Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pine applescim bu fotoğraf yazın çekilmişti flashlı ve gece çekimdi o yüzden doğal çıkmamış ve çok yorgun bir ifade vardı yüzümde:)son eklediğim esmeralda gün ışığında flashsız çekim o yüzden daha doğal..
tegnolog bütün fotoğraflar esmeraldaya aitt yanlız bazıları flashlı çekim ışıktan farklı çıkmış tabiki en doğalı gün ışığında flashsız olan..

gün ışığında olanı çok güzel çıkmış vetman.çok doğal görünüyor.

saol canım bir cevap veren oldu sonunda görünmezim diye düşünmeye başlamıştımm:1rolleyes:

ya vetmanda esmeraldalar ne güzel duruyor.
vetman sanada her renk yakışıyor valla.
ne taksan çok güzel oluyor

OKYPETECİM sağol canım benim:) Daha öncede söylemiştim senin kadar olmasada idare ediyoruz işte:))Kızlar renkleri görsün diye yüklüyorum aslında soloticalar bence herkeze yakışıyor.
Bery seninde flashsız esmeralda fotoğrafın benimkiyle aynı tonda doğal duruyor tabi zaman geçti solüsyonda birazda renk oturdu ilk koyduğun resimler çok yeniydi:.
Şimdi liveese acilen ıce fotoğrafı bulmam lazım:hulya:

şekercim .. alttaki msja ayazdım farkettim zaten unutmuşum yazmayı .. alttaki msj da üçüde esmeralda yazdım a.s.a.s. hakkatten çok hoş cnm ..

tek kelimeyle muhteşem .. ben sokakta görsem yıllardır lens kullanmama rağmen anlamazdım belkide cnm ..sositosositosositososito
Cuma görüşücez bugün kızım evde kaldı o yüzden saatine karar vermedik ama 11 gibi falan olursa iyi olur bir arkadaşta mel getirecek tubiş sende 1 taşla 2 kuş vur istersen flamingoda gelsin cuma

Cuma görüşücez bugün kızım evde kaldı o yüzden saatine karar vermedik ama 11 gibi falan olursa iyi olur bir arkadaşta mel getirecek tubiş sende 1 taşla 2 kuş vur istersen flamingoda gelsin cuma

aa ne kadar sevindimm .. bende unuttun sanmıştımm .. flamingo cuma gelebilirmi bilemiyorum ki cnm ya .. sorarım ama onada sositosositosositososito mel düşünmüyorum ben zaten de .. işte fazla belirgin olmadıkları için mel ve ocre düşünmüyorum .. ama tabi görmüş oluruz .. sen melmi düşünüyosun yoksa .. senin yeşillerin var zaten .. grafite falan düşün bari cnm .. sena yakışan renkler belli yanee .. mel gitmez die tahmin ettim nedense ..a.s.a.s.

arkadaşlar daliahcığım,solotica verdemarine almış.
ben bayıldım.
onun izniyle buraya resmini koyuyorum.
çok doğal duruyor.belki merak eden olur bu rengi diye..
çok doğal ve güzel durmuş. ben bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…