• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet charme mel neden $Flaşlı.jpg

cnm biz 5 kişi buluştuk, ordan kim takıyodu diye sordum.. kimsede hatırlayamadım ondan sordum.. sonra tuğba yazınca anladım kimse takmıyodu ve charm meller kutuda gelmişti kaydirigubbakcemile3

tuğba katılıyorum bende esmeralda, topaziodan çok daha belirgin bir renk.

en son ne karar verdin sen ?

cnm şimdi burcuylada konuştukta .. oda bende topaziodan vaz geçtik =(=( yani hani sende biliyorsun fotolarda daha farklı bi renk daha farklı hayal etmiştim cnm .. iğer tonlaa bakıyorum ama .. işte bak fotoya güvenmemem iyi oldu bitanem .. topazio yakışmaz bana .. bide benm gözlerim siyah gibi .. o yüzdende ben bana giden bi renk olmadığına karar verdim ..

tubiş sen ne dersin canım

valla bence esmeralda çok yakışıyor .. ama mel daha sade ya hani .. bilmem .. tabi sönük kalmış bence esmeraldanın yanında ama oda yakışmış ..
zaten çok güzel bir yeşil lensin var bidenem ..
bi tanede mavi tonları düşün şöyle doğalından ..
bence bu benm fikrim yanii ..opuyorumnanaktan

cnm şimdi burcuylada konuştukta .. oda bende topaziodan vaz geçtik =(=( yani hani sende biliyorsun fotolarda daha farklı bi renk daha farklı hayal etmiştim cnm .. iğer tonlaa bakıyorum ama .. işte bak fotoya güvenmemem iyi oldu bitanem .. topazio yakışmaz bana .. bide benm gözlerim siyah gibi .. o yüzdende ben bana giden bi renk olmadığına karar verdim ..

evt cnm esmeralda iyi olcak
burcu ne renge karar verdi, yeşil sevmiyorum diyen o muydu fisfisfis
bukette durum ne kaydirigubbakcemile2

solotica güzel bir lens, renk konusu ise zevk meselesi diye düşünüyorum. Ben mesela ilk taktığım lens yeşildi, ve hiç gitmemişti tenime filan.. o günden beri hep mavi kullandım b&l, tanita tikaram ve illusions ve en son topazio. Topazionun mas mavi olmayıp, yeşille karışık duruşunuda beğendim ben çünkü daha dogal geldi bana..

Bana biri iyi olur, diğerine bir başka renk. Göz rengi, ten renge saç rengi ve zevk ile uyumlu olmalı sonuçta..

evt cnm esmeralda iyi olcak
burcu ne renge karar verdi, yeşil sevmiyorum diyen o muydu fisfisfis
bukette durum ne kaydirigubbakcemile2

solotica güzel bir lens, renk konusu ise zevk meselesi diye düşünüyorum. Ben mesela ilk taktığım lens yeşildi, ve hiç gitmemişti tenime filan.. o günden beri hep mavi kullandım b&l, tanita tikaram ve illusions ve en son topazio. Topazionun mas mavi olmayıp, yeşille karışık duruşunuda beğendim ben çünkü daha dogal geldi bana..

Bana biri iyi olur, diğerine bir başka renk. Göz rengi, ten renge saç rengi ve zevk ile uyumlu olmalı sonuçta..

cnm burcu ıce düşünüyor şuanda dokusuna pupiline bayıldı oda .. bakalım bilemiyorum yaa .. acaba bende nasıl durur lensler hiç bi fikrim yok benm kafam çok karıştı .. sen esmeralda mı diyosun bana tatlışım ..

teşekkür tuğba bende mele ne dersin

bencede mel esmeraldadan güzel durmuş,
tanita tikaram gri yerine solotica ice neden düşünmüyosun güzel olabilir bence..

Bu arada tanita tikaram ve sophistic lensler vardı kızların gözlerinde, solotica tabiki bam başka bir lens ama gerçekten hepsi kendine yakıştırmıştı bence taktığı lensi CADIARZU

burcuya mavi- gri tonları kesinlikle çok yakışıyor.. ice ya da grafite düşünebilir

teşekkür tuğba bende mele ne dersin

ben açıkcası meli fazla hoş bulmuyorum ..
belki diğerlerinin yanında daha sönük gibi geliyor ..
ama hani değişiklik olur .. zaten kendi göz renginden 3-4 ton daha açık bi ela yeşil lens ..
sen beğendiysen al tabiki ..
bende tanikalara mavilerine bakim diye düşünüyorum ..
bide amazon aqua ya bakicam ..
ya nolurdu sanki soloticanın da esmeralda kadar belirgin bi boncuk boncuk mavisi olsaydı =(=(

bencede mel esmeraldadan güzel durmuş,
tanita tikaram gri yerine solotica ice neden düşünmüyosun güzel olabilir bence..

Bu arada tanita tikaram ve sophistic lensler vardı kızların gözlerinde, solotica tabiki bam başka bir lens ama gerçekten hepsi kendine yakıştırmıştı bence taktığı lensi CADIARZU

burcuya mavi- gri tonları kesinlikle çok yakışıyor.. ice ya da grafite düşünebilir

yok cnm ya çok soğudum lensimden anlatamam yanee..
damar damar ve gri hiç te doğal diil .. bende bi foto eklemeye çalisim ama webcam le çekicem pek net olmaya bilir ..:delphin:

Back