))

Benim gözlerim acik kahve..bal rengi de diyolar

aa okypeteninki gibi durabilir sendee .. çok tatlı bi ton oluyor o zaman ..

evet eleganceler fotolarda süpeerr .. yakından çok kötü du foto bulabilirsem ekliim ..

Back