• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

şu hidrocharm ice ın uzaktan çekilmiş fotoları olsa vetman sen melleri çekmiştin ya öyle birde lens kabındaki görünüşünü merak ediyorum.kesin alıcam çünkü tam emin olmak istiyorum.rainbowlara 160 verdim evde duruyor.korkuyorum.

şu hidrocharm ice ın uzaktan çekilmiş fotoları olsa vetman sen melleri çekmiştin ya öyle birde lens kabındaki görünüşünü merak ediyorum.kesin alıcam çünkü tam emin olmak istiyorum.rainbowlara 160 verdim evde duruyor.korkuyorum.

HİDROCHARM ICE ..................................

HİDROCHARM ICE UZAKTAN ÇEKİLMİŞ ......................................

CNM SEN RAİNBOWUN HANGİ RENGİNİ KULLANIYORSUN .. UZAKTAN BELLİ OLMUYOR DİYOSUN MERAK ETTİM ..

ne bu sacmalik ya... bir benim mesajlarim mi siliniyor burda??? Baska isi gücü yokmu bu modlarin gelen gecenin mesajini silmekten baska???? Ayrica kötü icerikli birsey olmadigi müddetce ve reklam yapilmadigi sürece benim paylasimimi silmeye kimsenin hakki yok. Sinir oldum ya!

işte yasak aslında pinax
konunun dışına çıkılıdığı an mesaj doluluğu yaşanmasın diye bir kural konmuş.. onlarında yapacağı bir şey yok

cor graphite güzelmiş tubiş en azından hafif belli ama mavi birde cor verde bende çok oldum yaa :kedi:

=)=) verde marinler bidenemm .. ama o kadar farklıki sende şaşıracaksın .. renkler sanki 2 farklı lens gibi .. hangisi gerçek rengi bende çözemedim =)=)

koyu kahve gözde cor verde.......................................

çok güzel değilmi canım.
keşke dönse....
umarım bir gün döner..
hemde nasıl.... kendisi begenmiş mi onun ilk izlenimleri nasıl ?msne çok girmiyorum girsem sorcam vallaha daliah neler soyledi konustun mu cnm ?
yok verde olamaz canım.
onda yanlışlık olmalı.
verde marine o renk..

evet hemfikirim usteki marine

Back