- Konu Sahibi White Mocha
- #4.121
@cybernuran.... cok güzel olmus quartzolar, güle güle kullan :)
geçmiş olsun pinax ayağını nası kırdın ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@cybernuran.... cok güzel olmus quartzolar, güle güle kullan :)
tsk ederim hayatim burda daha öncede yazmistim ama siliyolar konu disina cikiyomusuz diye...
cnm biz 5 kişi buluştuk, ordan kim takıyodu diye sordum.. kimsede hatırlayamadım ondan sordum.. sonra tuğba yazınca anladım kimse takmıyodu ve charm meller kutuda gelmişti kaydirigubbakcemile3
tuğba katılıyorum bende esmeralda, topaziodan çok daha belirgin bir renk.
en son ne karar verdin sen ?
tsk ederim hayatim burda daha öncede yazmistim ama siliyolar konu disina cikiyomusuz diye...
evet charme mel nedenEki Görüntüle 35512
tubiş sen ne dersin canım
cnm şimdi burcuylada konuştukta .. oda bende topaziodan vaz geçtik =(=( yani hani sende biliyorsun fotolarda daha farklı bi renk daha farklı hayal etmiştim cnm .. iğer tonlaa bakıyorum ama .. işte bak fotoya güvenmemem iyi oldu bitanem .. topazio yakışmaz bana .. bide benm gözlerim siyah gibi .. o yüzdende ben bana giden bi renk olmadığına karar verdim ..
evt cnm esmeralda iyi olcak
burcu ne renge karar verdi, yeşil sevmiyorum diyen o muydu fisfisfis
bukette durum ne kaydirigubbakcemile2
solotica güzel bir lens, renk konusu ise zevk meselesi diye düşünüyorum. Ben mesela ilk taktığım lens yeşildi, ve hiç gitmemişti tenime filan.. o günden beri hep mavi kullandım b&l, tanita tikaram ve illusions ve en son topazio. Topazionun mas mavi olmayıp, yeşille karışık duruşunuda beğendim ben çünkü daha dogal geldi bana..
Bana biri iyi olur, diğerine bir başka renk. Göz rengi, ten renge saç rengi ve zevk ile uyumlu olmalı sonuçta..
teşekkür tuğba bende mele ne dersin
teşekkür tuğba bende mele ne dersin
bencede mel esmeraldadan güzel durmuş,
tanita tikaram gri yerine solotica ice neden düşünmüyosun güzel olabilir bence..
Bu arada tanita tikaram ve sophistic lensler vardı kızların gözlerinde, solotica tabiki bam başka bir lens ama gerçekten hepsi kendine yakıştırmıştı bence taktığı lensi CADIARZU
burcuya mavi- gri tonları kesinlikle çok yakışıyor.. ice ya da grafite düşünebilir
tubiş sen ne dersin canım