• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm burcu ıce düşünüyor şuanda dokusuna pupiline bayıldı oda .. bakalım bilemiyorum yaa .. acaba bende nasıl durur lensler hiç bi fikrim yok benm kafam çok karıştı .. sen esmeralda mı diyosun bana tatlışım ..

evet ice olur ona, bende ztn ice- grafite olur diyodum..

Ben bi dahaki lensime ice olabilir diye düşünüyorum, pineapples quartzo konusunda çok aklımı çeliyo quartzoda olabilir kaydirigubbakcemile2 yerimseniben

bu arada burcu yurt dışından getirtmeyi düşünüyodu sanırım, yurt dışı konusunda iyi düşünsün bi hata olursa gidip gelmesi masraflı ve uzun süreli olabilir.. insanın morali bozuluyo biliyosun böyle şeylerde.. CADIARZU

sen mas mavi istiyosun anladığım kadarıyla o zaman önerim: Solotica Azul, ya da b&l saphire blue.. ikiside bilgisayar ekranının mavisi olur ya aynen öyle.. Ama gerçektede öyle göz varmıdır bilemem.. Benim gerçek hayatta gördüğüm çoğu mavinin mavimi yeşilmi olduğu tam olarak kestirilemiyor.. hatta belki rastlamışsındır.. kişi mavi giyer gözü mavi olur, yeşil giyer gözü yeşil olur..

evet ice olur ona, bende ztn ice- grafite olur diyodum..

Ben bi dahaki lensime ice olabilir diye düşünüyorum, pineapples quartzo konusunda çok aklımı çeliyo quartzoda olabilir kaydirigubbakcemile2 yerimseniben

bu arada burcu yurt dışından getirtmeyi düşünüyodu sanırım, yurt dışı konusunda iyi düşünsün bi hata olursa gidip gelmesi masraflı ve uzun süreli olabilir.. insanın morali bozuluyo biliyosun böyle şeylerde.. CADIARZU

sen mas mavi istiyosun anladığım kadarıyla o zaman önerim: Solotica Azul, ya da b&l saphire blue.. ikiside bilgisayar ekranının mavisi olur ya aynen öyle.. Ama gerçektede öyle göz varmıdır bilemem.. Benim gerçek hayatta gördüğüm çoğu mavinin mavimi yeşilmi olduğu tam olarak kestirilemiyor.. hatta belki rastlamışsındır.. kişi mavi giyer gözü mavi olur, yeşil giyer gözü yeşil olur..

yok bidenem öyle bi mavi istemem .. hani elegancenin bebybluesu varya .. o tonda bi mavi asıl istediğim biliyomusun .. odasulu boya gibi duruyo .. onu da o sebepten istemem yanee ..
flamingoo bidahaki buluşmamızda mavi giy ok.. belki o zaman fikrim değişir =)=)

bir lensim de doğal olsun dedim kızlar ya ne dersin tanita gri denedim güzel oldu sarısı ise muhteşem doğal ama mel dede aklım kaldı ne dersiniz melciler bi yorum yapın haber vericam arkadaşa e hadiii

tugba ne güzel olmus iste lenslerin, neden kurtulmak istiyosun ki ?

teşekkür ederimm =) ama bence kibarlığından nazikliğinden öyle söylüyorsun .. hiç hoş görünmüyorlar .. benim istediğim tabiki pc ekranı mavisi diil =) öyle bi izlenim yaratmışım flamingoda ama .. istediğim ton şçyle bi renkti ..
ama malesef alakasız bi renk aslında bu renkle uzaktan yakından ilgisi yok ..
yoksa hemen alırdım zaten .. dokusu da süpermiş gerçektende ..

teşekkür ederimm =) ama bence kibarlığından nazikliğinden öyle söylüyorsun .. hiç hoş görünmüyorlar .. benim istediğim tabiki pc ekranı mavisi diil =) öyle bi izlenim yaratmışım flamingoda ama .. istediğim ton şçyle bi renkti ..
ama malesef alakasız bi renk aslında bu renkle uzaktan yakından ilgisi yok ..
yoksa hemen alırdım zaten .. dokusu da süpermiş gerçektende ..

bu renkle alakası yok mu ? :uhm:

Back