- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.941
pine applescim bu fotoğraf yazın çekilmişti flashlı ve gece çekimdi o yüzden doğal çıkmamış ve çok yorgun bir ifade vardı yüzümde:)son eklediğim esmeralda gün ışığında flashsız çekim o yüzden daha doğal..
tegnolog bütün fotoğraflar esmeraldaya aitt yanlız bazıları flashlı çekim ışıktan farklı çıkmış tabiki en doğalı gün ışığında flashsız olan..
Eki Görüntüle 35331
Burda flaşsız gözümün içine kadar soktum
evet hepsi flaşlıydı
pine applescim bu fotoğraf yazın çekilmişti flashlı ve gece çekimdi o yüzden doğal çıkmamış ve çok yorgun bir ifade vardı yüzümde:)son eklediğim esmeralda gün ışığında flashsız çekim o yüzden daha doğal..
tegnolog bütün fotoğraflar esmeraldaya aitt yanlız bazıları flashlı çekim ışıktan farklı çıkmış tabiki en doğalı gün ışığında flashsız olan..
çok naziksin canım teşekkürler a.s.
ya vetmanda esmeraldalar ne güzel duruyor.
vetman sanada her renk yakışıyor valla.
ne taksan çok güzel oluyor
Eki Görüntüle 35331
Burda flaşsız gözümün içine kadar soktum
Cuma görüşücez bugün kızım evde kaldı o yüzden saatine karar vermedik ama 11 gibi falan olursa iyi olur bir arkadaşta mel getirecek tubiş sende 1 taşla 2 kuş vur istersen flamingoda gelsin cumatek kelimeyle muhteşem .. ben sokakta görsem yıllardır lens kullanmama rağmen anlamazdım belkide cnm ..sositosositosositososito
Cuma görüşücez bugün kızım evde kaldı o yüzden saatine karar vermedik ama 11 gibi falan olursa iyi olur bir arkadaşta mel getirecek tubiş sende 1 taşla 2 kuş vur istersen flamingoda gelsin cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?